Přejít na obsah

Yellow Octavia RS MK1

boxxer

Doporučené příspěvky

Pán byl dobře aktivní :D Dělal trochu technickou a né evidenčku

Já jsem přijel, otevřel kapotu -> on si posvítil baterkou, zas to zavřel a řekl nashle, papír si vezměte na recepci

Takhle to ma vypadat! Jenze vcera jsem byl s mym druhy vozem (wintercarou) VW Jetta z roku 1991, ale luxus stav a mel jsem stejneho technika, ale na Jettu nema co rict, ale ocumoval to taky v TP, normalne rozmer gum kontroloval a to mam obyc plechace a 14" gumy s vysokym profilem, proste obyc dailycar. Takze jsem dnesek trochu cekal, ale doufal jsem, ze na me vyjde jiny technik, ale nastesti to dopadlo jak to dopadlo. Se divim, ze nehybal vyfukem :D

Odkaz ke komentáři
to lpg mas namiesto rezervy? teraz tam mas dojazdovku? to lpg nesmrdi v aute alebo v motorom priestore?

Ano misto rezervy je 51L nadrzi, max naberes 40L. Mam v kufru 16" plnohodnotne kolo, fakt by me nebavilo se courat nekde s tim detskym kolem 50kou. LPG necitis ani kdyz ho beres na benzince. Ani nevim jak to voni/pachne, jen vim, ze to jede jak na benal a stoji to pulku :D

Dalsi auto V6 nebo V8 automat a LPG :D

Odkaz ke komentáři

Měl jsem dřív feldu na plyn. Bylo to super, jezdil sem taky kolem 10L. Ale teda ten plyn byl cítit. Jediný co mi na tom vadilo bylo po každých 300km tankovat, to byl fakt vopruz. Ted natankuju oktávku, najedu cca 800km a pak řeším benzinku, vzhledem k tomu že to najedu dřív jak za týden, tak bych v plynu 3x tankoval týdně.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zadni RZ mám nalepenou na oboustranné lepící 2mm pásce a už ji nikdy nesundám, leda strunou :-D Nechrastí mi nic a vypadá to skvěle!

Jestli šla spotřeba chipem dolu to nevim, ja už měl chip od původního majitele, ale byt spíše na špičku todle je znát před 3000ot. Mě to žralo kolem 11-12 a nejelo nic moc díky problému s podtlakovými hadicemu. Jinak dlouhodobě jsem se pak motal po městě za 9,9. S tou spotřebou je to hodně individuální, protože neznám nikoho kolem mě kdo ma AUQ a žere mu to víc jak 9L dlouhodobě. Jsou tu i případny co mají 7,7 a 7,9L. Ale kámoš co jsme si nechali auta chipnout ve stejný den tak měl 7,9 s GIV GTI 6q a neříkal, že by se to nějak zvedlo a to ze začátku auto honil, protože byl proti chipu a pak se mu to zalíbilo :-D

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...