RudisTDic Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Tak jsem právě obědnal pár chujovin.. :) Např. doporučené mřížky do nárazníku..přední a boční kouřové blikače,,mračítka na face světla od milotecu (kůli bengům)..Tak jsem zvědav jak to bude vypadat.. Akorát budu muset ty přední blikače upravit..maj trošku jinčí boční držáky..ale to se podá ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 tak pak nahod nejake dalsi foto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 To je jasný ;) ,,konečně to bude sladěný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Srpen 10, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 Tak jsem dnes od rudise zakoupil ty krytky kol a viděl octu :-) Na živo to vypadá parádně !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 10, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 (upraveno) Bacha na objednávání chujovin - taky vždycky tak otevřu nějaký eshop a objednám pár věcí. U toho obautodíly už jsem si objednal moooc věcí :D Ty boční kouřové blikače jsou z úhlu dost bílé, taky je mám, ale stříknul jsem je ještě černým lakem průhledným! Upraveno Srpen 10, 2011 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2011 Tak jsem se dnes činil..a zítra budu pokračovat..zatím to moc nevypadá,,ale zítra až to bude hotové udělám pořádný fotky digitálem.. Jinak jak jsem byl v tom lakování a válí se mi doma kýbl černý barvy,tak mě soused naočkoval a foukl jsem střechu na černo :D je to decentní a vypadá to dobře.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 11, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2011 Dobře ! :D Já už se toho lakování bojím, je to jebačka, teď už všechno budu dělat foliema podomácku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 12, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2011 No ty voe, jen tak ze startu si přelakovat střechu Paráda! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Srpen 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2011 Tak a hotovo..akorát opět foceno mobilem..páč sem to doleštil a za chvilku začalo chcát :D Jen tak čistě náhodou..nemáte doma někdo navíc střešní lišty a ty co pokračujou do čelního okna?? mám je total vyšisovaný,tak jsem je vzal černidlem,,ale.. a navíc ty střešní už kolem dir na záslepky korodujou..pak bych potřeboval šedivý plato a zadní plastový podběhy-oba.. Jo a ještě jsem odrbal podběhy a natřel tlumexem..ještě mě čeká podlaha ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 12, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2011 co k tomu říct, je to prostě krasavice ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 13, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 Když jsou gumy našponovane a disky trošku trčí, měly by být minimalně ty disky venku z auta => PODLOŽKY! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Srpen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 Přesně to se mi honí v hlavě už nějakou dobu,,ale nikdo nemá podložky co potřebuju..a nový kupovat nechci..moc peněz za málo parády..hlavně bych to potřeboval zkusit,,páč při mém snížení by mi asi škrtaly kola o lemy,minimálně vpředu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 Tak jsem se konečně odhodlal udělat chlazení IC a řekl bych,že dobrý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 14, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 chtelo by to lepsi fotku ty strechy. vic z vrchu. jinak za me mracitka nee... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 Bez mračítek to není ono..foto pak udělám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2011 Tak konečně nachipováno..A je to nakrmený "kurevsky"!!! Vše dle mého přání,takže turbo na max a nafty víc než dost a jde to za plynem úplně neuvěřitelně :) odhad cca 140PS..takže v nejbližší době na brzdu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2011 No a do intoše šlo 3ramínko..a do mlhovek xenonáda 8000K..vypadá to omnoho lépe a snad to bude svítit,páč jsem úplně slepej :) ,,a ke xenonům šly i diodové obrysovky a do osvitu spz taky.. Jinak chip od večera,dnes najeto cca 30km a prdel změnila barvu na docela černou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2011 Zde video jak to nekouří ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 17, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2011 no smoke, no fun ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Srpen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2011 Přesně tak.. až mě to přestane bavit,,tak koupim VAčko a trochec se to upraví.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 17, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2011 cece tak za tebou bych chtel jet :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Srpen 17, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2011 Á hlavní z němec na rumburk a točeno u sjezdu ke strojírnám :-) Takhle nám to hulilo když jsem měl jen trysky bez chipu. Co se udělal chip tak to hulí jen když je vedro a IC nestačí chladit :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Srpen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 :D Mě to hulí pořád...páč musim ject pořád pod plynem,,jinak to škube jak to je nakrmený.. Jinak z Varnsdorfu na Studánku do kopce necelých 180km/h..Až bude pořádný turbo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Srpen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 Tak jsem udělal pár fotek digitálem,,pak lehly baterky a to byly úplně nový :o hned to vypadá lépe..holt mobil to nikdy nevyfotí tak jak by měl.. Střecha není moc vidět,ale je černá..je to takový decentní.. PS. přední podspoiler jsem foukl do barvy.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 18, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 moc pěkný fotky :o , jen mám otázku, ty vůbec neposloucháš rádio, že nemáš anténu? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Srpen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 Právě proto jsem anténu sundal..rádio opravdu vůbec neposlouchám,tak sem jí demontoval a dal záslepku..a vypadá to opticky nižší.. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 18, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 tak to potom jo, jinak bez té antény to vypadá opravdu dobře :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Srpen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 Dík.. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 18, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 ty zadní lampy se mi nelíbí, je to už moc tmavý.. a mračítka dolů :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Srpen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 Lampy budou face-někdy v budoucnu..a mračítka zůstanou,,kupoval jsem nový za 700kč kůli atestu,tak to nebudu sundavat ne?? Jináč stavim auto k obrazu svému!! Nestavím ho pro ostatní.. samozřejmě názory beru :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.