Konny Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Pokud bys použil stejnou bílou co máš na kolách, tak znaky uprav. Chceš mít originální kola? Tak měj i originální znaky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 kola vypadají luxusně, znaky bych upravil, ať je to komplet sladěné, takhle ten znak moc nevynikne a ta šedá to tam kazí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Leden 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Petr81 vubec se neomlouvej...zdravi je prednejsi :) :) a jeste jednou diky :) Eliapes dekuji ...prave snaha byla dostat kombinaci cernobile take do boku, kdyz je vepredu.. je to prace na dyl a docela piplacka ale tak co zas delat po zimnich dlouhych vecerech kdyz neni snih aby se jelo sjizdet svahy :D navic u me uz je to takova tradice ze pres zimu porad neco kutim :D ..co se tyce tech znaku .. jako jsou takhle pekny v origu ale nejak mi tam nesedi protoze to kolo jako rozrazi a ten chrom krouzek nevynikne prave tolik Konny jedine .. tohle bylo delany na rychlo ... jinak je jasne ze tam padne bila candy :)aby to bylo stejne s kolama :) a slepicak s kruhem budou zase cernou co jsou boky :) asi jo asi to tak udelam .. bude to piplacka s vylepovanim a orezavanim ale snad se zadari :D :) Kenny ...dekuji :) snazim se :D :) košin ...dik :) stejne jako u konnyho ...asi to tak udelam .. nebo udelam nejdriv jeden do finalka.. dam vedle sebe 2 kola s origo a upravenym znakem vyfotim a zhodnotim :D a rozhodnu se :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Oba ty znaky by k tomu šly a ty kola jsou fakt pěkný,akorát to chce vidět na autě nasazený. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Aleši, dej ty upravený znaky. Když bude stejný odstín bílé, bude to pecka! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 Taky bych dal upravený, ta stříbrná na neupraveným trochu nabourává tu černobílou kombinaci ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Leden 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 ja vim mel bych to moc jednoduchy co :D tak Vam udelam radost.. pustil jsem se do upravy uz takhle nejnovejsich znacku skody :D a vysledek ? zatim na 50% (brouseni, plnic, brouseni, bila) co chybi ? druhych 50% (oblepeni, brouseni,cerna, lak) :) aneb jak se nici nove veci :D a bila CANDY 1026 :) a ted teprve zacne ta prava zkouska nervu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Leden 14, 2013 Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 Tak na to bych nervy neměl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 Oblepování je na lakování ten největší opruz, obzvlášť takových detailních titěrností jako je tahle slepice :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 pěkné sra... ale všechno jde a nejlepší je beztak konečný výsledek ze kterého budeš mít radost a na to oblepování u kterýho ses stekal tak na to zapomeneš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 Mě bude čekat něco podobnýho na plastech v motoru, mám jasnou představu jak by měli vypadat, nechci tuctový jednobarevný, ale proboha toho oblepování co bude, už teď se mi do toho nechce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Leden 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 (upraveno) je to tak bude to piplacka ...ale neco mam rozjednanyho a kdyz to vyjde tak to nehorazne ocuram :D a kdyz ne tak se budu vztekat, nervovat a treba se to povede :D :) jinak se mi po vcerejsi ceste dom z plesu trosku holka zavala :) :D a chystany maly servis :) ..neco se sfoukne jeste ted vecer :) a snad se vyresi to bouchani od kola Upraveno Leden 19, 2013 uživatelem spirus89 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 (upraveno) rozvody mě taky čekaji co to máš za značku? já dám asi INU.. Upraveno Leden 19, 2013 uživatelem kenny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Leden 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 rozvody mě taky čekaji co to máš za značku? já dám asi INU.. remen je DAYCO kladky jsou INA vodni pumpa je GRAF :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Leden 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 PARADA .. vymena homokinetaku, zadniho loziska se povedla na vybornou :) a hlavne vyresil se problem s loupanim, mlacenim v rejdu .. byl pryc prave HOMO kloub... po vytazeni z tehlice mel asi cca 2-3mm vuli ve smeru LEVA/PRAVA takze ted je zase pri jizde pekne klidek a pohodicka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Tak to je dobře , že vše již OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Leden 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Tak to je dobře , že vše již OK. jj to jo .. jeste mi chybi udelat rozvody vymenit zadni kotouce a tlumice a je komplet podvozek a motor po "repasi" a uz se bude jen jezdit a jezdit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 remen je DAYCO kladky jsou INA vodni pumpa je GRAF :) dobrá volba rozvody budeš dělat sám? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Leden 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 dobrá volba rozvody budeš dělat sám? diik :) covece jedine asistovat .. protoze co se tyce rozvodu tak to je muj velky nepritel .. teorii mam zmaknutou ale praxi vubec a mam z toho trosku respekt .. kdybych mel doma jeste jeden motor napr fanouse, feldu tak si to treba zkusim .. tam kdyz se to nepovede tak je to otazka uz jen "par" penez :D ale takhle radsi budu takovy podrz klic a ocumovatel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 diik :) covece jedine asistovat .. protoze co se tyce rozvodu tak to je muj velky nepritel .. teorii mam zmaknutou ale praxi vubec a mam z toho trosku respekt .. kdybych mel doma jeste jeden motor napr fanouse, feldu tak si to treba zkusim .. tam kdyz se to nepovede tak je to otazka uz jen "par" penez :D ale takhle radsi budu takovy podrz klic a ocumovatel :D to já to zkusím sám....feldu jsem dělal mockrát,naposled před týdnem... teorii znám dobře tak to zkusím a dám taky hydroštely už jsou slyšet.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Belis Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Krasavice co dodat, chtel bych jit podobnym smerem... :) az teda budou prostredky a donutim nekoho kdo mi pomuze to zrealizovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Únor 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 tak aby to tady neumrelo :) mam par novinek :) stredove krytky uz jsou hotovy ted jeste dodelat posledni kolo a uprava pro letosni sezonu je kompletni :) na sobotu se mi povedla rezervovat dilna se zvedakem u kamarada :) .. tak probehne vymena rozvodu :) a pri te prilezitosti i vymena prevodoveho oleje koupeno ve skodovce.. oznaceni pro muj typ prevodovky: G 060 726 A2 a v neposledni rade.. po dnesni debate s Hannym jsem se rozhodl renovovat prahy zmackane od heveru :) Belis ...diky za pochvalu.. jojo financni prostredky to je zlo .. :D ale tak pomaloucku polehoucku zadny extrem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Belis Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 presne tak ;) moje rec :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Únor 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 (upraveno) a je to tu .. kola jsou jiz na 100% hotova a pripravena na jaro :) vylepseny new znacky new desing spider..season 2013 jinak splnen dalsi dulezity krok udrzby: - komplet rozvody vymeneny - prevodovy olej vymenen - kontrola turba .. vse ok vule na hridelce v osovem smeru zadna a do stran temer zadna ani ne desetina mm :) Upraveno Únor 10, 2013 uživatelem spirus89 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 ty kolca jsou luxus! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Moc pěkné pane ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Už se těším až je uvidím na autě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 pěkně vylepšuješ,doufám že uvidím na jaře v Želivě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.