Přejít na obsah

Octa46 FL 1.2TSI

Doporučené příspěvky

jasně, že HTP vydrží, aktuálně mám 311.000 km s investicí 18.000 km za celou dobu (oprava hlavy a výměna katu)

zrovna tak mi vydrželo MPi 1,3 ve Feldě, 360.000 km,

:palec: , njn, měním auta opravdu ojetá :palec: , cca šest roků, takže pro mě je důležitá pořizovací cena, ono je rozdíl každých šest let poslat do kytek 300 nebo 600 tisíc peněz

ale teď už tak nejezdím, tak jsem se "rozšoupnul" G6 na práci a doma co mám c-maxe, tak ten má nesmrtelnej motor, starý poctivák :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

situace se zlepšila, od pátku je na cestě z D do CZ, do konce týdne v PU a příští snad já, pak zřejmě Rolba a pravidelný sraz v Brně,

už je mi trochu líp a potřebuju začít fungovat, víš jak, kdo chvíli stál- stojí opodál :lool:

Odkaz ke komentáři

Lubo, ted jsi me pobavil. Srazove vlakno a kalendar je opravenej opravuju to vetsinou jeste ten den co probehl sraz. Na svuj podpis a Vase podpisy jsem nejak zapomel tentokrate ale to ze budu fuc se mi potvrzuje az ted. Nevim jestli to ze tu nebudu je duvod prelozit to o tyden driv / pozdeji kdyz to ma nejaky domluveny rad.

Jardo, diky ale nasi nejsou z Brna takze by to bylo trosku z cesty a mama furt dokole mele o MB B.

Odkaz ke komentáři
neprivezes nam ten trihrnek s turbem ukazat do Rozkose ? :D :D :lool:

jeste by Ti ten trihrnek natrhl prdel... a co potom? :(

nezvladam to.. celej tyden su na cestach.. a alespon o vikendu chcu bejt s malou.. ;) a ne s velkym :lol:

na Fabce nemam porad R16.... a na Octe mam plechy s poklicema.. takze s cim bych tam honil paradu?

Odkaz ke komentáři

Tak pokiaľ išlo iba o to,či je dlhšia,tak ano,ale myslím si že sa to dalo aj predpokladať :palec:

Moja skúsenosť je taká,že rýchlomer ak porovnávam s GPS ukazuje stále rovnaký rozdiel,či mám rýchlosť 30,alebo 130.Preto som predpokladal,že otáčkomer.

Pri porovnaní pri 1400 ot nebol rozdiel a potom začína rásť priamoúmerne a to pri pevnom prevode nie je možné :angry: ,leda že by sa to pri140 nie presne odčítalo a u 1,2 by bolo ,tesne nad 3tis ot. a 1,4 tesne pod 3tis,vtedy sa samozrejme zväčšovať bude,aby sme zase škodováckym prístrojom,ktoré sú pomerne presné,nekrivdili

Odkaz ke komentáři

:angry: souhlas..

BTW: rychlomery jsou kalibrovane tak, aby pri 100 byly co nejpresnejsi (samo s rezervou, aby ukazovaly o cca 3 vic) a obema smery jak dolu tak nohoru kecaji vice... prover si to.. ze pri 140 jedes cca 137 a pri 180 nejedes podle GPS 177, ale 173...

jinak nejvic co jsem mel moznost proverit pres GPS kecala FI 1.4 MPI.. kdy pri 175 tacho jsem dle GPS jel 154!

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...