Přejít na obsah

Audi A4 S-line Quatro 125kW

TomasB

Doporučené příspěvky

Tak Igor udělal perfektní výcuc servisní historie. Tož odborníci, raďte, jestli je předpoklad, že se to bude srát nebo je šance, že bude nějaké ty km klid. Jak vidím, co se na tom všecko dělalo, tak mně chuť přechází, když do Octy leju jen naftu. Abych neprodal bezproblémové auto a místo něj si nenasadil blechu do kožichu a furt něco řešil.

servisn__historie.pdf

Fish_WAUZZZ8E37A184577_TomasB.txt

Odkaz ke komentáři
Tak Igor udělal perfektní výcuc servisní historie. Tož odborníci, raďte, jestli je předpoklad, že se to bude srát nebo je šance, že bude nějaké ty km klid. Jak vidím, co se na tom všecko dělalo, tak mně chuť přechází, když do Octy leju jen naftu. Abych neprodal bezproblémové auto a místo něj si nenasadil blechu do kožichu a furt něco řešil.

ty auta se prodávají dráž, pokud akceptuješ tu běžnou dražší cenu a kupuješ tohle za levno,tak máš rezervu na opravy, pokud vidíš tu levnou cenu jako strop, tak do toho nechoď

Odkaz ke komentáři
ty auta se prodávají dráž, pokud akceptuješ tu běžnou dražší cenu a kupuješ tohle za levno,tak máš rezervu na opravy, pokud vidíš tu levnou cenu jako strop, tak do toho nechoď

problém není ani v nějakém stropu kupní ceny ani v ceně oprav, ale proč dávat za něco víc než je nutné? Já na to koukám takto, čistě kalkul. OK, u OOOO a mladšího ročníku si třeba něco i připlatím, ale s rozumem a né že do toho naseru prachy horem dolem, když mi před barákem stojí auto, které slouží za suché z nosu.

Odkaz ke komentáři

Tomáš má přesně to samý co teď řeším já - doma má auto, který je ještě držák a nese.e se jak nový auta, ale má možnost a nebo by se hodilo /v mém případě/ o trochu větší. Ale taky si říkám než prodat držáka a pak cpát prachy do novějšího, který se bude sypat, tak si radši nechat starý auto. Zvlášť když je to druhý auto v rodině ...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...