zabiak Odesláno Srpen 16, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2011 To je krása, sice šedej interiér nemusím, ale v téhle kombinaci tomu sedí. :) Já to tedy beru šéfe :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 Tak Igor udělal perfektní výcuc servisní historie. Tož odborníci, raďte, jestli je předpoklad, že se to bude srát nebo je šance, že bude nějaké ty km klid. Jak vidím, co se na tom všecko dělalo, tak mně chuť přechází, když do Octy leju jen naftu. Abych neprodal bezproblémové auto a místo něj si nenasadil blechu do kožichu a furt něco řešil. servisn__historie.pdf Fish_WAUZZZ8E37A184577_TomasB.txt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 18, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 No ty vole, na 200tkm, je skoro "půl" auta vyměněno :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 18, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 Jenom zbezne.... 2x turbo 2x hlava 2x odtazen hafo x vymena vseho jak jsem psal financne te to zrujnuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 18, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 pokud dobře počítám a čtu, tak z těch věcí, co se sero. je tam měněný jen jeden vstřik, zbylé 3ks jsou původní, ty časem odejdou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 jé 125kW mám ji taky bez čipu je ten motor nic moc po čipu pěkný ted jsem 2 týdny stál - pravděpodobně špatná nafta, 2 vstřiky novy ale ještě by to asi jeden chtělo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 (upraveno) No ty vole, na 200tkm, je skoro "půl" auta vyměněno :o to je ta výhoda nafty , u T4 rotačky za 300.000 měněny jen rozvody a běžné věci :) Upraveno Srpen 19, 2011 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 To teda, když se podívám co jsem měnil na fabce. tak je to sranda, na motoru jsem vlastně měnil jen zapalovací kabely a spotřebák (svíčky, olej, filtry) Nikdy jsem nemusel na odtah atd. a to je to auto jen za 380tKč v cenách roku 2001. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Tak Igor udělal perfektní výcuc servisní historie. Tož odborníci, raďte, jestli je předpoklad, že se to bude srát nebo je šance, že bude nějaké ty km klid. Jak vidím, co se na tom všecko dělalo, tak mně chuť přechází, když do Octy leju jen naftu. Abych neprodal bezproblémové auto a místo něj si nenasadil blechu do kožichu a furt něco řešil. ty auta se prodávají dráž, pokud akceptuješ tu běžnou dražší cenu a kupuješ tohle za levno,tak máš rezervu na opravy, pokud vidíš tu levnou cenu jako strop, tak do toho nechoď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 ono taky otázka zda ty všechny výměny byly bezpodmínečně nutné. Všichni víme jak to občas chodí v autorizákách , když můžou vytahat prachy..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 A zda-li ty výměny byly provedeny. No udělal bych to jak píše jar_da :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Ja u sluzebni octy mam najeto pres 80.000 km a nebylo s tim za 2,5 roku nic, proste vubec NIC! :o Jednou to padlo do nouzaku, druhy den rano vse v poradku... Kdyby takhle spolehlivy byly vsechny auta... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 nejde o auto jde o ten 2.0 TDi PPD 103/125kW ve spojení se Siemens je neskutečnej problém ještě že už koncern přešel na CR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 On vůbec Siemens je jeden velkej problém (ochota změn v DE apod.) - znám z práce . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Kdyz mas moznost to mit, tak to kup a obratem to strel kdyz je to tak hodne vyhodne, jako to udelal kamarad z 2. OI pred tim ne??? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 ty auta se prodávají dráž, pokud akceptuješ tu běžnou dražší cenu a kupuješ tohle za levno,tak máš rezervu na opravy, pokud vidíš tu levnou cenu jako strop, tak do toho nechoď problém není ani v nějakém stropu kupní ceny ani v ceně oprav, ale proč dávat za něco víc než je nutné? Já na to koukám takto, čistě kalkul. OK, u OOOO a mladšího ročníku si třeba něco i připlatím, ale s rozumem a né že do toho naseru prachy horem dolem, když mi před barákem stojí auto, které slouží za suché z nosu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Kup to a když se to bude srát tak to prodej. Je tam toho vyměněno tolik, že by to snad mohlo být už ok. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 jestli chceš, tak to koupím a za 300 ti to střelím obratem :) Myslím to vážně, i tahle možnost je tady. V pondělí se musím vyžvejknout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 zajdi do áček kolik by ti za to dali, vem a obratem prodej, pokud za to nebude ten známej nasranej........a zisk 10litrů je dobrej ne? za den práce....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 zajdi do áček kolik by ti za to dali, vem a obratem prodej, pokud za to nebude ten známej nasranej........a zisk 10litrů je dobrej ne? za den práce....... pro 10 tis. se to nevyplatí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Ty vole, tohle nepobiram... Proc by ti to mel jako ten znamej nechat ke koupi ve vidine smiren s tim, ze ty za 2 dny to pujdes strelit a udelas na tom treba 50, ne li vice? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Tomu se řiká za dobrotu na žebrotu. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 no tentokrát nevím, asi se na to vykašlu, nemám z toho tak nějak dobrý pocit. Je tam hodně proti a asi jeden z nejhorších motorů co kdy světlo světa spatřil. Davon: už jsem to tu psal, je to sakra dobrej kamarád :lool: Možná se ti to nezdá, ale je to tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 nejhorší byla 2,5TDI :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 No kdyz to tak ctu, tak to Tomas stejne nebude kupovat a je to zbytecne tema :lool: Je spokojenej s octou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Tomáš má přesně to samý co teď řeším já - doma má auto, který je ještě držák a nese.e se jak nový auta, ale má možnost a nebo by se hodilo /v mém případě/ o trochu větší. Ale taky si říkám než prodat držáka a pak cpát prachy do novějšího, který se bude sypat, tak si radši nechat starý auto. Zvlášť když je to druhý auto v rodině ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 No kdyz to tak ctu, tak to Tomas stejne nebude kupovat a je to zbytecne tema :lool: Je spokojenej s octou. v SZ mám spíše odrazující zprávy a musím uznat, že na těch argumentch něco je. Je to lákavé, ale ten motor je opravdu na hovno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Srpen 26, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2011 Takze vyreseno Tomasi? Zavreme, smazeme? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 26, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2011 Mohli by jste mi někdo vysvětlit, tu tendenci pořád něco zamykat a mazat? I když už vlákno není aktuální, jaký je důvod ho zamknout či dokonce smazat? Zabírá to snad moc místa na fóru? Žádné OT se tady zatím taky nepěstovalo, tak jaký je k tomu důvod? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 27, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2011 je to "jednoúčelový" vlákno, takže po jeho vyřešení tady už nemusí bejt :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.