RichardD Odesláno Srpen 11, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2011 Zdar, potřebuju si dát do jumboboxu něco, co se tam na výšku nevejde, chybí mi asi 2 - 4cm. Nevím jak je to konstrukčně řešeno a jestli neexistuje nějaká alternativa (úprava) aby byla hlubší, nevím co je pod ní :) Máte někdo nějaký nápad co s tím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Srpen 11, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2011 Změřené to nemám, ale moc místa už tam není, skoro to leží na koberci středového tunelu, řekl bych tak 1cm. Možná by pomohlo v tom místě vyřezat koberec a tlumící rouno, to by 1-2 cm mohlo hodit. A prakticky to chceš udělat jak? Vyřezat dno? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 11, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2011 Taky mě napadá jen vyřezat dno, ale neměl jsem jumbobox dole, takže nevím jestli se tam najdou ty 4 cm nebo tam bude něco překážet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2011 v podstatě mi stačí jen otvor cca 3,5x4cm (chci tam dát plynovou zbraň, takže stačí otvor ve dně pro hlaveň a okolo bych si udělal už nějaké potažení aby držela na místě, neškrábala se a přitom šla snadno vyndat) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Srpen 11, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2011 Tedy vestavěné pouzdro na plynovku - krutodrsný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2011 škoda že to škodovka nemá ve výbavě, možná by si lidi pak víc rozmysleli někomu lézt do auta :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 11, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2011 Co jiné místo v autě? Ta loketka mi přijde jaksi za, musíš si docela kroutit ruku a to já sedávám max. vzadu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2011 (upraveno) Otázka je, kde ji dát po ruce tak, aby se dala připevnit, pohotově vytáhnout a přitom nebyla vidět... bohužel to není malé tintítko ale pořádný gun :D Teď ji mám v přihrádce před spolujezdcem,ale to je nešikovné, ale je to jediné místo kam se vešla :D Upraveno Srpen 11, 2011 uživatelem RichardD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Srpen 11, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2011 co pod sedadlo řidiče, pokud máš kastlík, dá se určitě upravit, na délku je tam místa dost, no a pokud nemáš, není ho problém sehnat anebo nějak upravit ten přední kryt sedadla (nenápadné tlačítko, vyjížděcí mechanismus, co já vím ještě) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 11, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2011 Já bych asi hledal někde pod volantem, ale žádné místo asi nebude úplně ideální. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2011 kastlík pod řidičem nemám, ale to než bych otevřel to se mi moc nelíbí, ale záleželo by asi na provedení. pod volant to enní kam dát, kastlík vlevo pod volantem je malý a leda mě napadá pouzdro pridelat pod volant,ale nevim jestli by to neslo videt, asi jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 11, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2011 Riso,vem to sebou na sraz neco vymyslime :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Srpen 12, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2011 Já bych nic takového nedělal, protože Ty vytáhneš plynovku a on opravdouvou stříkačku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Srpen 12, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2011 (upraveno) Pod volantem nevím, tam nikde není dost místa (aby to bylo možno zastavět pod plasty), tzn. jedině venku a to by bylo vidět. Navíc bude vadit při běžném provozu. Pod tím sedadlem - když nemáš kastlík je možná i lepší, prostě vymyslet nějaký držák na kolejničkách a pružince, zmáčkneš nenápadné tlačítko a vysune se dopředu. Ten OEM plastový kryt by sloužil jako čelo toho šuplíčku, takže v zavřeném stavu by nikdo nic nepoznal. Místa tam na to je habaděj Upraveno Srpen 12, 2011 uživatelem Kajman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Srpen 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2011 Riso,vem to sebou na sraz neco vymyslime :D Ta už je autě napořád, takže ji budu mít sebou :D Já bych nic takového nedělal, protože Ty vytáhneš plynovku a on opravdouvou stříkačku ;) To by ji musel mít sebou :D Já nejsem ten kdo vytahuje lidi z auta i když kolikrát mám chuť to udělat Mám ji prostě pro jistotu, ne abych to na každého tasil Je to reflexe na dění posledních dní, kdy se v naší zemi přešlo na vyšší level (mačety) a kdo tvrdí že něco podobného ho nikdy nemůže potkat. Pod volantem nevím, tam nikde není dost místa (aby to bylo možno zastavět pod plasty), tzn. jedině venku a to by bylo vidět. Navíc bude vadit při běžném provozu. Pod tím sedadlem - když nemáš kastlík je možná i lepší, prostě vymyslet nějaký držák na kolejničkách a pružince, zmáčkneš nenápadné tlačítko a vysune se dopředu. Ten OEM plastový kryt by sloužil jako čelo toho šuplíčku, takže v zavřeném stavu by nikdo nic nepoznal. Místa tam na to je habaděj Zkusíme to jak říkáš omrknout jak by to bylo proveditelné o víkendu s klukama na našem minisraze co máme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommy H Odesláno Srpen 12, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2011 Anglická verzia kastlíku pod sedadlo spolujazca, to je asi naj riešenie, keď vymyslíš iečo lepšie daj vedieť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Srpen 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2011 Anglická verzia kastlíku pod sedadlo spolujazca, to je asi naj riešenie, keď vymyslíš iečo lepšie daj vedieť. A v čem se liší? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 12, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2011 loketka prohloubit nejde, hned pod dnem je rozvod vzduchu do zadních výdechů. na to co potřebuješ je ideální kapsa za sedadlem spolujezdce, dáš do ní pouzdro tak,a by šla pohodlně vytáhnout ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Srpen 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2011 Zásadní poznatek, to jsem potřeboval vědět. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 13, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 taky si myslím, jako Jarda, že ideál je zadní část opěradla spolujezdce, dobře a rychle přístupná, jen jestli se tam ten tvůj kanón vejde, já díky přístupu tam vozím papíry od auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Srpen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 Tam se asi určitě vejde. Čím víc o tom přemýšlím tím víc mi to připadá jako super nápad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommy H Odesláno Srpen 13, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 A v čem se liší? No že si ten kastlík dáš pod sedadlo vodiča 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 13, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 Tam se asi určitě vejde. Čím víc o tom přemýšlím tím víc mi to připadá jako super nápad podle mě nejrychleji dostupná, ruka tam je natošup, navíc ani nemusíš koukat kam strkáš ruku a můžeš kontrolovat situaci, jen je to blbý, pokud někoho vzadu vozíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 13, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 Dneska jsme to trošku zkoušeli a je to opravdu asi nejlepší místo kam tu plynovku dát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 13, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 tak tak plne souhlasim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 14, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 Nevím, mě to sice přijde vhodné na vytažení, ale už ne tak vhodné, když někdo sedává v zadu a taky je to docela na očích. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 14, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 A taky pokud nemáš zamykání při rozjezdu, tak tam může někdo naskočit a použít ji proti tobě. Nebo povezeš děcka vzadu. Nevím no, já bych si ji do auta nedával vůbec, když tak jedině opravdovou a tu mít u sebe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 15, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2011 Ta pistole není vůbec vidět z venku (vlastně ani zevnitř) :) Ríšo vozíš vůbec někdy někoho vzadu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2011 Jen tchýni a to by mohlo být nebezpečné :D Jinak nikoho. Vidět to fakt není, dneska jsem ji nabil skoro naplno ať mám nějakou rezervu :) Jinak hodit se může i na procházkách do lesa proti zvěři. Akorát jeden náboj vyjde na 25Kč, ale to se v případě použití vyplatí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Srpen 16, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2011 Co máš za plynovku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.