Radas Odesláno Srpen 14, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 (upraveno) Dnes když jsem ráno nastartoval tak po cca 5s mi začala pípat kontrolka oleje motoru.Mrknul jsem na něj ,ale je ho tam dost-tak jsem kuknul na čidlo jestli není odpojené,ale také v pořádku.Mohu ještě na autě něco zjistit.Jde třeba poznat jestli to tlačí olej Upraveno Srpen 14, 2011 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Srpen 15, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2011 Bylo mi v servisu řečeno že pokud se rozsvítí kontrolka oleje a ozve pískání tak že je nedostatečný tlak oleje auto prostě nemaže.U mě to byla přidřené olejové čerpadlo a tím pádem generálka motoru protože se dostaly špony všude možně :-((( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2011 (upraveno) Tak dnes jsem ráno jel do práce a proběhlo všechno jako dřív a to tak,že jsem nastartoval,proběhlo natlakováni(motor se uklidnil) a po cca 5s zase začala pípat a po celou dobu jízdy svítila kontrolka oleje hmm,ale pro změnu mi nefunguje ručička otáčkoměru tak přemýšlím jestli náhodou nevznikl nějaký studeňák na plošném spoji budíku a má to s tímto vším souvislost.V každém případě jsem pro jistotu hodil auto do servisu a podal jim příčiny.Mám obavy aby mi nevyměnily všechno možné a závada bude neustále přetrvávat a já se potom z toho oloupou Tak čidlo vyměněno a kontrolka neustále svítí.V servise mi řekli,že je tam údajně ještě jedno čidlo někde u alternátoru.Že by tam byly 2 hmm Upraveno Srpen 15, 2011 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2011 Problém je vyřešen :) Rozebral jsem tachoš a přepájel mista kde je studeňák a vše šlape jak má :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Přemin Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 Zdravím. I já mám stejný problém. Nedávno z ničeho nic se rozvítí cca po 1 minutě od nastartování kontrolka oleje. Olej jsem měnil v zimě. Kontroloval, jestli je ho tam dost a je. Může to být tlakem nebo i něčím jiným? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.