Přejít na obsah

hratky s motorem :-)

Doporučené příspěvky

tak som tu chalani zasa, teraz uz skor len tak informativne.

Ako som uz pisaval skorej, ze mam dake hlucnejsie rozvody, alebo skor ze je pocut take zvlastne tukanie z motora. Dovod sa nasiel, ked sa dala hadica zo sania dolu, tento hluk bol pocut ovela viac a bol doprevadzany tlakom proti saniu. dali sme premerat tlaky vo valcoch, stvrty valec ma tlaky nizske a je to v hlave. Hlava je dolu, treba prebrusit ventily a sedla ventilov, ale hlavne, treba vymenit vacku, lebo tato je ko, resp. je to nielen citit ale aj vidiet, ako su vacky doryhovane. Co bolo ale pre mna prekvapenim, ked technik, ktory repasuje hlavy povedal, ze takto vyzera vacka po 300tis. km, lenze auto malo pri kupe 196 tis a dake drobne, teraz ma 208tis. Vraj je to u tychto motorov take, ze ta vacka pri 300tis. odchadza...

Len som chcel o tomto informovat, keby mal dakto nejaky podobny problem, a zaroven by som sa chcel spytat, ci nahodou neexistuje nejaka moznost, ci uz cez VAG ci iny soft zistit, ci sa nestacali kilometre?

mozno som naivny, ale vyvalil som za toto auto dost a to v bazare, nemam zaruku a uz som tam menil turbo, robim generalku hlavy, a musim vymenit este kotuce a oblozenia....

vdaka za pomoc...

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

len tak informacne, vacka bola doskrabana ako keby ste to skrabali srobokavam, 5 hydrostelov vyzera ako maly lavor a jeden je dokonca deravi, diera ma asi 1mm

sranda :-D az pokym neuvidim ucet ...

btw. auto bude coskoro na predaj... okrem GO hlavy, je tam nove turbo, a budu aj vsetky nove kotuce a platnicky, rozvody...

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...

Klasika vacka,,,, zkontrolujte zda nevypadly zatky na vahadlech.. Jinak pak pada tlak oleje v hlave...

no vsetko je uz vymenene, auto ide pekne..... ma to uz tak do 500km s repasnutou hlavou.... a Octa je na predaj!

bol som aj v skodovke, zistili mi, ze minuly rok v septembri, to malo cez 230tis. km a ja som to kupoval v decembri, a malo to 196tis. km....len neviem, ci mi to vie dat niekto na papieri, aby som to mohol pouzit ako pripadnu reklamaciu alebo pokus o vratenie penazi......???

btw. auto ma nove brzdy, turbo, rozvody, vacku, hydrostely, homokinetak,

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...