Šátek Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Ahoj, chci se vás zeptat na parkovacího asistenta na mou octavii. Vzhledem k faktu, že se mi nechce nárazník navrtávat, tak jsem našel tuto variantu: http://www.rojka-autohifi.cz/se605-x-parko...-signalizace-1/ Nedokážu si v praxi představit, jak fungují ty nalepovací senzory, kde tedy vedou dráty od nich? Nikdy jsem o ničem takovém v reálu neslyšel, přitom se to prodává skoro všude na eshopech. Nechci žádné parkovací kamery apod. - na asistenta se rozhodně natolik nespoléhám, ale stejně jako u předchozího auta mi tento naprosto jednoduchý parking system stačí. Ví o tom někdo něco? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Myslim, ze rataju s vedenim kablov poza listu na narazniku, inak by to bola sila kabliky po povrchu. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Šátek Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Hm, nějak si to nedovedu furt moc představit :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Srpen 20, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 No, nevím jestli zrovna v této jednoduchosti je krása. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Šátek Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 V této jednoduchosti jsem jako vždy hledal krásu a snažím se jí pořád najít, ovšem ... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Srpen 20, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 Koukám podle podpisu že máš rok starou Octu, tak tam dej pořádnej park. asistent a na to nalepovací monstrum se vykašli. I dodatečná montáž se dá udělat jako z továrny - ještě lépe - viz práce našich klubových mechaniků :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Šátek Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 Octu mám tři týdny, ale je na operativní leasing, takže jí pak vrátím leasingovce. Proto chci co nejekonomičtější řešení, které si potom vezmu zpět a nenaruším jim vůz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Srpen 21, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2011 Tak to je něco jiného, do leasingového auta, které si pak nenecháš - neodkoupíš, bych taky nic moc neinvestoval . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.