Guest houmik Odesláno Duben 24, 2012 Sdílet Odesláno Duben 24, 2012 Moje TDI toci vic. Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Duben 24, 2012 Sdílet Odesláno Duben 24, 2012 taky se mi ten graf moc nelíbí. ale max výkon na sériový komponenty pěknej. hlavně mezi 2-3 tis. to musí táhnout pěkně... jenom mi nejde do hlavy ten krouťák. já byl dneska na softu s APY skombinovanym s APX a takovej krouťák nemam Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Duben 24, 2012 Sdílet Odesláno Duben 24, 2012 MAXCHIP: nechceš zveřejnit Jájinův graf? jinak zítra mi snad dojde můj graf od TDICHIP, takže ho hned taky zveřejním ;-) Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Duben 24, 2012 Sdílet Odesláno Duben 24, 2012 tam máš fakt soft na ropáka ne? takovej krouťák vs výkon na benzín mi přijde ve zrovna blbym poměru, jinak pocitově to jede jak oproti tomu vlnobití? :lool: Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Duben 24, 2012 Sdílet Odesláno Duben 24, 2012 MAXCHIP: nechceš zveřejnit Jájinův graf? jinak zítra mi snad dojde můj graf od TDICHIP, takže ho hned taky zveřejním ;-) Kudy chodí?? Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Duben 24, 2012 Sdílet Odesláno Duben 24, 2012 Nemá dálniční známku, tak musí přes Loděnice a dlouho mu to trvá :D Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Duben 24, 2012 Sdílet Odesláno Duben 24, 2012 Nevím, nejdřív jsi volal, že nemohou odemknout jednotku, a teď tohle....nevím s čím si spokojenej. Dle hranice výkonu auto OK, takže paskvil. Písty pá,pá. Prostě klasický profesionální chiptuning. TDI taky umírá při 4600... Asi něco popletli. Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Chudák Jajin. je to fakt krouták jak hovado u benzínu a výkon nic moc,ten by měl být maximální někde u 6tis ne.... ale je fakt, že to zase nemusíš tolik točit. Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Stale rikam, ze se tomu smeju, viz. graf od Jajina. Krasna nafta Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Je vůbec někdo, kdo umí upravit RS. Myslím k lepšímu samozřejmě. Jinak ten Seat, to jsou nejrychlejší kamna co znám. 0 - 100 pod 5s. Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 dej tam ty sériový data na RS a bude to zase lepší jak teď ;) Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Jsem z toho grafu jelen.... Krouťák ale slušnej! ;) Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Jsem z toho grafu jelen.... Krouťák ale slušnej! ;) Tak tomu krouťáku snad, ale nevěříte ne? Nebo to lze na K03s udělat? Ja myslim, že nejde, respektive nejvíce co jsem snad viděl bylo 330Nm??? A že by díky downpipe a tomu zbytku výfuku bez tlumičů nahnali tolik Nm??? Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Hynku, je to proste jen prefoukle turbo a ve 4 tis mas max. vykon. Ve 4,8 ti to pada na serii a benziny se meri az na max. a to je u 1,8 6,5 tis otacek. Kde je ten zbyvajici vykon???? Odkaz ke komentáři
MAXCHIP Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Pánové, tak to byla naše chyba v měření. Měli jsme u měření v programu špatně nastavené hodnoty řazení toho vozu (měli jsme tam předtím na DYNU jiné auto). Mapa je již v pořádku a pro škarohlídy máme i video toho vozu jak s budíkama tak pohled na to auto s tím, že určitě vozidlo nevypíná při 4800 ot. Mapu tady jajiN dá, pokud to půjde tak i video a samozřejmě mu to změříme znovu s tím, že bude mít porovnání. Jednotka po cizím chipu nešla načíst... Museli jsme ji vytahovat z vozu. Chyba byla v měření na naší straně. Vše je v pořádku a doložitelné. Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Tak to odmerte znovu a dejte pekny graf. Odkaz ke komentáři
MAXCHIP Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Navíc jajiN to zkoušel co to dá a ví, že při 4800 ot. je to ok a že to má otáčky vyšší. Tak to odmerte znovu a dejte pekny graf. To není problém. Odměříme. A dodáme graf. I video tu dáme, když to půjde. Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 (upraveno) Ale me nezajima pri 4,8, ale co to dela pri 6 tis. A nepiste, ze se takto nema tocit (jiz jsem takove upozorneni dostal :lool: ). Serie ma na tomto bode plynulou krivku. Video nechci, chci jen graf Upraveno Duben 25, 2012 uživatelem Deko Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Nechápu, když to někdo dělá a měří to, tak musí přece hned vidět, že je něco špatně ne. :) Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Ja se v tom nevyznam, ale me proste sere proc mu tady porad pisete ze to ma jak TDI, cpete tady OFF... Odkaz ke komentáři
MAXCHIP Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 To vůbec psát nebudu. Točili jsme to až do vypnutí což bylo přes 7000 ot. při rychlosti 253km/hod. Mapa je již v pořádku přes 7000 ot. Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Pánové, tak to byla naše chyba v měření. Měli jsme u měření v programu špatně nastavené hodnoty řazení toho vozu (měli jsme tam předtím na DYNU jiné auto). Mapa je již v pořádku a pro škarohlídy máme i video toho vozu jak s budíkama tak pohled na to auto s tím, že určitě vozidlo nevypíná při 4800 ot. Mapu tady jajiN dá, pokud to půjde tak i video a samozřejmě mu to změříme znovu s tím, že bude mít porovnání. Jednotka po cizím chipu nešla načíst... Museli jsme ji vytahovat z vozu. Chyba byla v měření na naší straně. Vše je v pořádku a doložitelné. :lool: :lool: neuveritelne... PROFESIONALNI tuning, se na me nezlob ale tohle je fakt krasne uvedeni fy co dela skodovky a ferrari. Jak muzete zakaznika s takovym grafem pustit vedome z brzdy??? Schvalne jsem cekal co tady predvedete na tom 1.8T ale takovej maras jsem necekal... Jednotky vytahuji porad, jako problem to nevidim... Odkaz ke komentáři
MAXCHIP Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Nechápu, když to někdo dělá a měří to, tak musí přece hned vidět, že je něco špatně ne. :) Beru to, ale včera jsme tu měli takový frmol, že jsem si toho hned nevšiml. Stane se, všichni jsme jenom lidi. Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Beru to, ale včera jsme tu měli takový frmol, že jsem si toho hned nevšiml. Stane se, všichni jsme jenom lidi. To si delas srandu?? Frmol?? no pane prehlidli jsme neco v softu, mate mrtvej motor, meli jsme tu frmol. Hej doporucuji ti premyslet co pises, s takovym pristupem bych se vubec nechlubil.. Odkaz ke komentáři
MAXCHIP Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 :lool: :lool: neuveritelne... PROFESIONALNI tuning, se na me nezlob ale tohle je fakt krasne uvedeni fy co dela skodovky a ferrari. Jak muzete zakaznika s takovym grafem pustit vedome z brzdy??? Schvalne jsem cekal co tady predvedete na tom 1.8T ale takovej maras jsem necekal... Jednotky vytahuji porad, jako problem to nevidim... Já jsem nepsal, že byl problém v tom, že jsme vytahovali jednotku. Problém byl v tom, že jsem si toho v ten moment prostě nevšiml. Stane se. Vám se snad nikdy nic omylného nestalo? Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Nechápu, když to někdo dělá a měří to, tak musí přece hned vidět, že je něco špatně ne. :) Asi jinej oddil.. Odkaz ke komentáři
MAXCHIP Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 To si delas srandu?? Frmol?? no pane prehlidli jsme neco v softu, mate mrtvej motor, meli jsme tu frmol. Hej doporucuji ti premyslet co pises, s takovym pristupem bych se vubec nechlubil.. Ten motor není mrtvej, tan motor je ok. Máme i video, že je ten motor až za 7000 ot. Takže mrtvej není. jajin s tím aji jezdil teď na max, tak ví sám. Není problém to přeměřit znovu, u všeho majitel vozu byl. Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 (upraveno) :lol: :lol: :lol: wtf, ja si taky natocim video ze to jede to 7 tis, ale jak to jede :lool: Vezl jsem se v jednom supu 110 upravenem na vice a jelo to naaadherne. Nebudu psat kdo nebo ci, to pak muze upravce napsat sam, ale krasa jinak to kdyz tak cele presunte do motoru admini, diky Upraveno Duben 25, 2012 uživatelem Deko Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Já jsem nepsal, že byl problém v tom, že jsme vytahovali jednotku. Problém byl v tom, že jsem si toho v ten moment prostě nevšiml. Stane se. Vám se snad nikdy nic omylného nestalo? To mas pravdu, tohle se mi opravdu nestalo abych nekoho zmeril, udelal mu upravu a dal mu graf z uplne neceho jineho, jak pak vite ze uprava je OK?? Jak jste vyhodnotili data?? Z ceho?? Jak jste zakaznikovi popsali chovani upravy, zmeny, narusty??? Co diagnostika?? Myslim, ze to je proste jen velice krasne obalena nalivarna, borec nalije SW ( po problemech s tim ze neumi preprogramovat epromku) zmeri auto ktere asi vzivote nemeril, a da zakaznikovi graf z neceho tedy udajne jineho. A vymluva typu FRMOL to je megadrzost!!!! Jeste si za to vzit po sleve :lool: penize... Odkaz ke komentáři
MAXCHIP Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Asi jinej oddil.. Navíc je to pouze chyba u měření a ne u softu jak tu uvádíte. Hold jsem si nevšiml, že je v pc při měření zrovna nastavená pro graf jiná hodnota řazení u vozu. Takže jediné co je špatně, tak je ten graf. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky