Přejít na obsah

Elegantní Ropa

Doporučené příspěvky

A pak, ze se Sup nevejde do Octy :D

post-23091-0-04165500-1421587441_thumb.jpg

post-23091-0-74684600-1421587465_thumb.jpg

Spotreba (Liberec-Teplice): tam+zpatky jen do Cvikova (presne 180.5km, tankovano 8.49l na TankONO za 26.90 - plna/plna). 15" plechy bez klimy - vysledek => 4.72l/100km, jizda za hranici limitu.. jen v Rynolticich a Markvarticich jsem brzdil :rolleyes:

ciste jen Liberec-Teplice:

https://www.youtube.com/watch?v=0KE_pUdrI4o

Upraveno uživatelem Laurin Klement
Odkaz ke komentáři

mas nejaky ledky, ktery nehazej chybu? :)

Tieto mi chybu vobec nevyhadzovali: http://www.ebay.com/itm/1pc-Cree-15W-T10-W5W-Bright-Car-CANBUS-Error-Free-Interior-LED-Light-Lamp-Bulb-/301431897935 ...mam ich vyse roka a zatial svietia...klop, klop, klop :)

Dalsie alternativy:

http://www.ebay.com/itm/Cree-15W-T10-W5W-White-CANBUS-OBC-No-Error-Free-Interior-Car-LED-Light-Bulb-Lamp-/321644698896 - tieto ma marek6718, neviem ci mu chadzu chybu

http://www.ebay.com/itm/White-CANBUS-OBC-No-Error-Free-Interior-Car-LED-Light-Bulb-Lamp-Cree-15W-T10-W5W-/281472949633 - tieto ma MaroCZ, tak by mohol skusit, ci hadzu chybu

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Marku diky :)

Dnes doslo na opravu po "nehode", nefungoval ostrik xenu, coz by mi ani tak nevadilo, ale spotreba nemrznoucky byla asi tak dvacetinasobna, navic se vesly jen 3l, protoze zbytek uplaval .. ulomilo se koleno k ostriku na prave strane.

post-23091-0-96209100-1422816111_thumb.jpg

Oprava byla sverazna, ale ucelna, nikde nic uz netece, nekape a strikam :D

post-23091-0-05065300-1422815521_thumb.jpg

Kdyz jsem to mel rozebrany, tak jsem si nemohl vsimnout odflakle prace autorizaku, necekane. Nekde ve 120k km se opravovala PP po mensim celnim tukanci. Naraznik prelakovan, ostrik prejisten, ale vzpera do kteryho se sroubuje naraznik je puvodni. Takze je lehce zdeformovana a narezla v dusledku odlouple barvy.

A tyhle nyty zespod narazniku taky vymyslel tydyt - pri montazi noveho narazniku tam pujdou samorezy, tohle uz tahat nikdy nechci :rolleyes:

post-23091-0-99424500-1422816116_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

nejaka ta kondicni udrzba :)

prevodovy olej, mot. olej (lehkobezny Q8 Formula Excel 5W40), vzduch. filtr, paliv. filtr, sterace, senzor vacky

vzduchovej filtr zn. Mann je o neco vetsi nez ten puvodni, coz me potesilo. Zitra se budou menit oleje a pro jistotu prozvanet kabely kvuli tomu senzoru, protoze se kvuli senzoru musi shodit rozvody (docela draha sranda), tak jestli neni problem nekde v kabelech.

post-23091-0-07172000-1425830329_thumb.jpg

post-23091-0-69800600-1425830334_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

uspesne absolvovana regulerni STK. Auto bylo v kazdodennim stavu, tedy i s upravenou RJ od bitmapa a vypnutym EGRem.

emise:

post-23091-0-42444600-1428910575_thumb.jpg

TK:

post-23091-0-46696200-1428910581_thumb.jpg

akorat mel trochu problem s tou rozbihavosti, ale ten jejich "merak" je hodne vtipna zalezitost a spis se hodi na drzeni rybarskyho prutu, nez na mereni. Kazdopadne 2 tydny zpet jsem byl na geometrii..

Odkaz ke komentáři

Není důvod, aby to neprošlo. Největší změny jsou v oblasti částečného zatížení a problém by mohly dělat spíš emise NOx než PM, ty se ale naštěstí měří jen při homologaci.

Tak jak je to upraveno teď to při běžném ježdění spíš kouří míň než série.

Každopádně, nechat si několikrát po sobě vytáčet motor bez zátěže do 4800 ot. na to bych se mohl vykašlat. Díky bohu, že je možné kontrolu absolvovat i "alternativním" způsobem :D

Odkaz ke komentáři

bmp: Prave, ze se to tu dost resilo v Hospode :)

Ale potesil me senzor vacky, ani jednou nevynechal :D tak doufam, ze se opravil sam :lol:

vytaceni-nevytaceni.. porad lepsi, nez technik s plnou diagnostikou v ruce a natesen na ulovek :jelen:

mareczek: tak ono z ciziho krev netece ze? :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Copak zajímavého se řešilo v Hospode? :)

marekczek: je docela rozdíl točit motor do maxima v zátěži a naprázdno, navíc v případě dieselu až do otáček, kam se v normálním provozu nikdy nedostane. Motor se sice nerozpadne, ale je to obrovská zátěž pro klikový mechanismus a vše od něj poháněné, plus u starších motorů je taky docela na ráně horní kompresní kroužek.

Se svým autem ať si každý dělá co uzná za vhodné, moje auto ale tomuto zacházení nikdy dobrovolně nevystavím, a zvlášť ne z tak pošetilého důvodu jakým je buzerační kontrola emisí v režimu, který v provozu nikdy nenastane.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...