Postman007 Odesláno Září 17, 2013 Sdílet Odesláno Září 17, 2013 Zdravím ve spolek,dnes dne 17.9.2013 kolem 11-11:15 hod. mi byla ukradnuta (ty hajzle ať chcípáš pomalu na bolestivou smrt!!!!!) u nemocnice Homolka v Praze Škoda Octavia Combi černé metalízy SPZ 3AD 0583.Naposledy byla spatřena na policejních kamerách v 11:23 u výjezdu z Prahy na Strakonice. Je to 2.0 TDI typ motoru BMM, paket Elegance +, vinko: TMBGE61Z192047569, obuta na Neptunech 18" letní pneu Pirelli C7 Cinturato 225/40 R18.Vnějšek: nové znaky na přední masce, zadním víku a na všech kolech, na zadních lampách perforovaná černá fólie, SPZ nalepeny vepředu i vzadu, krátký prut a ploutev ke Columbusovi, v blinkrech žárovky Osram Diadem (moderé barvy), modré jsou taktéž parkovačky a čepičky ventilků u kol, vzadu pochromovaná koncovka výfuku, vpředu denní svícení LED, osvětlení zadní SPZ LED, přední i zadní parkovací senzory, sklápěcí zrcátka.Vnitřek: čtyřramenný multifunkční volant, navigace Columbus, dvouzónová klimatizace, vyhřívaný přední sedačky, kompletní interiér osvětlen LED...víc fotoVše v perfektním a zachovávaném stavu.Kdyby jste kdokoliv to auto někde viděl, ozvete se mi na 775347666 nebo rovnou Policii ČR, odměna nálezce nemine. Byl to můj mazel :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 17, 2013 Sdílet Odesláno Září 17, 2013 normálně na kameře s tím jeli? to si děláš srandu.............. tak pořádně hledej, doufej že někde stojí kvuli gpsce.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Postman007 Odesláno Září 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2013 jo jsou chycený na kameře.... borci, nesrali se s tím.... teď určitě stojí někde venku, možná v jižních čechách kvůli gps.... možná tam bude stát i dýl, ale pak jestli se jim to povede to ty kurvy určitě rozeberou a rozprodají na díly :( za každé info budu vděčný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Září 17, 2013 Sdílet Odesláno Září 17, 2013 (upraveno) To je mi líto.Přeju ti ať se najde. Jinak nějaký zabezpečení mělo? Nebo aspoň pojistku? Upraveno Září 17, 2013 uživatelem ccdeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 17, 2013 Sdílet Odesláno Září 17, 2013 někdo tady vkládal, že na zásuvku diag zapojíš nějaky modul a dokáže to deaktivovat imobilizér, pak stačí vyrvat během chvíle spínací skřínku a jedou.... tak at se najde, ale fakt se stím nesrali. předpokládám že ty kamery stojí za hovno a není vidět jim do huby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Postman007 Odesláno Září 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2013 O zabezpečení se tady do doby dokud to nebude vyřešený u PČR rozepisovat nebudu, pojištěný proti krádeži to samozřejmě je, ale to mi nevrátí veškerý investice, čas, péči a lásku k tomu autu.... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 17, 2013 Sdílet Odesláno Září 17, 2013 tak si ještě měl nějakou netradiční sekuritu jo? tak jak vidíš tak byla k ........... njn brzy uvidíš svoje neptuny někde na bazoši, podle toho bys to mohl taky dohledat zkusit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Postman007 Odesláno Září 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2013 někdo tady vkládal, že na zásuvku diag zapojíš nějaky modul a dokáže to deaktivovat imobilizér, pak stačí vyrvat během chvíle spínací skřínku a jedou.... tak at se najde, ale fakt se stím nesrali. předpokládám že ty kamery stojí za hovno a není vidět jim do huby. to nevím jak jsou na tom ty kamery, PČR mi záznam neukázala, prej kvůli vyšetřování, ale údajně to auto je na kamerách zaznamenaný v 11:23, což teda museli bejt chlapci docela rychlý, když jsem parkoval u Homolky v 10:58 :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 17, 2013 Sdílet Odesláno Září 17, 2013 nemáš znamyho nějakyho policajta? ty jsou schopni to vytáhnout, zkus se poptat... koukám že máš i kolumba, akorát těch se prodává mrtě, nybrž neptunu moc ne.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Postman007 Odesláno Září 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2013 tak si ještě měl nějakou netradiční sekuritu jo? tak jak vidíš tak byla k ........... njn brzy uvidíš svoje neptuny někde na bazoši, podle toho bys to mohl taky dohledat zkusit ;) to mě taky napadlo, mají maličký specifický micro škrábance dělaný záměrně kvůli tomuhle... tak uvidíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 17, 2013 Sdílet Odesláno Září 17, 2013 už tam naky sou :D http://auto.bazos.cz/?hledat=neptune&rubriky=auto&hlokalita=&humkreis=25&cenaod=&cenado=&Submit=Hledat&kitx=ano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 17, 2013 Sdílet Odesláno Září 17, 2013 už tam naky sou :D http://auto.bazos.cz/?hledat=neptune&rubriky=auto&hlokalita=&humkreis=25&cenaod=&cenado=&Submit=Hledat&kitx=ano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Postman007 Odesláno Září 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2013 nemáš znamyho nějakyho policajta? ty jsou schopni to vytáhnout, zkus se poptat... koukám že máš i kolumba, akorát těch se prodává mrtě, nybrž neptunu moc ne.... Columbus měl taky speciální vychytaný nakódovaný věci by Ferda 25, takže toho bych taky poznal, ale mám strach aby to nešlo komplet celý třeba na Ukrainu.... no uvidíme, budu hledat dál už tam naky sou :D http://auto.bazos.cz/?hledat=neptune&rubriky=auto&hlokalita=&humkreis=25&cenaod=&cenado=&Submit=Hledat&kitx=ano bohužel ani jedny z nich... ty co si postnul jsou poškrábaný a jsou na nich jiný gumy... (ty mohly samo vyměnit, ale podle škrábanců to nejsou oni) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Září 17, 2013 Sdílet Odesláno Září 17, 2013 Co se týká policajtů, tak si myslím,že auto ani nehledaj-spíš je to náhoda když auto najdou-třeba nějaká silniční kontrola. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Postman007 Odesláno Září 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2013 Tahle informace mi opravdu zvedla náladu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 17, 2013 Sdílet Odesláno Září 17, 2013 mužu se zeptat jaky je pocit mít ukradeny auto? já jenom na co se mam připravit třebas někdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Září 17, 2013 Sdílet Odesláno Září 17, 2013 Promiň to je realita-mám známého, který je u policajtů na vnitřím a nedávno mi vyprávěl jak je nutí šetřit a jak maj rozpočet na km/auto. Moc bych ti přál ať se najde. Můj názor je,že auto je moc hezký a třeba se ho pokusej zlegalizovat a znovu prodat Poslal jsem ti SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Postman007 Odesláno Září 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2013 marekczek: Nejhorší je okamžik, kdy přijdeš na parkoviště a auto nikde - šok - kdy voláš všude kde se dá, jestli se neodtáhlo, a pak když ti potvrdí, že ne a navíc pak státní PČR ti řekne, že bylo spatřený na kamerách tak to je pocit totální bezmoci, no nepřeju to nikomu, to auto (i když to bylo jenom auto) bylo moje malý "dítě", dostalo první poslední.... :-( ccdeny: jj četl jsem, zkusim pátrat dál i podobnými způsoby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 Co dodat je to síla, že za cca 30minut to frčí ven........komunita OC je velká tak pokud někde zaparkovalo tak koukat ...jasně bude to náhoda ale malé procento je.... přeju at se najde v pořádku drobnosti se opraví a pak hlavně nějaké zabezpečení!!možností je mnoho....MRS. Docela zázrak ,že ty policejní kamery takto fungují..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 rozhod fotku po facebooku at to ví co nejvíc lidí at všichni koukaj kolem sebe je nás dost to auto nemusí bejt jen kolem strakonic a podobně at to vědí a vidí všichni !!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 Myslim,že tohle auto na těhle kolech jsem viděl v čb ! schválně jsem koukal i na zadní světla a taky je měl takhle stříknutý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Postman007 Odesláno Září 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2013 Jseš si jistý?!! Lampy nejsou stříklý, ale je na nich fólie. Kdy jsi ho tam viděl? Myslim,že tohle auto na těhle kolech jsem viděl v čb ! schválně jsem koukal i na zadní světla a taky je měl takhle stříknutý. V kolik hodin a kde přesně si ho viděl? Můžeš mi zavolat? Jestli ho chytneme odměna tě nemine! Moje číslo je 775347666, díky Petr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 ten telefon radeji pres SZ... ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 jamyslím, že v téhle chvíli mu je fuk kam dá svoje tel číslo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Postman007 Odesláno Září 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2013 Ji mi fuk, že sem dávám číslo, jestli to pomůže k dohledání toho auta, tak proč ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 Svině Taky bych zvážil zveřejnění na FB, přece jen je tam více lidí, kteří to můžou vidět.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 Dej to na FB tam je těch lidí ještě mnohem víc než tady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 To jsou zmrdi vyjebani!!!!!!!!!!! :wallbash: To je mi fakt lito snad se najde verim tomu!Drzim palce a kdybych to u nas nekde v okoli OV zahledl dam info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Postman007 Odesláno Září 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2013 Mirouch76: Na FB už to visí na více stránkách princes: zmrdi to jsou, za to bych šlapal do ksichtu, ale nenadělám nic... díky za checkování v okolí OV 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 Doufám,že se brzo najde,snad moje info pomůže.. :) čepice zatim nevolali.... B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.