Přejít na obsah

eReSek

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    282
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Auto
    Octavia III Combi

Návštěvy profilu

1 875 zobrazení profilu

eReSek's Achievements

0

Popularita

  1. eReSek

    Ostrava

    Jen aby bylo místo, když začíná ten advent Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk
  2. Jejda, koukám, že jsem kalendář velikosti A3 už prošvihnul
  3. eReSek

    Ostrava

    Dnešní ostravský sraz u KIKY
  4. tak mě podruhé vypekl DO. Bez výstrahy mi chcípla baterka. Poprvé jsem si zavolal manželce, aby mi dovezla druhé klíče. Podruhé jsme u kamaráda několika přiměřenými ranami do baterie ji "nabili" , pak šlo auto otevřít a já dojel domů. Výměna a následné fungování bez problémů. Mě teda zajímá, proč mi auto nehlásí slabou baterii v ovladači, když tady čtu, že by hlásit mělo. Nebo mám baterie měnit preventivně, projevuje se to nějak, že baterie slábne?
  5. Já tak pomalu na tempomat nejezdím, ale mám stejnou konfiguraci auta jako Ty, tak to můžu vyzkoušet.
  6. Super konfigurace, dobrá volba :palec: Ať jsi spokojený
  7. Už jsou k mání nové aktualizace map ECE 2018 :palec:
  8. eReSek

    Ostrava

    pánové tak hezký zážitek na dnech seremNATO. Tam je to takový mumraj, že bychom se tam stejně nepotkali a ještě domlouvat nějaký sraz. Takže lépe první neděli v měsíci u KIKY :palec:
  9. eReSek

    Ostrava

    Kdepak, to chcavo za hoďku ustává Odesláno z mého Lenovo S1a40 pomocí Tapatalk
  10. Vytáhl jsem rodinku (4 dospělí plus zavazadla) na výlet a po cestě zpět jsem vyfotil Amundsena se spotřebou. Za mě spokojenost, cesta převážně dálnice a silnice I.třídy, většinou na tempomat.
  11. Díky za tip, objednám si je :palec:
  12. Sleduj vlákno Ostrava, jinak každou první neděli v měsíci ve 14 hodin u KIKY Odesláno z mého HUAWEI M2-801L pomocí Tapatalk
  13. Vyměnil jsem v zadních lampách žárovky blinkrů a couvaček za LED. U blinkrů spokojenost, svítí daleko víc než původní žárovky, u couvaček zklamání, couval jsem v nocí a ten jas nic moc. Má někdo odzkoušené bílé s dostatečným jasem? Nejlépe z Alliexpresu, bo cena :rolleyes: Díky za tip nebo link.
  14. Pánové díky za Vaše slova, to potěší :palec: To MichalF: Tato konfigurace byla tak trochu o emocích, takže spotřebu nějak neřeším, ikdyž nejezdím s plynem na podlaze, ale pro radost. Jak je vidět v podpisu, jezdím v průměru za 8,5l. Kolem komínu a v zimě je to o trochu víc, v létě míň. Pří delší cestě ve 4lidech se zavazadly jsem měl spotřebu i pod 7 litrů. U mě spokojenost.
  15. Je to již jeden rok, co mám svoji octavěnku, tak zkusím napsat takové malé ohlédnutí: Mám to jako auto pro radost, takže nemám s ním najety desítky tisíc kilometrů, ale zatím a to můžu zaklepat na dřevo mi slouží bez jediné závady, bez jediného problému. Nikde nic nevrže, neskřípe. Motor tiše přede a v interiéru je příjemné ticho. tím bylo překvapeno i pár mých pasažérů. Motor dobře táhne a s automatem jsem se skamarádil velmi brzy, naučil jsem se ho ovládat polohou pedálu plynu a rychlostí sešlapování. A zjistil jsem, že režim "S" vlastně vůbec nepoužívám a ruční řazení jsem používal jen v zimě a při jízdě dlouhým klesáním. Dvouspojka pobere veškeré moje vrtochy, jak akční jízdu, tak i jízdu na pohodu. Haldex mě taky mile překvapil, v zimě jsem s autem zdolal pár vrcholů a nikdy mě nenechal na holičkách a vždy jsem vyjel tam, kam jsem chtěl. Interiér je fakt prostorný, konečně nemusím jako řidič dělat kompromis a posouvat si sedačku, když za mě sedne stejně vysoký pasažér. Já mám svůj prostor a ten za mnou má taky dostatek místa. Úpravy - auto bylo už slušně vybaveno z výroby, jen pár věcí se dokódovalo. Zatím nějaké úpravy neplánuju, snad možná chip. jo a pro některé, auto dolů nepůjde :P nekupoval jsem čtyřkolku, abych brousil retardéry nebo nemohl do podzemky, či vjet autem do lesa. Ale k těm první narozeninám našeho společného soužití jsem nakonec něco málo pořídil svému autíčku. V zadních lampách jsem vyměnil žárovky v blinkrech a couvačkách za ledky. Skvělé, funguje to a ten jas je neskutečný rozdíl k lepšímu oproti žárovkám. Nakonec jedna má nepublikovaná fotka.
×
×
  • Vytvořit...