mischicka Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 To jsou Conti 830? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Od jaké firmy máš ty držáky na tu rakev? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 To jsou Conti 830? To nejsou. Myslim, že to jsou nějaký Matadorky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Od jaké firmy máš ty držáky na tu rakev? :lool: Je to originalni prislusenstvi SKODA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 kully, do sekce motor by byla potřeba fotka Tvého motoru, šlo by to zařídit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Ale jo, mozne to bude. Jak pujdu kolem auta s fotakem a nezapomenu, tak ji tam hodim ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 OK, čekám :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 Tak, konecne mam v aute plnohodnotnou navigaci Dnes jsem si totiz poridil originalni CD s mapama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 Dneska se mi opet ozvala kontrolka hladiny chladici kapaliny. Uz je to podruhe za tu dobu co mam auto. Poprve jsem dolil cca ctvrt litru a bylo to mezi ryskama a ted se mi to ozvalo zase ... Zitra to budu muset dolit. Je normalni aby se mi takhle ztracela chladici kapalina ? A pak jeste jedna vec s Amundsenem - dnes rano prijdu do auta (predchozi den jsem poslouchal MP3 z USB) a hraje mi tam radio (ale mela by hrat flashka z USB), navic se mi preladily vsechny ulozene stanice ... Vubec jsem to nepochopil. Po asi tak ctvrtem nastarovani (zapnuti klicku) se mi spustila flashka jak by mela hrat hned rano (ale spravne melo zase hrat radio, protoze to jsem poslouchal naposled :lool: ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 S tou chladicí kapalinou nevím nevím...bude asi někde problém...já mám auto 3 a půl roku a za tu dobu jsem vůbec nedolejval. Kamarádovi se taky ztrácela chladicí kapalina a bylo to způsobený ohnutou hlavou motoru (OII RS TDI). Ale nechci ztrašit, snad tvůj případ bude nějáka prkotina. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 Zitra doleju, mam tu skodovackou G12++ (myslim) a jestli se to potom v brzke dobe znovu ozve, tak pujde na reklamaci ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 Mam taky koupenou hned od zacatku, ale zatim nebyla potreba. Dej vedet co tomu bylo. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 já tda dolejval chladící kapalinu jednou asi 150 ml - 250 ml... už si nepamtuju... bylo to přibližně po roce provozu a 25 tis. km... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 tak dolejvani vody se resilo i na 1.8TSI nakonec ce prislo na to ze kdyz to povolis voda se zpet objevi po nejak chvilce a pak uz se doliva minimum, zkousel jsi to ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 O tom jsem cetl, ze po povoleni vicka se zvedne hladina zpatky, ale mi se zpet nic nezveda. A navic by mi nehlasilo auto, ze mam malo chladici kapaliny. Dolil jsem tedy kapalinu a byl chvili klid, jenze ted se to znovu ozvalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 kully, když jsi u toho dolévání, vyfotíš ten motor, ať to máme kompletní? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 budu na to myslet, snad zitra :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Great :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Tak jak se ti jezdí na tech Matadorkách?Hod nám sem nějaky foto tý žlutý na sněhu. Mohlo by to vypadat suprově 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Matadorky to nejsou :), ale jezdi se na tech gumach dobre. Zimni fotky bohuzel nemam, ale budu muset neco vyfotit. Dnes jsem dolival vodu do chladice, cca pul litru !!! Tak snad uz to da pokoj a nebo pujde auto na reklamaci. Vyfotil jsem i ten motor, ale kvalita nic moc - je to z mobilu a snezilo PS: bude lepsi az budou lepsi podminky. No a nakonec mam jeden postreh na ktery jsem prisel, kdyz jsem si hral s kabelem v aute: Pokud chcete, aby (u FL climatroniku) zustalo zaple (na posledni nastavene hodnote) vyhrivani sedadla ridice i pri dalsim zapnuti klicku, tak musite v jednotce 09 nastavit adaptacni hodnotu "storage of seat heater level driver" na ON A jeste jedna vec ... Nevite proc mam od vyroby u parkovaciho asistenta nastavene auto "VW Tiguan (5N)" ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 I tak díky za foto, hned ho tam dávám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 O neco lepsi foto motoru: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 SUPER ;) Hned upnu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Tak uz zase fungujou aktualizace pro etku, alespon u verze 7. Uz tam je i Audi A8 MR2011 co jsem zminoval kvuli barevnemu osvetleni prostoru pro nohy, ale bohuzel je v etce porad stejne cislo dilu pro lampicku jako u predchozich modelu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Únor 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 Vcerejsi navrat z Alp: Rychlost 130 - 140 km/h a plne nalozene auto V CR uz jsem jel 160 - 170 km/h a spotreba byla pres 7l/100 km, ale uz jsem se doma zapomel znovu podivat ;) A fotky auta taky zadne nemam Nefotil jsem ja, tak me to ani nenapadlo (a stejne bylo auto moc spinave) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 a hele, Schladming ;) ... tos měl teda krásné počasí , doufám že tam budu za dva týdny mít stejně, parádní fotk, a ještě lepší spotřeba :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Únor 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 Jj, Schladming. Snehu tak akorat, ale uz to celkem taje. Tak snad ti to vyjde a jeste neco napadne. My jsme meli pocasi uplne super, celou dobu jasno a teplo. Byli jsme se podivat i na Dachsteingletscher v nadmorske vysce 2 700 m a fakt paradni rozhled. Doporucuju se tam zajet alespon kouknout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 2700 km už je slušná nadmořská výška 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Únor 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 No, jeste 100 x vis nez Olympus Mons ... preklep opraven 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 20, 2010 Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 jj vím jaké to je nahoře na Dachsteinu ... byl jsem tam i v červenci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.