Přejít na obsah

Kullyho Rychlá Střela

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Dneska se mi opet ozvala kontrolka hladiny chladici kapaliny. Uz je to podruhe za tu dobu co mam auto.

Poprve jsem dolil cca ctvrt litru a bylo to mezi ryskama a ted se mi to ozvalo zase ... Zitra to budu muset dolit.

Je normalni aby se mi takhle ztracela chladici kapalina ?

A pak jeste jedna vec s Amundsenem - dnes rano prijdu do auta (predchozi den jsem poslouchal MP3 z USB) a hraje mi tam radio (ale mela by hrat flashka z USB), navic se mi preladily vsechny ulozene stanice ... :lol: Vubec jsem to nepochopil. Po asi tak ctvrtem nastarovani (zapnuti klicku) se mi spustila flashka jak by mela hrat hned rano (ale spravne melo zase hrat radio, protoze to jsem poslouchal naposled :lool: )

Odkaz ke komentáři

S tou chladicí kapalinou nevím nevím...bude asi někde problém...já mám auto 3 a půl roku a za tu dobu jsem vůbec nedolejval. Kamarádovi se taky ztrácela chladicí kapalina a bylo to způsobený ohnutou hlavou motoru (OII RS TDI). Ale nechci ztrašit, snad tvůj případ bude nějáka prkotina.

Odkaz ke komentáři

Matadorky to nejsou :), ale jezdi se na tech gumach dobre. Zimni fotky bohuzel nemam, ale budu muset neco vyfotit.

Dnes jsem dolival vodu do chladice, cca pul litru !!! Tak snad uz to da pokoj a nebo pujde auto na reklamaci.

Vyfotil jsem i ten motor, ale kvalita nic moc - je to z mobilu a snezilo post-133-1264016640_thumb.jpg

PS: bude lepsi az budou lepsi podminky.

No a nakonec mam jeden postreh na ktery jsem prisel, kdyz jsem si hral s kabelem v aute:

Pokud chcete, aby (u FL climatroniku) zustalo zaple (na posledni nastavene hodnote) vyhrivani sedadla ridice i pri dalsim zapnuti klicku, tak musite v jednotce 09 nastavit adaptacni hodnotu "storage of seat heater level driver" na ON post-133-1264016825_thumb.png

A jeste jedna vec ... Nevite proc mam od vyroby u parkovaciho asistenta nastavene auto "VW Tiguan (5N)" ? post-133-1264016950_thumb.png

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Vcerejsi navrat z Alp:

post-133-1266489444_thumb.jpg post-133-1266489449_thumb.jpg

Rychlost 130 - 140 km/h a plne nalozene auto

V CR uz jsem jel 160 - 170 km/h a spotreba byla pres 7l/100 km, ale uz jsem se doma zapomel znovu podivat ;)

A fotky auta taky zadne nemam :pest: Nefotil jsem ja, tak me to ani nenapadlo (a stejne bylo auto moc spinave)

post-133-1266489649_thumb.jpg post-133-1266489659_thumb.jpg post-133-1266489675_thumb.jpg post-133-1266489685_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jj, Schladming. Snehu tak akorat, ale uz to celkem taje. Tak snad ti to vyjde a jeste neco napadne. My jsme meli pocasi uplne super, celou dobu jasno a teplo.

Byli jsme se podivat i na Dachsteingletscher v nadmorske vysce 2 700 m a fakt paradni rozhled. Doporucuju se tam zajet alespon kouknout.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...