Radek20VT Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 (upraveno) Kola libovky a koukám že nárazníček taky dostal zásah někde o kolik to máš dolů oproti sérii - na těhle kolech už to nemůže jít zase tak dolů aby jsi se pak rozjel :lool: Upraveno Únor 26, 2012 uživatelem Radek20VT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Dostal supu no :/ ale tak to se snad behem mesice vyresi :) jinak o kolik jsem dole nevim, ale predek pujde niz. Bylo to zvedle kvuli zimy, ale stejne malo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 (upraveno) takže to co máš na fotce při tom mytí je "vysoký" ? :lool: Mi neřikej - to musí pak drhnout :lool: Upraveno Únor 26, 2012 uživatelem Radek20VT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 No je :D vzdyt kdyz se na to podivas, tak v takove poloze by mela byt kdyz akceleruje na plny vykon ale kdyz odpociva tak musi lezet :D Nebude to tak nizko jako ta minula, ze v kazde zatacce sem drhl naraznikem :D Ale o 2 cm niz to neuskodi . . . doufam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Ty kola v zeleny poradna zmena, asi tak 1000x lepsi nez ta zasla stribrna :-D uz abys to mel ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Taky se uz tesim :D Jinak pro odlehceni, tady fotky jak vypadala okta u prvniho majitele :) http://www.auto-tuning.cz/cg_car.php?page=0&sel=4&scar_name=&author=&crd=259 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Kecas :o ! To je vazne ona? Poznal som ju z netu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 No nekecej, že Tvoje okta je bývalá Aldova :o . Ta ve své době byla špička české tuningové scény!!! Byl to můj sen Ted už by se Ti za to asi každej jen vysmál... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 :( :( :( :( :( :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 zabít Ty kurwy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Největší ironii osudu je to, že v autě je úplně nové rádio, měsíc starý herní noťas za celkem balík a peněženka s větší hotovosti. Jediná věc co se ztratila, byla zimní bunda Sice stála asi dvojku, ale kdyby mě o ní požádal . . . stejně už jsem ji nechtěl . . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 No nasere to, ale zase je to jen trojuhelnicek a aspon duvod sundat folie :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Zítra to jde na výměnu a ve čtvrtek jedu k Tinteku to zatonovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 kur... to na kolejích ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Jsou to zmrdi, sekat ruce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 To tu bundu protáhl to dírou? Asi nějaký houmeles. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Jo nad tim jsem uz taky badal. Protoze to byla celkem velka dira, perovka a hlavne byla bila :D Tak nevim co s tim ten houmles chce delat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Asi ji proda. :P Nejakymu dalsimu samponovi. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Tak to bych asi omdlel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Dodo na to si zvyknes, ja uz omdlim az v pripade, ze nebude stat auto na svem miste, kde jsem jej zanechal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Jo, to je na opravdové omdlení.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 jako Deko, sice to nasere, protože s tím jsou komplikace, ale dopadlo to moooc dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 Pan zloděj je asi sympaťák, protože si vybral ten malý trojúhelníček. Noťas atd by tou dirkou asi neprotáhl... Každopádně je to hnus... U našich garáží zase chlapci pobrali vešekeré elektrické kabely, takže je celá kolonoe bez proudu. Oprava bude mastná, páč brali všechno... A oni dostanou 50kč na krabku cíg... Trychtýřem nasypat do análu mravence! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerdy Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 Výhoda je že je to octa, nevím jak ostatní ale už ve třech případech jsem si všimnul, že jakmile zamkneš auto a chceš ho zevnitř otevřít tak nemáš šanci ať taháš jak taháš neotevřeš ho. Takže on se možná snažil otevřít dveře. Z toho plyne že vzal to co měl nejblíž k tomu oknu a velký nepleskal asi že se bál alarmu. Schválně to zkus někdy. Mně to funguje tak. Můj názor jinak je to velká škoda :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 Jojo na to jsem taky myslel :) Ale pochybuju, že to někdo chtěl přímo vykrást komplet. V úvahu připadají jen dvě možnosti, někdo kdo prostě neunesl RSko na parkovišti kolejí (což nechápu, když jeden týpek tu má nového lexuse :D ) a za druhé, ta víc pravděpodobná, že to byl nějaký houmles, kterému prostě byla zima a doufal, že po kapsách v bundě budou nějake cennosti, nebo peníze (ještě, že v sobotu se prala, tak tam nic nebylo :D ) Jinak už je to opraveno, v pátek jedu do Tinteku to zatonovat a do AMS autosklo vyměnit čelní sklo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerdy Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 Kamaráde závist dělá hodně ... čekám kdy jeden mamrd co mi dává papírky za stěrač za to že mu parkuju na "jeho" fleku přejde k horším věcem :-/ ... počkej třeba potkáš někde svojí bundu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 Právě, ono Ti každý řekne, že máš jen obyčejnou okťu . . . ale to prostě tady na foru pro nikoho snad neplatí. Každá je jiná, každá je svá a hlavně na každé je děláno a staráno s laskou a péči. O to víc to pak zamrzí i takové pitomé malé zadní okynko no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 to sou ku... začíná bít teplo a oni kradou bundy :o jajiN : ten poslední příspěvěk si řekl fakt moc hezky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.