Přejít na obsah

Botička na Octavii

Doporučené příspěvky

jelikož sem tam budu jezdit s Octavií do inkriminované oblasti Severní Moravy, tak přemýšlím jak to případnému zájemci o kompletní sortiment náhradních dílů trochu osladit.

prohlížel jsem sortiment botiček, které se dají koupit a mám dva favority:

http://www.topra.cz/mechanicke-zabezpeceni/boticky-na-auto

http://katalog.tkz.cz/product/boticka-skoda.html

Nemáte někdo zkušenosti případně ještě další výrobce?

Není to na každodenní použití, ale jednou za čas. Nebo se na to vyprdnout a nechat si namontovat zámek řadící páky?

Upraveno uživatelem TomášT
Odkaz ke komentáři

podle me kdyz budou chtit, tak to auto ukradnou at na nem bude cokoliv. kdyz budes mit na svym aute boticku, tak kolemjdoucim neprijde vubec divny, ze ti to nakladaji na odtahovku. zamer radici paky mam sice taky, ale myslim, ze je to dobry jenom tak pro pojistovnu. navic si nedokazu predstavit jak to na to auto davam v zime a jak tu spinavou botisku davam pak do kufru...

Odkaz ke komentáři

Ta botička není špatný nápad. S ní jde auto jen zvednout a odtáhnout nebo použít rozbrus, což dělá docela kravál. Určitě bych volil tu druhou botičku. Ta první je dost veliká a hlavně je fakt těžká, několikrát jsem jí tahal v rukou.

Ještě třeba popřemýšlej nad Bullockem - http://www.zabezpeceno.cz/eshop/produkt/11 společně se zamykáním zpátečky myslím dost dobrý, nejde vyšlápnout spojka, takže to ani nejde odtáhnout, takže jako botička.

Také jsem někde viděl kdysi čepičky na ventilky, tedy spíše hodně velkou čepičku na ventilek u kola se zámkem na klíč. Ta když se dala na kolo a pak se člověk rozjel, tak vypustila z kola vzduch. Docela to bylo zajímavé.

Odkaz ke komentáři

Nehledě na úpravy auta,kdo si auto vymazlí ku své spokojenosti,vybaví,oplastuje,zatemní okna a tak podobně je potom rozčarován že mu ho típnou a rozporcují na díly.

Je to dáno i lokalitou.V mé oblasti se tohle asi nestane,ale za mým autem se lidi otáčí a občas jedu do Prahy.Tam už ohrožení určitě je.

Ale čep jsem použil zatím minimálně.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

musím danému člověku poděkovat za tenhle napad jak zabezpečít auto mně nenapadnu , taky přemýšlím jak svoje auto zabezpečít jelikož právě bydlím severní morava a zrovna tam kde se kradou najvíce ,, už jsem buhužel musel ve svém okolí vysvětlit že ne na tohle auto se prostě nesahá a šmite !

ale ta byta mně fakt nenapadla :)

abyhc řekl pravdu už jsme uvažoval jelikož se auta kradou hodně ! hlavně tady , kdy někoho napadne si auto zabezpečít tak že tam prostě dá 2/3 KG perunitu nebo danubit a dalkové na odpal !!

a jak mile mu auto ukradnou tak si vijít na nejbližší haldu vatáhnout dalkáč a cvak a stisknout a pak už se kochat pohledem kde to jebne a hlavně kdo vyletí do lufut i z autem :) :lol: :lol: :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...