Guest Jiří Vyštejn Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 dobrý den mám problém s vložkou zámku dveří již sem zjistil jakým způsobem mám vložku vyjmout ale narazil sem na problém nevím čím bych měl povolit šroub kterým se otáčí jistící kroužek vložky už sem zkusil vše co mě napadlo ale nic mi do něj nepasuje předem děkuji za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 tam by měl být torx, 15 nebo 20? Akorát se tam nedostaněš klasickým šroubovákem na bity (malé oříšy), kup sadu zahnutých torxů, něco jako sada imbusů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 přesně tak, je to na torx 15 nebo 20 a dají se koupit i torxy ve tvaru normálního šroubováku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 jasně, dá se i torx jako klasický šroubovák, ale +- za tu cenu koupíš celou tu sadu zahnutých, a s nima to jde, mám to vyzkoušené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Jiří Vyštejn Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 chlapy mockrát díky že ste mi napsaly ale já tam mám asi něco jiného sadu torxu mám a žadnej se nechytil mě příjde že tam mám ty jemnější hvězdičky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 nemáš náhodou už na tom šroubu vymletý hrany, jako že se ti ten torx nechytá, protože jsem neslyšel, že by se používalo něco jinýho než ten torx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 100% torx, dvanáctihrany v tak malém průměru nemají smysl. ono je někdy celkem porod se tím torxem do toho šroubku trefit, není tam vidět, jsi sijistý, že máš toxt v osazení a protáčí se? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Čau lidi Nechci zakládat nový téma tak snad mi tady někdo odpoví. Podělala se mi v zimě vložka zámku LP dveří na Octavii I stylem že se kousnul klíč v krajní otevírací poloze (úžasná byla funkce sjetí oken když na nich byl sníh ) Klíč jsem nakonec ven dostal, ale už pak nešlo přes ten zámek odemykat - pouze šlo zamknout. Dneska jsem vložku kompletně rozebral a zjistil vady: 1. rozpadlé pouzdro co drží pružinu pro návrat klíče do středové polohy. 2. roztržený těsnící kroužek (asi jsem ho roztrh jak byl spuchřelej) 3. vyběhaný stavítka vložky (způsobyly zaseknutí klíče) A dotaz tedy zní co všechno se dá sehnat z těhle vadnejch věcí jako díl pro repasi?? Ty stavítka jsou číslovaný nevíte jestli se dají někde koupit podle čísel na nich vyraženejch? (jsou to čísla 1-3 a udávají vlastně drážku klíče) A ještě jeden dotaz - je zaměnitelná vložka zámku LP vs PP ?? Dík za odpovědi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Takový rozpadlý zámek jsem dal opravit Už si nevzpomenu na cenu Nevím jestli snad 400,- Umí i podle klíče postavit zcela novou vložku Snad asi nějak kolem 700,- až 800,- http://www.drapal-novak.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 Díky zkusím jestli by mi poslal je ty stavítka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pedro Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 Zdravím, Taktiež nechcem zakladat novú tému. Mam centrál, ale nie dialkový (klasika, kluc do zamku, všetky dvere zamkne) a mam taký problém so zámkom kufru: A.) na dverach vodiča/spolujazca zamknem = zamkne sa aj kufor B.) na dverach vodiča/spolujazca odomknem = odomnknu sa aj kufor C. ) zamknem cez kufor = cele auto sa zamkne D.) odomknut cez kufor = NEJDE = točím, točím, nič... Čo tam može byť ? Zlomený jazíček alebo čo ? už som sa s tom štúral, neviem to ani poriadne rozobrať :P Vopred dik, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.