duke_luke Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 Zdravim, chcel by som si kupit tu opravnu sadu laku na mensie vylupnutia v laku ,ale neviem,aky ma moja farba kod a ako sa vobec vola :)..Viem ,ze je zelena,bez metalizy, ale kod musi suhlasit, aby to na tom aute nebolo vidno. Druha otazka: Budem to vediet urobit s tou opravnou sadou aj sam tak,aby nebolo vidno viac tie opravene miesta? Vdaka za odpovede... Inak oCta 1, rv.99 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 datový štítek v servisní knížce nebo v kufru pod kobercem vedle rezervy, tam je kód barvy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 ten štítek je jak napsal Kajman a jinak bych viděl tu barvu, že to bude 5550 (zelená petrolejová), je to taková modro-zelená barva, kterou měly předface octy, ale 100% to zjistíš z toho štítku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Září 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2011 Dik moc, pozriem to. A mate niekto skusenosti s tymi opravnymi sadami? Je to vidiet, ak to aplikujem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 třeba ti pomůže toto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 duke_luke: zrovna v úterý jsem s tím opravoval místo na blatníku,měl jsem to maličko poškozené a na nástřik nemám čas,ale na cca rok to vydrží.Ale bacha na myčku ta ti ten opravný lak sundá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 opravný lak mám použitý na několika místech už několik let a myčka to zatím nesundala (ale je pravda, že do myčky zajedu tak 3x za rok, jinak myju doma) a samozřejmě to z blýzka vidět jde, že se něco opravovalo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.