Krtek Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 (upraveno) Ahoj vsichni jmenuji se Blue Queen podotykam nejsem jeste ve finalni podobe!!!Pochazim z Mladoboleslavske Skodovky.Pohani me 1.9 TDi 81KW+17KW(Chip) 133HP Nez jsem se stacila rozkoukat koncem roku 2002 tak jsem byla z ČR v Nemecku.Muj ex majitel semnou moc nepojezdil a tak me dal na prodej a prijel jsi pro me jeden z Čech a ten si me vzal trosku do parady!!!Pravidelne me meje,uklizi a luxuje proste jsem temer porad jako ze škatulky :lool: V ČR prez zimu spim v garazi a cekam na Jaro.New majitel je semnou naprosto spokojenej :D Ma rad hlasitejsi music pri jizde a tak chvili po tom co me privezl to zaclo koupil woofer Magnat Basstec 230 a zesik Magnat tip uz si nepamatuji.Postupem casu mu jeden kamarad rekl at dodela hudbu az do konce a tak dle moznosti se menilo az nakonec veskere repro se vymenilo.Predelal se kufr ve kterem je v rms 4.8 KW viz foto.Mela jsem dostat tuningove narazdniky,ale po rozhovoru majitele s kamosem ktery vlastni mozna budete znat ICE KISS at je na me nepasuje a tak se i stalo a dostala jsem predni narazdnik RS ktery se krapek poupravil.Listy v narazdnikach do barvy samozrejmosti Masku od Milotecu za origos.Do zadu male kridlo od Milotecu a mracitka teze znacky Milotec na cerne Devil eyes.Bocni blinkry jsou cerne ledkove,zadni origos lampy vystridali tez cerne tuningove lampy z Nemecka.Folie na okna jsem dostala.Vymenil me i antenu za mensi a pohlednejsi Flat sterace od Bosch dopredu a zadni se vymenil celej za raminko z VW Touran,sterac flat z VW Polo a krytka na matici z dvojkove Octavie.Pro zkrasleni vzhledu me pribyl elegantni pruh prez kapotu a narazdnik.Predni SPZ se posunula na stranu z duvodu upravy narazdniku a estetiky ;) Venkovni kliky me upravil dalsi majiteluv kamarad na vodnim paprsku a vypadaj skvele ;) Misto origos zadniho dilu vyfuku se obevil lesteny ladacek jen kvuli vzhledu sice zvucek je nepatrne jinej Misto na 15 palcovejch kolech se ted prohanim na 17 palcovejch RH s gumama 225/45/17.Kapotu me podpiraj dve pochromene pistnice.A jeste mam natrene brzdice.Muzete hadat do jake barvy :D ano spravne do modre prekvapive ze :D V interieru se toho zas moc nezmenilo hudbu to uz vite viz v textu ;) dale mam osvetlene vnitrni kliky dveri do modra a prostor pro nohy jak vpredu tak vzadu taktez podsvicen do modra!!!Co se semnou jeste pravdepodobne stane pokud vse vyjde???Tak komplet predelani vnitrniho osvetleni do modra a pridavne tri budiky na A sloupek s tlakem turba,tlakem oleje a dobijeni.Pak kompletne ocalouneny interier a podbehy kol do kuze.Uprava laku a rozsireni a mozna nejaky ty 18 palcova kola.Stavitelnej sportovni podvozek tez bude.Do dvou let budu mit nejspise sestricku tzv.Škoda Octavia II RS Combi uz se tesim ;) Nechal jsem se inspirovat od jineho majitele myslim v sepsani tak se nezlobte ze kopcim neci styl.Proste se me to libi ;) Upraveno Září 10, 2011 uživatelem Krtek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Září 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2011 Takhle jsem vypadala ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 Ahoj máš ji pěknou, já osobně bych tam nemusel ty pruhy.. ale staráš se o ní pěkně, tak at dlouho jezdí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Září 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2011 Ahoj máš ji pěknou, já osobně bych tam nemusel ty pruhy.. ale staráš se o ní pěkně, tak at dlouho jezdí. Diky snazim se ji dat maximum kvality ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Září 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2011 Lidi chtel bych sundat dolu hagusy mate stim nekdo nejakou zkusenost poradte prosim Kazda rada se ceni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
McDrapi Odesláno Září 11, 2011 Sdílet Odesláno Září 11, 2011 v té sekci, kde jsi založil téma, je asi o 3 témata odpověď HAGUSY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Září 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2011 v té sekci, kde jsi založil téma, je asi o 3 témata odpověď HAGUSY Jaj :) vidis uz jsem asi spal kdyz jsem to sem daval :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Leden 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 Drobatko zmena v interieru :D a krytovani motoru ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 sedačky 1*** zbytek interiéru mě po stránce praktična neoslovil, ale sedačky jsou super masakr. Kdo Ti je dělal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 Neni to z toho zelenyho kombajna? Byl i na octaviasrazu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 moc hezká prácička :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 Moc pěkný introš (bude ale náročnější na údržbu) a jak napsal Deko, není to z toho zelenýho kombajnu co jezdí po tuning srazech? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 Moc pěkný introš (bude ale náročnější na údržbu) a jak napsal Deko, není to z toho zelenýho kombajnu co jezdí po tuning srazech? :) vypada to uplne stejne ze jo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 jj vypadá to stejně i ten kryt motoru jsem někde viděl, chtěl bych říct že pochází taky z toho kombajnu, ale ten měl jiný ten kryt (pokud jich nemá víc) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Leden 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 vypada to uplne stejne ze jo ? Hosi oba mate za jedna je to on jsem rad ze to vyslo a muze ted tenhle interier jezdit v me oktave 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Leden 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2012 sedačky 1*** zbytek interiéru mě po stránce praktična neoslovil, ale sedačky jsou super masakr. Kdo Ti je dělal? Delal je jeden moc sikovnej calounik kamarada od ktereho jsem je odkoupil ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Duben 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 (upraveno) Tak a ted jsem se dal na mensi upravy motoru pro zacatek se me rozlitla turbina tak se poridilo hybridni turbo.Ted se bude cca do dvou mesicu davat keramicka spojka,vetsi vstriky a chip na miru z Diselpoweru.Prikladam foto jak dopadlo stare turbo a hybrida ... Upraveno Duben 27, 2012 uživatelem Krtek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Super plany, kdyz uz, tak uz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Duben 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Super plany, kdyz uz, tak uz. Presne kdyz uz celkem dobre vypada tak at i tdobre jezdi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Kolik má hybrid potencionál ? Resp víš ž čeho je skládanej a kdo ho skládal ? Keramickou spojku ? Proč ? Stačilo by přeobložit organikou ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Duben 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 (upraveno) Kolik má hybrid potencionál ? Resp víš ž čeho je skládanej a kdo ho skládal ? Keramickou spojku ? Proč ? Stačilo by přeobložit organikou ! Tak hybrid ma 230 koni a skladanej je od Turbo Sport Bude se tam davat jednohmota a lamela se oblozi origos by to nepobral Upraveno Duben 28, 2012 uživatelem Krtek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 30, 2012 Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Jasný já než prodal oktu jsem měl také 230 hybrida a v autě jsem měl jednohmotu + lamelu přeobloženou organikou z renovaku (700,-) a co vím tak ta organika vydrží 500Nm ! Tak mě jen zajímalo jestli není zbytečné dávat keramiku a pak se učit rozjíždět :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Květen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Jasný já než prodal oktu jsem měl také 230 hybrida a v autě jsem měl jednohmotu + lamelu přeobloženou organikou z renovaku (700,-) a co vím tak ta organika vydrží 500Nm ! Tak mě jen zajímalo jestli není zbytečné dávat keramiku a pak se učit rozjíždět :-) Uvidime a na todle se taky jeste poptam jinak dik za info ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Červen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Nejake foto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 Skoda jen tech prednich svetel. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 nějaká vysoká,ne? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 Ty voe, nezacinej s tim taky, uz to fakt neni vtipny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 Nějaká fotka, tech zadních světel na autě by nebyla? nevypadá to špatně, mám je předělané ale zase jinak než ty :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Červenec 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2012 (upraveno) Foto zadnich svetel nemam az bude prilezitost udelam a dam sem foto ;) Skoda jen tech prednich svetel. B) co je s prednima svetlama??? Upraveno Červenec 19, 2012 uživatelem Krtek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.