Přejít na obsah

zatékaní vody do auta přes dveře

drake

Doporučené příspěvky

Zdravím, octavia combi 1,8T 4x4 2002, mám takový problém čistil jsem auto a umyl jsem u těsnící gumy u dveří a od té doby mi voda stéka zřejmě kolem dveří dolů a stojí na prahu. Když jí je moc nateče do interieru. Stáva se mi to pouze u zadních dveří. Zkoušel jsem vyčistit takove ty kanalky kolem dveří ale nepomohlo to. Neví někdo pls jestli to gumové těsnění bylo něcím napuštěno nebo proč mi to neodtéka pryč? díky

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 měsíce později...

Dneska sem vlezl do auta a čuměl sem jak pére z gauče,za řidičem pod sedačkou asi 1cm vody :blink:

Je zkoumal sem dveře ale nikde není vidět že by to bylo mokrý a ani práh nebyl mokrej.Je možný že tam teče někudy jinudy?Ve dveřích sem se nevrtal a 2.5 roku byl klid :huh:

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...
  • o rok později...
  • o 4 týdny později...

To bude stejnej problém o kterym tu píšou ostatní. Je to folie mezi tapecem dveří a prostorem pro stahovačku okna, má tam bejt fólie, aby tam nezatékalo. Stačí aby to někdo (servis asi) odfláknul při lepení nebo jí tam vubec nedal a je to hotovo a aby si člověk do auta vza plavky.

Jednou mě ukradli rádio a samozřejmě bez rozflákání okna u spolujezdce to ani nejde, tak jsem zajel do autorizáku (Auto Jarov) na výměnu skla a oni tam, naprosto neprofesionálně nalepili tu folii (9500 Kč výměna skla) a měl jsem v autě vždy po dešti vodu, musel jsem si to opravit sám a pohoda. Fakt do servisu jenom když je to něco na co nemám nářadí, jinak se jim vyhejbám vééélkym obloukem, těď auto nebylo v servise už 5 let a v tak dobrym stavu nebylo nikdy, vše si dělám sám, dokonce i výměnu spojky a jsem spokojen :-)

Takhle to nemá vypadat !!! Ale bohužel někdy to tak vypadá :-(

post-2749-0-12279500-1392195455_thumb.jpg

Cau hosani,mam taky problem z vodou v aute,kdyz prsi ,tak se obevy voda za ridicem na tesnici gume u dveri a natece mi na koberec,sem menil uz tesneni dveri a bez vysledku. Prosim o pomoc,resim to uz treti rok a bez uspechu. Dekuji za odpovedi

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...