drake Odesláno Září 11, 2011 Sdílet Odesláno Září 11, 2011 Zdravím, octavia combi 1,8T 4x4 2002, mám takový problém čistil jsem auto a umyl jsem u těsnící gumy u dveří a od té doby mi voda stéka zřejmě kolem dveří dolů a stojí na prahu. Když jí je moc nateče do interieru. Stáva se mi to pouze u zadních dveří. Zkoušel jsem vyčistit takove ty kanalky kolem dveří ale nepomohlo to. Neví někdo pls jestli to gumové těsnění bylo něcím napuštěno nebo proč mi to neodtéka pryč? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petropos Odesláno Říjen 25, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 Zetékání do Škodovky je jednou ze základních vlastností této značky !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mike Odesláno Říjen 25, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 Tak tak řešil jsem u předních řidičových voda při dešti zatékala přes práh na koberec. Sundal jsem tapec vyčistil kanálky nalepil novou folii a zatím klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Říjen 25, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 přes dveře zatéká právě tou fólií pod tapecem, vyměnit a bude klid :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 A sákryš...já si bezelstně myslel, že přechodem z Feldy na Octu mám toto vyřešeno...no nepotěšili jste mne (i když zatím - ťukťukťuk na dřevo - nic nepozoruju)... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 no přechodem sis polepšil, ale když není v pořádku ta fólie nebo pěna, tak tam voda téct prostě bude. Stačí, aby byla špatně nalepená a je problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mumuinek Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Sundej Tapec, oblep folii po obvodu poradne izolepou pokud jsou nekde ve folii pruchody nebo diry tak je poradne prelep a mel by si mit klid. Nebo kup novou folii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 Dneska sem vlezl do auta a čuměl sem jak pére z gauče,za řidičem pod sedačkou asi 1cm vody Je zkoumal sem dveře ale nikde není vidět že by to bylo mokrý a ani práh nebyl mokrej.Je možný že tam teče někudy jinudy?Ve dveřích sem se nevrtal a 2.5 roku byl klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sojer Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 foliu poriadne oblepím a polepím vždy ked sa "vrtam" vo dverách. napr na lavých zadných som si dal záležať lebo mi cez ne tieklo do vnútra. teraz už netečie ale voda stojí na tej plastovej lište 0 Citovat Odkaz ke komentáři
justin Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Cau hosani,mam taky problem z vodou v aute,kdyz prsi ,tak se obevy voda za ridicem na tesnici gume u dveri a natece mi na koberec,sem menil uz tesneni dveri a bez vysledku. Prosim o pomoc,resim to uz treti rok a bez uspechu. Dekuji za odpovedi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tetrosy Odesláno Únor 12, 2014 Sdílet Odesláno Únor 12, 2014 To bude stejnej problém o kterym tu píšou ostatní. Je to folie mezi tapecem dveří a prostorem pro stahovačku okna, má tam bejt fólie, aby tam nezatékalo. Stačí aby to někdo (servis asi) odfláknul při lepení nebo jí tam vubec nedal a je to hotovo a aby si člověk do auta vza plavky. Jednou mě ukradli rádio a samozřejmě bez rozflákání okna u spolujezdce to ani nejde, tak jsem zajel do autorizáku (Auto Jarov) na výměnu skla a oni tam, naprosto neprofesionálně nalepili tu folii (9500 Kč výměna skla) a měl jsem v autě vždy po dešti vodu, musel jsem si to opravit sám a pohoda. Fakt do servisu jenom když je to něco na co nemám nářadí, jinak se jim vyhejbám vééélkym obloukem, těď auto nebylo v servise už 5 let a v tak dobrym stavu nebylo nikdy, vše si dělám sám, dokonce i výměnu spojky a jsem spokojen :-) Takhle to nemá vypadat !!! Ale bohužel někdy to tak vypadá :-( Cau hosani,mam taky problem z vodou v aute,kdyz prsi ,tak se obevy voda za ridicem na tesnici gume u dveri a natece mi na koberec,sem menil uz tesneni dveri a bez vysledku. Prosim o pomoc,resim to uz treti rok a bez uspechu. Dekuji za odpovedi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Září 12, 2014 Sdílet Odesláno Září 12, 2014 Lukas.Cermak46: prispevok presunuty do sekcie OII... http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=15385&do=findComment&comment=1505909 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.