BadyS Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 gratulace Jardo k novému povozu...vypadá fakt nádherně, u VW TSi (červené i) je předpokládám 1.4TSi 90kW? Mám ted taky OIIFL combi s tímto motorem a jsem velice mile překvapen, jak to auto jezdí a ta spotřeba je také jak popisuješ tak mnoho štastných km a červená je pecka !!! kdo ji neměl, to nepochopí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2011 (upraveno) Kluci, všem díky za ohlasy, zatím najeto 5.300 km, trochu se s tím dá jezdit už pod 2.000 ot, tak 1.800 ot., jediné co ještě nefunguje je zrychlení na šestku a i na pětku (částečně) z nižších otáček, sešlápnu a ..... nic, díra, snad se to zlepší a rozjede, trojka ačtyřka tahá parádně @Badys, jak se to chová tobě? :D, co se týká spotřeby, tak se s tím dá jet za málo, ale musí se nevytáčet a nejezdit rychle, tedy podle předpisů, do 100 km/h, Praha - HK po staré - 5,6 l/100 dlohodobou mám za nějakých posledních 3.500 km 7.1 l/100 - ovšem 20% km jsou dálnice a dalších 20% město, nejčastěji ucpaná Praha, dálnice 140-160 km/h, mimo 100 km/h, průměrka je nějakých 58 km/h taky vyměněn olej za klasický - LL z výroby je pryč a najíždím na svůj oblíbený a osvědčený Aral High Tronic 5W-40 :) Upraveno Říjen 12, 2011 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 12, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2011 rozumnej člověk, když jsem tatovi vnutil at si nenechá udělat až po 30 tis, tak ho v nissanu málem ukamenovali... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 12, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2011 Moc peknej golfik Jardo!Myslim,ze i ta cervena mu slusi..!Tak hodne stastnych a spokojenych KM! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 (upraveno) Díkes, červená na Golfa je dobrá :D, podobně jako na Fábii, prostě k týhle koncepci a velikosti káry no snad vyřeším jedno mínus auta a tím je je, že nejde moc zdvihnout volant a musím mít sedačku na můj vkus moc dole, snad se zadaří useknutej volant z R-line a navíc jako bonus lepší ovládání HF, protože jen páčkou je to takové kostrbaté :D, taky jsem zjistil, že pravé zrcátko má hezkej mrtvej ůhel do které se schová celé auto, jsem se málem posss....... auto se trochu začíná rozjíždět a spotřeba lehce klesla , včera Kladno-Jaroměř Upraveno Říjen 13, 2011 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2011 (upraveno) Tak trochu popojedem ..... auto se dočkalo pár změn ve výbavě, díky Jardovi Rolbařovi (nějak mi chybí klanící se smajlík), G6 pro něho není problém a já mu děkuji za jeho práci. další dík patří i Bobíkovi za zkvalitnění cestování doděláno: Tempomat, PDC p+z, HF GSM III Premium, MF volant Upraveno Říjen 28, 2011 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2011 (upraveno) práce na neděli, zimní papuče Upraveno Říjen 28, 2011 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 28, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2011 ten volant nemá chybu!!!!!!!!!!!!!! kolik koštoval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2011 No, ceny se pohybují okolo osmičky až devítky (když je štěstí) s bagem, já měl štěstí a byl bez bagu a navíc levnější, v případě G6 se bag hodí z původního volantu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 29, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2011 wow, jeste ze ten volant nejde do OII :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Říjen 30, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2011 Jardo ten volant je parádní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 30, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2011 mooooooooooc pěkný, dávej fotky častějc at mám motivaci :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2011 Jardo ten volant je parádní jsem z něj nadšenej, hned mě trochu méně vadí vrzající dveře , krásně se drží, má trochu menší průměr a zploštělé boky umožňují parádní přístup k páčkám, spodní useknutí mi umožnilo zvednout si sedačku tak, jak mi to vyhovuje pro moje záda, to s klasickým nešlo, resp šlo, ale nevyndal jsem z pod volantu nohy, výškové nahoru už posunout nešel mooooooooooc pěkný, dávej fotky častějc at mám motivaci :lool: nějaké ještě budou , motor se už zajíždí, už to začíná být to co jsem chtěl - zábavné auto, už tahá lépe odspodu (doufám ale že to bude ještě lepší), celkově se projev motoru lepší protože jsem tento týden už několikrát řadil sedmičku, ale bohužel DSG tam není první vynulování dlouhodobé spotřeby bylo 7,3 l/100 při průměrce 59 km/h s minimálně 60% podílem dálnice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 30, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2011 Volant je opravdu jako z nějakého brka :lool: Jardo: musíme dát někdy sprinty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Říjen 30, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2011 Krasny ... a ta barva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Říjen 30, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2011 no chlape, moc pěkné, moc, koukám papuče na zimu jako nové, tak přeji statisíce km bez jakéhokoliv problému 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2011 Palo díky, snad se zadaří tak jak píšeš, nesmím potkat vola na cestě, sám nesmím být volem, zloději musí na jiné auto, technika vydržet a musí být práce, aby bylo čím platit přezuto Volant je opravdu jako z nějakého brka :lool: Jardo: musíme dát někdy sprinty z brka Scirocco, sprinty můžeme, ale ujedeš mi , já nemám chip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Říjen 30, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2011 Dej si tam ty krytky šroubů ty ostudo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2011 Neboj, jsou připraveny, jen chci šrouby ještě přetáhnout a pak tam budou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Říjen 30, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2011 teda pane volant fakt bomba. Se musím podívat až se zase uvidíme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2011 Jasně, makám na tom, určitě budu do 14 dní v LB, mám cenit ještě něco dalšího pro Vás 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Říjen 30, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2011 no super, tak to jsem rád ;) Snad se to zadaří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Říjen 31, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 je to kvalita a za rozumnou cenu :) jsou i hezčí a lepší varianty volantů, ale tenhle je origo při použití původního bagu, což je nej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 jj, ještě jednou moc díkes za něj, pár fotos z přezouvání, přední kotouče 288 a zadní 256 mm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Tak v pátek připojena k HF jednotce anténa gsm, klasická vnitřní univerzální, moje auto nemá prut na střeše a fungujeme s GSM III naplno - přes rSAP a MF volant, neskutečnej komfort. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 unitrni universalni ? link ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Bral jsem ji od známého co dělá navi, hudbu a gps do aut, je to tahle na foto, jen se dala jiná koncovka,která pasuje na jednotku HF http://www.skveleceny.cz/Vnitrni-GSM-antena-nalepovaci-ohebna-STRIP_g78602.html stačí, když je položená na jednotce pod sedadlem, až bude čas, tak jde dát do sloupku spolujezdce a třeba nalepit na ten plast sloupku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 hmm do toho pujdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 (upraveno) potřebuješ k tomu ale kleště a konektor co je na foto nebo to rovnou koupit celé, třeba tady, ale cena dvojnásobná oproti výroby svépomocí http://www.skodateil..._b=IMG_2846.JPG http://www.skveleceny.cz/Konektor-samice-Fakra-GSM-RG174_g81209.html Upraveno Listopad 6, 2011 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 8, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 hmm do toho pujdu u tebe bude stačit propojit ten koax, co ti končí nad kaslíkem s HF jednotkou, bylo by zbytečné tam mít dvě antény z toho jednu nevyužitou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.