Přejít na obsah

Jiný klíč s DO centrálu?

borlan

Doporučené příspěvky

Na Feldě jsem měl vystřelovací klíč s DO centrálu. Zvykl jsem si na to. Nyní u Octy mám normální klíč (nesklápěcí) s DO centrálu.

Otázka - lze jen koupit nový vystřelovací klíč (dodržet nějaké MHz apod.), přestěhovat do něj čip (připadně novej čip přizpůsobit) a nějak to DO naučit poslouchat ten nový ovladač? Nebo je to daleko složitější a nutné zásahy ještě někde uvnitř auta?

Dík předem za rady, náměty, postřehy, odkazy...

Odkaz ke komentáři

Já se omlouvám, jsem malinko pomalejší v tomto, potřebuju opravdu polopatě...

- v tom odkazu od PROCHY603 je víceméně popsáno jak rozebrat klíč a přestěhovat čip, ok, to je celkem jasné

- jak nakoupím správný vystřelovák? Jak poznám co mám já za frekvenci a jakou má ten co budu chtět koupit? Jsou nějaké varianty, nebo se nemohu splést (zvlášť když koupím origo Škoda)?

- jde u origo vystřelováku normálně vyměnit (vymontovat) planžeta pokud bych koupil použitej s už vyfrézovanou?

- jak přesně naučím centrál reagovat na nový ovladač? Dokážu nějak sám, nebo se bude muset přes kabel a vag?

- dokážu si nějak vylepšit funkci DO o ovládání oken? Teď mi okna jdou ovládat klíčem v zámku, ale pomocí DO ne...

Je toho dost, co? B)

Odkaz ke komentáři

Fakt se omlouvám - někde uvidím nabízet vystřelovák, jak poznám, že ho můžu použít? Dál - jak poznám jakou mám komfortní jednotku? Dál - jak upravím současný DO aby šly i okna, nějak ručně, nebo jen kabelem a vagem?

Když píšu polopaticky, myslím tím fakt opravdu hóóóódně polpaticky a trpělivě... :)

Dík za pokračující ochotu předem... B)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Po delší době pokračuji - přes VAG mám nyní nakodované ovládání oken dálkou a zamčení při 20kmh.

Znovu se však ptám - jakou frekvenci má moje dálka? Jak to zjistím rychle? Mám O1 1.9TDI 66kW r.v.04, normální dvoutlačítkový klíč.

Nebo jinak - bude mi fungovat origo třítlačítkový vystřelovák 434MHz? A půjde uschopnit tlačítko kufru (programem nebo jinak)?

Odkaz ke komentáři

Podívej se na ten klíč co máš, frekvence je na něm napsaná (nebuď línej se podívat :D), ale měla by to být podle roku výroby 434, takže by ti vystřelovák 434 měl jít.

No jo, jsem vůl...konečně mi to někdo naznačil. :wallbash: Fakt to tam mám krásně napsaný...holt jednoduchý věci se nejvíc opomenou...dík. :palec:

...Pokud otevřu kufr či zadní dveře a zamknu centrál(nemám DO) a pak ten kufr(dveře)zabouchnu udělá to cosi s centrálem?...

No já myslím, že tak jak jsi to napsal to s centrálem neudělá nic. Co by to mělo jako podle zeťáka udělat? Přece když zamknu centrálem a je při tom něco otevřeno, tak se to zamkne v otevřeném stavu (kolíky zajedou...). Když pak to otevřený jen zabouchnu, tak už se s centrálem nic neděje, je prostě stále ve stavu "zamčeno" a to zabouchnutý nejde otevřít. Musí se centrálem zase oetvřít...

Tak to vidím já, případného rumu se zříkám ve prospěch jiného zájemce... B)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

panove skromna otazecka, mam komfortku 3G sehnal sem tritlacitkove DO k memu dvoutlacitkovemu.

Prizpusobil sem bez VAGu otevreni a zavreni auta ale prostredni tlacitko mi nefrci..

Poradi nekdo jak udelat aby frcelo i samotne otvirani kufru??

Dekuji predem .. :D

že vraj ho treba držať dlhšie, kvôli nechcenému otvoreniu

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...