Přejít na obsah

Pískování a lakování ALU

Guest Atila

Doporučené příspěvky

Nevíte někdo o firmě v Praze,která kvalitně pískuje a lakuje ALU?Už se mi místama olupují a chtěl bych to dát přes zimu dohromady.A má někdo představu kolik výjde jedno kolo 17".

Tak teď sem se po tom pídil na netu,a jestli sem to špatně nepochopil,tak jedno kolo výjde asi na 2500,-.Tak to to asi řešit nebudu.Za ty peníze si koupím jiný.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 7 měsíců později...
  • o 6 měsíců později...

Ty jsi u nich lakoval ? Taky uvažuju o renovaci, ale před pár lety jsem chtěl přelakovat plechy a pneu magica chtěli 2000 a mám pocit, že jsem ještě kontaktoval právě ty kunčičky a ti byli ještě dražší. Nakonec jsem je dal na komax v práci a tam to zpackali za 600. Nevíš náhodou cenu 16tek ?

Je pravda že to určitě víc jak dva roky,ale já jsem nechal lakovat 15" a cena 1300kč kolega 17" a cena mám dojem 1600kč včetně pískování.A udělané parádně.

Odkaz ke komentáři

Tak ten chrom nemá chybu. Psal jsem do těch Kunčic tak uvidím co odpoví. Psal jsem i o kalkulaci přibližné ceny tak počkám jak se vyjádří.

Ve Vítkovicích naproti vrátnice do Vítkovic do závodu 6 z ul.1.máje byla lakovna,ale nevím jestli i pískujou.Budu tam muset zajet. Kdysi jsme tam dávali na komaxit výtahové kabiny,ale nevím jestli ještě fungujou.

Chlapík co dělá v autoservise na Rudné hned za mostem ocenil pískování a lak na 17" 2000,- za jeden,takže 8 litrů!!!

Upraveno uživatelem sisin
Odkaz ke komentáři

Ty jsi u nich lakoval ? Taky uvažuju o renovaci, ale před pár lety jsem chtěl přelakovat plechy a pneu magica chtěli 2000 a mám pocit, že jsem ještě kontaktoval právě ty kunčičky a ti byli ještě dražší. Nakonec jsem je dal na komax v práci a tam to zpackali za 600. Nevíš náhodou cenu 16tek ?

Přišla odpověď z Kunčiček....17" 500,- kus včetně pískování/tryskání.....chrom nedělají,zhotovení do 10 dnů

Odkaz ke komentáři

To bych řekl, že je cena ke zvážení a možná bude u 16" o dvě kilča menší. Asi se tam vydám na průzkum barev, protože v tabulce na jejich stránkách není nic poznat. Tak nějak nevím jestli volit ke Kapučínu nejsvětlejší stříbrnou, nebo naopak raději tmavší až k hnědočerné s leskem. Díky za info, potom napíšu o tom barevném spektru, které budou mít v nabídce.

Odkaz ke komentáři

Nejraději bych něco nejblíže k chromu a mám pocit, že jsou i komaxitové prášky se zrcadlovým efektem. Uvidím co tam mají, ale první musím najít nějakou galerii kde skouknu kapučíno s chromem a s nějakým antracitem. Zatím jsem takovou nenašel, tak kdyby jste měli tip tak sem s ním.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...