Guest liborrr Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Máš pravdu, prvních 14 dní se to chovalo podobně, vždycky se telefon připojil, po 2 minutách odpojil, zase připojil a to i v průběhu hovoru. Jenže potom zmizela nabídka telefonu z columbusu i s maxidotu a chová se to jako by tam vůbec nebyla možnost telefonu. V servisu zkoušel mechanik svůj telefon a choval se mu stejně. Předpokládám, že má ověřenou funkčnost v jiných columbusech. Není možnost nějakého resetu bluetooth jednotky. Je umístěna pod sedadlem spolujezdce? Díky Libor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 A zkoušel to mechanik napíchnout na diagnostiku? Ano, je umístěna pod sedadlem spolujezdce. BT nemám (vyhýbám se mu jak to jen jde, alespoň mám chvíli od lidí pokoj, když jedu :) takže kolem nějaké možnosti resetu přímo na jednotce neporadím. Odhaduju, že se bude jednat o nějakou SW chybu (ať už telefonu nebo BT v autě), respektive proč by to jen tak najednou prazvláštně odešlo. Ale zkus ten telefon resetovat, je možný, že jednotka do sebe "natáhla" nějaký chyby a ty se projevujou i po připojení jiných telefonů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 vypnout natvrdo telefon, odpojit baterku auta a začít nanovu, pokud potíže přetrvají, tak zkusit BT s jiným telefonem, pokud se bude stále chovat stejně, je něco KO v autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest liborrr Odesláno Září 14, 2013 Sdílet Odesláno Září 14, 2013 Na diagnostiku to napíchlé měli a prý nic ani žádné aktualizace. To mi sice přijde divné, protože auto teď mělo 4 roky a nic se za celou dobu neaktualizovalo.Bluetooth jednotka je UHV CAN FSE 2P8X model BE 9450. Jen dotaz k druhé radě odpojit baterku a začít znovu. Nemá columbus po připojení na napájení nějaké heslo? Pokud ano, tak ho neznám. Octávka je koupena jako rok staré předváděcí vozidlo škodovky a žádné heslo jsem k tomu nedostal. Díky Libor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 neboj, žádné heslo potřebovat nebudeš, je uložené v budíkách, rádio si ho samo načte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest liborrr Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 Tak bohužel odpojením baterky auta a znovu připojení se nic nezměnilo. Na columbusu se ani nerozladilo rádio, pravděpodobně to mají vnitřně zálohované nebo uloženo v paměti. Libor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Ahoj mám dotaz jsem připojenej kontakty vše mi funguje. Mám Samsung Galaxy Ace. Jediný co mi nejde je přehrávat hudbu z mobilu přes Columba v položce media mi nesvítí Bluetooth. Díky Tomáš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 a máš jednotku která přenos hudby podporuje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 to nevím :D jak to zjistím co vše umí a neumí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucky 154 Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Ahoj Prosím vás chci dostavět HF BT do octavia 2009 1,9 tdi listoval jsem tady a nějak pořád nevím kde přesně a k čemu napojit ty dva kabely CEN-BAS co jsem pochopil tak prj dotáhnout k motorovému prostoru k pojistkové skříni cerpal jsem z navodu OII - dostavba HF BT dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spy666 Odesláno Duben 3, 2014 Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 Mám Columba, fw 3974, během jízdy mi občas odpojí telefon a musím ho znovu ručně připojit, dělalo mi to u nokie a teď i u samsungu s4, nesetkal se někdo se stejným problémem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 3, 2014 Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 a co takhle napsat typ hf... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spy666 Odesláno Duben 3, 2014 Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 O-II, r.v. 2011, jednotka bude pod sedadlem spolujezdce? Muzu tam mrknout zitra a doplnit udaje, ted poznam kulovy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spy666 Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Mám Columba, fw 3974, během jízdy mi občas odpojí telefon a musím ho znovu ručně připojit, dělalo mi to u nokie a teď i u samsungu s4, nesetkal se někdo se stejným problémem? Octavia II, r.v. 2011 Columbus HW-version H06 SW-version 3974 Tohle je pod sedačkou: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Mela by to bez problemu zvladat.... Nenapada mne nic proc se odpojuje. Skus zmazat profil a znovu ho vytvorit jestli se to nezlepsi... V jakem rezimu se pripojujes... RSAP nebo HFP.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spy666 Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Připojuji režimem vzdálené sim, stejně tomu tak bylo předtím i u nokie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Jak jsem napsal smazni profil vytvor new a potom uvidis... Mozna by jsem skusil prohodit s nekym jejakou jednotku... dal uz pres SZ ju... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Martin.sv Odesláno Květen 7, 2015 Sdílet Odesláno Květen 7, 2015 Zdravim, mel bych dotaz, zda toto chovani jednotky je normalni ci nikoliv. Mam Octavii 2 po faceliftu, r.v. 5/2009, vybava elegance. Nechal jsem dodelat original hf a dale jsem dal Columbuse misto Swingu. A ted k problemu. 1) Kdyz se pripojim k jednotce hf a prijde mi behem jizdy sms nebo neco z viber, popr. Neco jineho, tak se zadny zvuk neozve ani upozorneni. Dela mi to takto u kazdeho telefonu co jsem mel. Jinak prichozi hovor mi zvoni pres telefon i jednotku hf 2) kdyz prijdu do auta a nemam v telefonu aktivovane bluetooth a zapnu ho az po nastartovani, tak se musim pripojit rucne, i kdyz mam v telefonu automaticke pripojeni, kdyz mam vsak pred nastartovanim aktivovane bluetooth, pripojim se bez problemu. Obcas se mi stane, ze se pripojim a pritom maxidot pise, ze spojeni nebylo mozne. Vse mam nakodovane. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 7, 2015 Sdílet Odesláno Květen 7, 2015 jakou mas jednotku a jaky mas telefon... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Martin.sv Odesláno Květen 7, 2015 Sdílet Odesláno Květen 7, 2015 Gsm II. + dodelany drzak, ale nemam adapter na Iphone 5s, ktery pouzivam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jaroslavmo Odesláno Listopad 4, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 Dobrý den , může m někdo poradit jakou BT jednotku koupit ? mám RNS 510 v OCII rv. 2005 bílé budiky , telefon Samsung S5 tj. Android díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Onis Odesláno Listopad 2, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2016 Dobrý den, koupil jsem BT jednotku i s kabeláží, ale jsou tu volné 4 piny myšleno bez konektoru je to can a napájení, ale nevím kam přesně je mám píchnout. Neměl by někdo schéma zapojení ? návod jsem na stránkách našel ale není tam uvedeno kam zapojit ostatní konektory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
superbak98 Odesláno Prosinec 1, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2018 Zdravím všechny, mám otázku. Měl jsem v Superbu starší jednotku, která nepodporovala iPhone a novější Androidy (3C8 035 730). Koupil jsem tedy jinou (použitou 3C8 035 730 A), vše od MAXIDOT MuFu a zobrazení na Columbusu funguje, pouze když chci přehrávat hudbu, hraje mi jen přední pravý reprák, ale při hovoru všechny. Poradíte co s tím aby šli všechny i při přehrávání hudby? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 3, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2018 musis doplnit kabelaz, chybi ti draty na stereo A2DP audio 0 Citovat Odkaz ke komentáři
superbak98 Odesláno Prosinec 4, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2018 Akorat vůbec netuším jak a co. Nebyl by nejáky návod jak a co připojit a co přesně potřebuji? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 4, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2018 elsa... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 4, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2018 Erwin...Odesláno z mého Redmi Note 5A pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 4, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2018 Hele pokud si netroufneš na to si rozdelat plasty okolo spolujezdcovych dveří u podlahy, kastlík ven, rádio, sehat si vodice a piny doplnit kabeláž tak jak ma byt tak si ušetři cas a vlastně i peníze a stres a rovnou kontaktuj nějakého klubového elektrikáře. Akorat vůbec netuším jak a co. Nebyl by nejáky návod jak a co připojit a co přesně potřebuji? Sent from my SM-G965F using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vladanc Odesláno Duben 9, 2019 Sdílet Odesláno Duben 9, 2019 Zdravím pánové, mám problém. Oktavia 3 - 2017 - 2.0 TDi - DSG. Infotaiment Columbus. Problém mám s připojením mobilu. Kompletní připojení. Radio se chová tak, že sednu do auta, nastartuji a mobil se nepřipojí. Prostě nic. Zmáčknu Phone a ukáže se mi "Zapněte BT" kliknu na ikonku nastavení, dám vyhledat telefon. Radio vyhledává cca 2 minuty, pak napíše, že nebylo možno zapnout BT. Po chvilce se radio samo vypne a po chvíli zapne. Celé se to opakuje 2 - 3x a pak se telefon najednou sám připojí a vše funguje. Po každém startu se to opakuje již cca 3 dny. Mobil mám Xiaomi MI8 - lite. Nicméně 3 týdny to normálně fungovalo. Sedl jsem, klíč do zapalování, během 10 vteřin se telefon připojil a vše šlo. A ted najednou tohle. Jo a zkoušel jsem tovární nastavení a žádná změna. Viditelnost mám na obou zařízeních... Nějaký nápad? Díky předem.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OndrysM Odesláno Květen 3, 2019 Sdílet Odesláno Květen 3, 2019 Ahoj, koupil jsem si Octu 2 FL RS 2009 s columbusem, maxi dotem a jsem opravdu jelen z bluetooth připojení. Různě jsem pročítal internet co se všeho týče ale hudba mi z Iphone prostě nehraje. Telefonování jde, i na maxidotu vidim hovor i kdo mi volá ale kolonku bt mam i po připojení šedou, telefonovat z colombusu lze taky. Verzi nevim na bt jednotce pod sedadlem nic není jen kovová krabička, zkoušel jsem i odpojit (telefon samožrejmě zmizel ani nebyl v nabídce) jen ta bt hudba nejde. Nevíte prosím někdo co s tím? čekam ještě na VAG-com jesli to náhoudou jen není deaktivované v řj. Popřípadě někdo z okolí Kladna kdo by to za nějaký slušný peníz jen napíchnul a povolil? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.