Ovosh Odesláno Březen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 (upraveno) Tak jsem konečně koupil výfuk a rozhodl jsem se pro variantu: http://www.hothatchs...s-1-8t-205.html vypadá kvalitně... jednání s hothatchshop.cz perfektní. Odpověděno na spoustu mých dotazů ;). Můžu jedině doporučit Teď už jen dokoupit nové gumové závěsy a nahodit ho.... Upraveno Březen 31, 2012 uživatelem Ovosh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Březen 31, 2012 Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 gratuluju, vypadá dobře ;) šup na auto a sem šup s videem jak zní :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Březen 31, 2012 Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 Jako octávka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 sakra ty seš chytrej :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 To slýchám pořád, ale nikdy se to neomrzí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 No honem honem na auto a popsat pocity dojmy a video :-D Hlavne at te nekdo natoci rozjezd a prujezd :-) Jeste tu downpipe, kdyby tak nekdo nasadil s tim catbackem, rad bych si to poslechl :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Duben 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 No budu se ho snazit nahodit co nejdriv... pak nejake to video urcite bude ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Duben 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 Chtělo to jen trošku dopasovat... výšku koncovky, ale jinak paslo všechno super . Zatím jen pár foteček z mobilu...Video jsem zatím nestihnul.... Zvuk je přesně jaký jsem chtěl... Lehce dunivější, ale žádný kravál... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 10, 2012 Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 Super, uz se tesim na zivo. Az mi odejde origo nebo nasetrim, sahnu po nem taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Duben 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 (upraveno) DEKO: určitě doporučuji. Je to tenhle http://www.hothatchshop.cz/skoda/octavia-1u-96-10/vyfuk/blueflame-catback-vyfuk-skoda-octavia-rs-1-8t-205.html No stary vyfuk uz byl hodne spatny (puvodni origo vcelku) a nechtel jsem resit vymenu treba nekde na vylete na druhem konci republiky... Pri povolovani matek se spis nez matky povolili ty rezave spony a uchyty. Trubky byly jeste OK ale tlumice jsou KO... Upraveno Duben 10, 2012 uživatelem Ovosh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Duben 10, 2012 Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 Nádhera, na video se těším. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Duben 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2012 Tak jsem se konecne dostal k natoceni kratkeho videa... http://www.youtube.com/watch?v=smgnWKsOppM&list=HL1335207911&feature=mh_lolz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 23, 2012 Sdílet Odesláno Duben 23, 2012 Takhle zni Panda, mozna lip. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Duben 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2012 To taky jde slyset, ze ten fotak to zkresluje... momentalne nic lepsiho pro natoceni po ruce nemam.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Duben 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Pri kontrole predni napravy jsem objevil dalsi zavadu... nevite nekdo,kde se to da sehnat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Zmer prumer, delku a val do kelly. Sundat a nechat svarit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luky989 Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Deko, ty si dáváš na auto fajne věci a posíláš ostatní do Kelly?? To je na Ban :D Ovosh: Změř průměr trubky a délku vlnovce a pošli mi SZ, něco vyberem. Od Kelly to neber. Teda pokud to nechceš dělat za chvilku znova a chceš aby to fungovalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Wtf a jakej je problem? Je z Ostravy a sam ten vlnovec mam 3 roky a stale v cajku. Ten samej mam taky na RS uz rok. Kelly nema jen srot dily a predstav si, ze tam je i feby apod., ale to nekteri nevidej :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Duben 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Deko, ty si dáváš na auto fajne věci a posíláš ostatní do Kelly?? To je na Ban :D Ovosh: Změř průměr trubky a délku vlnovce a pošli mi SZ, něco vyberem. Od Kelly to neber. Teda pokud to nechceš dělat za chvilku znova a chceš aby to fungovalo. OK.. pomerim to a kdyztak se domluvime. Informativni cenu mi prosim posli do SZ.... dík.... Jeste mi poradil Ondero ze SH toto: http://www.skoda-dil...55-octavia.html Prvni dil vyfuku mam jeste origo, takze prumer 55.... spis mi jde o tu delku toho vlnovce... Do Kelly se mi moc nechce... v Opave moc prijemni zrovna nejsou... Wtf a jakej je problem? Je z Ostravy a sam ten vlnovec mam 3 roky a stale v cajku. Ten samej mam taky na RS uz rok. Kelly nema jen srot dily a predstav si, ze tam je i feby apod., ale to nekteri nevidej :lool: Deko, pry je uvnitr toho vlnovce nejaka profilovana (tvar harmoniky) trubka... ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 JJ je ale musíš koupit třívrstvej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Duben 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 JJ je ale musíš koupit třívrstvej jako ze tam uvnitr nic neni, jen typruzne vlakna jsou ve 3 vrstvach? No a zjistena dalsi zavada.... pri otaceni volantem mi vibruje a krupe prava predni pruzina... nevite nekdo so stim? Staci vymenit ulozeni tlumice? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Duben 26, 2012 Sdílet Odesláno Duben 26, 2012 Otevři kapotu a pod krytkou jak je přidělaný tlumič, máš špatné ložisko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Duben 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2012 Otevři kapotu a pod krytkou jak je přidělaný tlumič, máš špatné ložisko. Asi jo... ted jsem byl u sveho mechose a kontroloval pruzinu. ta je OK. Pry to bude spatne to lozisko, takze v pondeli mi ho vymeni.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luky989 Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Ovosh: Neboj, třívrstvej bude, dělám u Tylla, takže ten vlnovec není problém. Jestli je to origo, tak by tam měl být 55x150, ale radši se mrkni, jistota je jistota. Deko: Nechci se hádat, kvúli blbostem, dělal jsem v Autobenexu, takže sortiment Kelly znám dostatečně a i jejich cenovou politiku, ale to tu nechci rozebírat. Hodně jim sice pomohlo spojení s Elitem, ale stejně bych tam šel jen pro destilku. A ten vlnovec je komplet nerez, takže rok, nebo tři je pořád začátek, měl by vydržet kolem 8-10 let, jako original, podle toho jak se jezdí. A zrovna u Fabi nebo Valea, záleží na krabičce, taky se dělá v Polsku, pozor na to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Květen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 Tak dneska dosel matros na mensi udrzbu.... snad budou OK a neco vydrzi.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Říjen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Tak zas trosku ozivim vlakno... Auto najednou prestalo startovat a baterka odesla do vecnych lovist... V sobotu vecer jsem nenastartoval a v pondeli jsem potreboval jezdit... Takze v nedeli rano cesta do OV do Kelly, kde jsem koupil baterku Varta Silver Dinamic 63Ah 610 A. Po dotazu na slevu clena OC mi z puvodni ceny 2615kc udelali cenu 2223kc :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Říjen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Tak jsem si trosku pohral s audiem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 5, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 Proč máš v předních dveřích koaxy? To ti poradil kdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 Koaxy a ještě dané na největší prasátko, styď se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
igxko Odesláno Listopad 9, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2012 mas fotku ako to led vypada v noci/po tme co mas namontovane na mriezke?tiez si chcem dat nieco podobne..diky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.