oktan Odesláno Prosinec 29, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2011 (upraveno) Tohle je moje octavie ,kupoval jsem ji 8.11.2010 najeto 36 350km.auto je 1,6 55kw r.v.1999 Upraveno Leden 28, 2012 uživatelem oktan1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Prosinec 29, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2011 Ahot tak tě tu vítám ze svojí pěknou slečnou na svůj věk vypadá fakr dobře :) to jí po nějakém důchotci kerýmu stála v garáži a vyjížděl sní jenom o svátcích že má 36tis najeto nějaké úpravy budou do budoucna ? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 29, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2011 Pekna ! Jestli jsou ty km realne, tak parada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Prosinec 29, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2011 Nazdar, tak pozeram,ze dalsi s AEEckom :) . Tie km su pekne, ja som kupoval od rodiny s 81 000km , r.v.1999. Ak si kupoval tiez od rodiny, tak tie km su isto realne, ale co som len pozrel na nadrzku s chladiacou kvapalinou, tak steny nadobky mas dost zakalene kvapalinou a podla nadobky vyzera,ze to malo viac, ja mam doteraz nadobku cistu bielu ako novu z vyroby,preto sa mi to trosku nezda. Ale pohlad na hadicky a kable na baterii ukazuje,ze su pekne leskle,ako nove :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oktan Odesláno Prosinec 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2011 Nazdar, tak pozeram,ze dalsi s AEEckom :) . Tie km su pekne, ja som kupoval od rodiny s 81 000km , r.v.1999. Ak si kupoval tiez od rodiny, tak tie km su isto realne, ale co som len pozrel na nadrzku s chladiacou kvapalinou, tak steny nadobky mas dost zakalene kvapalinou a podla nadobky vyzera,ze to malo viac, ja mam doteraz nadobku cistu bielu ako novu z vyroby,preto sa mi to trosku nezda. Ale pohlad na hadicky a kable na baterii ukazuje,ze su pekne leskle,ako nove :) To jsi uhodl je to opravdu kupované s rodiny a po duchodcích ,ty kilometry jsou skutečné s tou nadobkou na chladicí kapalinu to nevím.Ale jinak jsem měnil výfuk ,a náplně. Ahot tak tě tu vítám ze svojí pěknou slečnou na svůj věk vypadá fakr dobře :) to jí po nějakém důchotci kerýmu stála v garáži a vyjížděl sní jenom o svátcích že má 36tis najeto nějaké úpravy budou do budoucna ? ;) je to s rodiny ,úpravy zatím žádné hlavně se starat o dobrý technický stav a udržovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 29, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2011 Vítej mezi náma, octule je jako nová a ty kilometry jsou perfektní . Přeju ať ti dělá jen radost a slouží hoodně km bez poruch ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Prosinec 29, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2011 Tak vítej mezi námi :D okta je dost zachovalá tak ti s ní přeji mnoho šťastných km a hlavně zdařilých úprav... :D tady mezi námi nevydržíš dlouho bez nich 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Prosinec 29, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2011 Taky Te tady vitam a preji hodne kilometru bez nehod :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Prosinec 29, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2011 Mooc pěkná, držím palce ať tě obvyklé poruchy AEEčka minou vééééééééééélikým obloukem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Prosinec 30, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 Pěkná barva :-) Dal jsi mi vzpomenout na nedávný zážitek, kdy jsem se vezl v jedničkovém Superbu (Tdi) z roku 2003 a pan důchodce měl najeto 38 900km. Ještě teď se směju tomu, jak jsem kroutil hlavou a nahlas dokola opakoval "To neni možný, to neni možný." Jinak k té nádobce: domnívám se, že nádobka s chladící kapalinou se takhle zanáší v případě, když někdo kašle na pravidelné výměny kapaliny, ne když najede sta tisíce km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Prosinec 30, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 Vítej mezi náma! Když se člověk zamyslí nad těma kilometrama ( a ty říkáš, že jsou poctivé), tak to hlava nebere! Musím jen tiše závidět! Ať se ti daří v úpravách k obrazu svému! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Leden 1, 2012 Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 Vítej do klubu AEEčkařů. Ty kilometry jsou parádní a autí vypadá hodně zachovale. Tak hodně šťastných kilometrů bez nehod a poruch. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 1, 2012 Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 Taky tě tady vítám a přeju hodně šťastnejch kiláků v Novém roce :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oktan Odesláno Březen 22, 2019 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2019 trochu změna jiné kolečka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.