tommasAHC Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 no teď sedím na baru a slavíme jedny narozky, tak snad zítra vstanu : D Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 chlapci kdyžtak na mě počkejte já musim ješte s rodičema pro nový auto nale nejdyl do půl 3 tam budu :) Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Únor 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 dobre tak do pul 3 pockame ale uvedomujes si ze je zima a budem trpet :D Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 tam zdechneme za 5 minut, ne za půl hodiny, teď jsem rozmrazoval vodu na půdě a tátovo vybité Fáčko :lool: Došel jsem domů a objímám radiátor s hrnkem čaje Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Tak já se Romane na chvilku stavím, nechce se mi sedět doma Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Tak sem vam udelal radost a sem tu jako prvni. Nevim jak je to mozny :-D Odkaz ke komentáři
SERRGEY 4x4 Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 tak uz jsem tu a cekam az se tu nekdo z vas ukaze ;) Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Tak jsem Vás pánové rád poznal a můžeme někdy klidně zopáknout Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Únor 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 urcite ale az bude tepleji :)) Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 já jsem bohužel nakonec nemohl přijet :( tak snad jste si to užili a nikdo neumrz, příští sraz bude už doufám tepleji :) Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 jo taky bych to viděl tak za 3 měsíce třeba až bude teplo :) rád sem vás taky poznal a doufám že se sejdem pak v hojnějšim počtu :) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Bylo to fajn,jsem rád že jsme se po dlouhé době sešli v dost dobrém počtu.Díky chlapaci! Odkaz ke komentáři
SERRGEY 4x4 Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 (upraveno) sakra byl jsem tak zajetej ze nejsem vubec videt :( az na tu zimu to byl dobrej pokec ;) take dodavam foto ;) Upraveno Únor 4, 2012 uživatelem SERRGEY 4x4 Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 taky jsem Vás rád poznal. až se umoudří počasí tak se zase budu těšit. Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Únor 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 tak kola jsou doma at uz je leto sakra :)) Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 klucí chtělo by to přiště víc fotek udělat :) tři sou málo :) Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Únor 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 priste vemu taky fotak :)) nejak se pekne seradime u aut a udelame skupinovy foto B) Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 no hlavně snad nebude u nás zamrzlá myčka, abych to neměl jak prase, viz včera :lool: mazliik: to jsou 16 nebo 17? Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 tak šup a nasadit aspoň cvičně na auto :lool: Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 (upraveno) tak šup a nasadit aspoň cvičně na auto :lool: v týhle zimě? si myslím, že je rád, že nemusí moc vystrkovat čumák, jako my všichni ostatní :lool: Jinak je škoda, že jsem se nebyl juknout za vámi do H.K. ale horečky nedovolily, holt příště :) Upraveno Únor 6, 2012 uživatelem surfman Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 (upraveno) Jo mel si tam bejt a ty horecky si jeste tou zimou pekne prikrmit :-D. Jinak se na tebe i na ostatni budem tesit priste :-) mazliku ty kola sou fakt pekny. Taky premyslim o novych na leto jen nevim jestli 16" a nebo 17". Ty 17" si nedolazu ani predstavit na me krasavici :-D Upraveno Únor 6, 2012 uživatelem Pepik90 Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Únor 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 jeste to musim zkusit nechat zapsat do tp :) snad se to podari kdyz ne tak to nevadi pac technickou mam stejne v zime :D jde o to kdyby se stala nejaka nehoda tak kdyz bude nejakej stoura tak zjisti ze ty kola tam nejsou zapsany a je to v riti Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 (upraveno) Kdyztak nejakej uplatecek by mohl probehnout kdyz to nebudou chtit povolit no :-D Upraveno Únor 6, 2012 uživatelem Pepik90 Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Jo mel si tam bejt a ty horecky si jeste tou zimou pekne prikrmit :-D. Jinak se na tebe i na ostatni budem tesit priste :-) mazliku ty kola sou fakt pekny. Taky premyslim o novych na leto jen nevim jestli 16" a nebo 17". Ty 17" si nedolazu ani predstavit na me krasavici :-D ee, nemůžu horečky přiživovat, mám dvě ratolesti a v zimě je práce málo, takže nesmím chybět a makat co to jde, když je práce :( jinak příště si to zařídím a určitě dorazím Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 na pristi sraz bych chtel taky dorazit,snad uz s komplet hotovym autem :-) Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Únor 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 urcite bude dalsi ale tak nejak na duben bych to nechal at muzem poradne svoje auta umyt a nasadit letni obuti at to nejak vypada... a hlavne bude TEPLEJI B) Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 urcite bude dalsi ale tak nejak na duben bych to nechal at muzem poradne svoje auta umyt a nasadit letni obuti at to nejak vypada... a hlavne bude TEPLEJI B) souhlas Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Jo jak rikas nechame to az bude teplo... Dofam ze nas bude uz i vicero... Musime prekonat ostatni kraje v poctu zucastnenych :-D .Uz ta zima je ale pekne otravna... Dneska sem doma startoval tatovo auto pres kabely... V praci sem taky pomahal startovat majitelum auto pres kabely... Proste des!!! Komecne sem se i a rozhoupal a uz mam doma zhavici svicky novy. Chtel jsem to z cc-autodily od jeldy ale on mi neodepsal... Tak sem je koupil od znamyho co dela ve skladu s origo nahradnima dilama na skodovky. :-) Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Únor 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 ja je menil dneska odpoledne tak zitra rano uvidim jaky bude start :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky