Přejít na obsah

východní čechy

mazliik

Doporučené příspěvky

tak šup a nasadit aspoň cvičně na auto :lool:

v týhle zimě? si myslím, že je rád, že nemusí moc vystrkovat čumák, jako my všichni ostatní :lool:

Jinak je škoda, že jsem se nebyl juknout za vámi do H.K. ale horečky nedovolily, holt příště :)

Upraveno uživatelem surfman
Odkaz ke komentáři

Jo mel si tam bejt a ty horecky si jeste tou zimou pekne prikrmit :-D. Jinak se na tebe i na ostatni budem tesit priste :-)

mazliku ty kola sou fakt pekny. Taky premyslim o novych na leto jen nevim jestli 16" a nebo 17". Ty 17" si nedolazu ani predstavit na me krasavici :-D

Upraveno uživatelem Pepik90
Odkaz ke komentáři

Jo mel si tam bejt a ty horecky si jeste tou zimou pekne prikrmit :-D. Jinak se na tebe i na ostatni budem tesit priste :-)

mazliku ty kola sou fakt pekny. Taky premyslim o novych na leto jen nevim jestli 16" a nebo 17". Ty 17" si nedolazu ani predstavit na me krasavici :-D

ee, nemůžu horečky přiživovat, mám dvě ratolesti a v zimě je práce málo, takže nesmím chybět a makat co to jde, když je práce :(

jinak příště si to zařídím a určitě dorazím :palec:

Odkaz ke komentáři

Jo jak rikas nechame to az bude teplo... Dofam ze nas bude uz i vicero... Musime prekonat ostatni kraje v poctu zucastnenych :-D .Uz ta zima je ale pekne otravna... Dneska sem doma startoval tatovo auto pres kabely... V praci sem taky pomahal startovat majitelum auto pres kabely... Proste des!!! Komecne sem se i a rozhoupal a uz mam doma zhavici svicky novy. Chtel jsem to z cc-autodily od jeldy ale on mi neodepsal... Tak sem je koupil od znamyho co dela ve skladu s origo nahradnima dilama na skodovky. :-)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...