romariooo Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Chlapi: mám známého v HK co prodává autodily takže kdyby něco bylo potřeba tak Vás navedu mým jménem a pořešime to P.S je fajn že "východ" žije a toto vlákno "frči" Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Chlapi: mám známého v HK co prodává autodily takže kdyby něco bylo potřeba tak Vás navedu mým jménem a pořešime to P.S je fajn že "východ" žije a toto vlákno "frči" Presne musime si pomahat :-) . Rad bych to napsal taky ale on o tom nehce ani slyset. Pritom by to byl pro nej super privydelek :-) Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Únor 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 vymenil sem vcera svicky a dneska rano v -15 jedno zaveni a hned to naskocilo krasa :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 tak to te obdivuju super hybrid Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 taky se těšim až budu mít nový snad to dokonce týdne klapne a bude mí to startovat napoprvý ne jako ted :D Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 chlapci, to je mi lajdáctví :lool: :lool: U nafťáka platí dvojnásob: Až se zima zeptá: "Co jste dělali v létě?!" Takže žhavičky, palivový filtry a aditiva připravit už nejpozději v listopadu ;) teplo bude už v březnu, nebo teda minimálně tepleji než posledně. Ono taky dělat sraz v -12°C svědčí dost o našem nadšení Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Únor 9, 2012 Sdílet Odesláno Únor 9, 2012 Tak zima se nam uz ukazala uz v nasi nizine. Mame tu 10cm snehu :-). Pekne se na tom rajtuje. S tou zimou mas pravdu ale clovek ma navsechno casu dost. Jedny co sem mel byli aditiva zimni. Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 9, 2012 Sdílet Odesláno Únor 9, 2012 (upraveno) Chlapi: 15 unora mezi 15 až 17 hodinou na parkovišti Flošna u lizátek v Hradci Králové policie změři bezplatně a bez postihu propustnost skel.Akce se bude konat jen když nebude vic jak minus pět st.Celsia(pak přístroj neukazuje správné hodnoty) Upraveno Únor 9, 2012 uživatelem romariooo Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Únor 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2012 ja je nemam zatmaveny :)) jinak aditiva sou naprd znamej leje kazdou zimu a stejne mu to kazdou zimu zamrzne... Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 já leju naftu z ONO a VIF a bez provoz bez problémů. Tankuju i jinde, ale nepozoruju nějaké rozdíly. Odkaz ke komentáři
SERRGEY 4x4 Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 moje folie sly kuly technicke dolu :( Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 Si delas prdel ne? To s ani nezlusil jestli ti to povolej??? Podle me je v nafte rozdil tankoval jsem u eurooil a motor byl hlucnejsi a tahlo to min nez kdyz tankuju u benziny. Motor je min hlicnejsi lip to startuje a lip to tahne... Tohle je vec nazoru. :-) Odkaz ke komentáři
SERRGEY 4x4 Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 (upraveno) daly by mi stitek jen na mesic :( tak jsme to tam radsi rovnou strhly a aspon bude klid a policajti uz taky nebudou mit duvod prudit ;) ja tankuji vetsinou na shellce a je to v poho ;) teda zatím :blink: Upraveno Únor 11, 2012 uživatelem SERRGEY 4x4 Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 (upraveno) jo chlapci kdyby někdo potřeboval nebo byste o někom věděl kdo potřebuje zadní ofukovač co je pod opěrkou tak ho mám doma... teda pravy mechanizmus je zníčenej ale někomu by se hodili aspon lamely, regulační kolečka, atd... postě to neni nic extra ale pár věcí se s toho dá vzít :) stejně by mě to štvalo... člověk si to piplá a všěchno dobrý zakazujou :( hoši nemáte někdo nějakou zkušenost s německou značkou HEPA??? Upraveno Únor 11, 2012 uživatelem Pepik90 Odkaz ke komentáři
SERRGEY 4x4 Odesláno Únor 23, 2012 Sdílet Odesláno Únor 23, 2012 Zdravim chlapci je to tu zase nejake mrtve ne? Tak co kdyby jsme uz dohodly nejaky termin aby nas bylo co nejvic ;) co treba 29 dubna? ;) Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 já jsem pro, je to za tak dlouho, že by se tomu dalo přizpůsobit:D A to bych měl být už na letních Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 Teď neslíbím, ale vychází naštěstí jen dvě možnosti, buď bude čas a budu tam, nebo nebude čas a nebudu tam. Hlavně nezačněte šoupat termínem, to se pak nesejdeme nikdy, nejlepší je dát jedno datum a on někdo přijede... A co tak poslední sobotu v měsíci - pravidelně? (první má každej) :) Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 Souhlas s Murderem v obou tématech. Řekneme kdy a kde a kdo dojede, dojede. A na té pravidelnosti taky něco je, to by šlo. Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 ahoj chlapci stačí říct a já přijedu času mám :) Murder dostal dobrej nápad s pravidelnýma srazama Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 tady to nejak nezije,nejakej srazek nebo neco podobnyho se nechysta? Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Březen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 nekdy na konci dubna mas to napsany vejs ;) Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 Tak nam posledni dva dny prsi jalo blazen a ja mam spinavy auto :-( doufam ze do srazi bude aspon kapki hezky a ne jako ted. :-) Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 jooo myslis ten 29.duben? ;) Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Březen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 tak urcite ;) Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 (upraveno) jooo myslis ten 29.duben? ;) Jo presne ten. Uvidime kolik se nas sejde preci jen je konec mesice a spousta lidi bude mit pred vyplatou :-D. Zkusim ukecat jeste dodo-kolin a steela aby prijeli maj taky okty. Tak uvidime. Upraveno Březen 13, 2012 uživatelem Pepik90 Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 jo tak to je super,koukal jsem ze to je nedele tak to bych mel dorazit snad urcite Odkaz ke komentáři
SERRGEY 4x4 Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 ja taky dorazim tak uz by mohla byt vetsi ucast nez minule ;-) Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Březen 14, 2012 Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 paráda, neděli bych měl mít taky volnou, doufám že mi to už konečně výjde a dorazím vás poznat a pokecat ;) Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Březen 15, 2012 Sdílet Odesláno Březen 15, 2012 (upraveno) tak urcite ;) Když to vyjde dorazím. Co romario? Upraveno Březen 15, 2012 uživatelem Dodo-Kolín Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky