LukášV Odesláno Leden 16, 2012 Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 Ahoj všem. Švagrovi na jeho OI přestali zamykat a fungovat stahování oken na PZ dveřích. Dal to tedy elektrikářovi , který opravil v průchodce jeden zlomený drát , ale stále to nefugovalo. Tak jsem se včera na to díval pomocí VAGu a PZ dveře vůbec nenavázali spojení. Sundal jsem tapec a šel po jednotce dveří - tu jsem vycvakl z motůrku stahování a hle, co se nestalo vyteklo tak čtvrt litru vody z toho ven. Jednotka je celá zoxidovaná,takže to nejspíš bude ten problém. A tak by mě zajímalo. Dá se ta jednotka koupit zvlášť , nebo pouze v celku s motůrkem stahovačky ? Slyšel jsem již názor , že ta jednotka se musí měnit společně se zbylíma dveřma a komfortkou ? Je tomu tak ? Nebo stačí tu novou jednotku nakodovat , dle toho zbytku ? Děkuji všem za rady. L. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radar1111 Odesláno Leden 16, 2012 Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 Zdary, tohle sem řešil zhruba před půl rokem... Najednou se auto zamykalo jak chtělo a všechny okna se mi stahovaly a zase vytahovaly... Nevěděl sem si s tím rady :( Taky jsem měl stejný problém jako ty ;) Ta jednotka jde buď koupit a to je v celku mastný :( raději bych zvolil vrakoviště ;) já sem to našel na internetu co to prodával a i s motůrkem.. Vyšlo na 5OO kč ;) a fachá to jak má ;) Hlavně tam musíš dát tu jednotku se stejným číslem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blizard Odesláno Leden 17, 2012 Sdílet Odesláno Leden 17, 2012 Navíc nikde nemáš zaručeno, že to bude po výměně zase na dlouhou dobu v pořádku. Mě se to stalo na dveřích u řidiče během jednoho roku dvakrát, takže pěkný ranec. Nevím, ale ve škoda-servisu říkali, že prý je ta spojka - konektor vodotěsný, a že to není možné, aby během tak krátké doby se to stalo znovu - při obou montážích jsem byl osobně, takže chyba technika vyloučena. Jinak jak to budeš měnit, možná to bude chtít vyměnit i piny v kabelovém svazku, u mě byly zelené jak brčál a skoro všechny byly uhnité. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Únor 18, 2014 Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 Chci se zeptat, pokud mám jednotku stahovačky s číslem 104411-301 a mám vadnou řidičovu jednotku, můžu ji vyměnit za 104411-302, přičemž zbylé 3 nechám 104411-301? Bude to fungovat, nebo musím mít všechny 4 104411-302? Děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Právě řeším to samé, sehnal jsem použitou jednotku, stejnou(ve staré byly KO piny) a problém furt stejný, VAG ani nenaváže spojení, tak jsem rozděl ten konektor na svazku co jde do jednotky a tam jsou uhnilé piny taky, jak to opravit tam? sehnat jiný konektor a přepájet kabely tzv. na hulváta :) měnit celý svazek se mi moc nechce... nebo se dají sehnat ty piny a vyměnit je? rozdělávání toho konektoru je teda pěkná piplačka ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 vaměň svazek a máš klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 asi jo, akorád nevím kam ten svazek ve sloupku vede, není to vidět a ani se tam nedá dostat, to jsem na to zvědavej. Nedělal to někdo už? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mara2005 Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Čau, nejdou mě dálkou odemykat dveře u řidiče.Nevíte kterej drát to může mít na svědomí?A další problém je, že sem objevil svazek hnědých drátů, kterej asi nikam nevede a dlouho nevedl...Mohl by mně někdo říct nějakej názor? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest DjDavid5522 Odesláno Březen 26, 2014 Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 Chci se zeptat, pokud mám jednotku stahovačky s číslem 104411-301 a mám vadnou řidičovu jednotku, můžu ji vyměnit za 104411-302, přičemž zbylé 3 nechám 104411-301? Bude to fungovat, nebo musím mít všechny 4 104411-302? Děkuju Jo bude to fungovat to je jedno jake čislo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 26, 2014 Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 Čau, nejdou mě dálkou odemykat dveře u řidiče.Nevíte kterej drát to může mít na svědomí?A další problém je, že sem objevil svazek hnědých drátů, kterej asi nikam nevede a dlouho nevedl...Mohl by mně někdo říct nějakej názor? Díky. P1090233.JPGP1090235.JPG Ty hnědé dráty to je spojovací uzel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Duben 15, 2014 Sdílet Odesláno Duben 15, 2014 Zdar chlapy, taky mě postihnul problém s vodou v dveřní řj. Bylo to po hodně prudkém dešti. Máte někdo tušení kudy to tam teče? Tolik vody tam přes ten konektor natýct nemohlo, to by museli být dveře plný vody. Chtěl bych tomu pro příště předejít. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 někdy voda vystoupe po látkovém omotání svazku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.