mazliik Odesláno Leden 18, 2012 Sdílet Odesláno Leden 18, 2012 je to nacvaknuty nebo jeste nejaky srouby? u ridice je ovladani oken a zamku aby to nejak nevytrhnul 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 18, 2012 Sdílet Odesláno Leden 18, 2012 (upraveno) POdivej se tady je to hodne uzitecny server. A mozna by jsi to nasel i nekde tady. Staci jen hledat ;) Upraveno Leden 18, 2012 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Leden 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2012 to by slo dik :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MistrBoss Odesláno Červen 25, 2012 Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 Šel jsem přesně podle návodu. Nemám okna v elektrice, takže jsem to měl jednodušší. Ale nakonec mi tapec drží nahoře po celé délce dveří. Odspodu ho můžu přizvednout asi o 30°. Mám jen víc zabrat? Nebo je potřebo ho nějak odcvaknout? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červen 25, 2012 Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 Chce to víc zabrat a vytáhnout ho jako směrem nahoru. Zaber na jedné straně a on povolí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bullitson Odesláno Červen 25, 2012 Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 Ja teď měnil stahovačku u řidiče a taky to nahoře drželo fest. Tak jsem jednou rukou tahal odspodu a druhou v místě kde je ovladaní zrcátek a vejškáč. Dole jsem to měl odehnuté od dveří cca na prostřčení ruky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 Když to drží tak je dobré do toho tapece zespoda bouchat a vybouchat ho nahoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mslx Odesláno Červenec 20, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2012 Kde by som zohnal tieto plastiky do dveri ? Budu to mas v škodovke este ? aj na predface sivy plast ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MistrBoss Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 jj, prodává - najdeš to jako "vodítko knoflíku dveří". Např. zde: http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=knofl%C3%ADku+dve%C5%99%C3%AD Nedávno jsem měnil dvě vodítka, protože mi zapadávaly knoflíky do dveří a nešlo pak odemčít auto :) ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mslx Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 presne to iste sa mi stalo na zadu obidvoje dvere :) zato som sa pytal :) aby so mnemusel chodit z drotikom a sparat tie koliky von :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.