madcore Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Já se už jen závodní Škodovky, civila jsem nekoupil ani nepamatuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 To jsem netušil, zajímavé :-) Taky asi časem budu postavený před rozhodnutí kam dál - vitríny už Ikea neprodává a i kdyby, nemůžu mít celý pokoj zarovnaný modely :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Našel jsem tohle v novinách,ví někdo něco o tom??? Našel jsem tohle v novinách,ví někdo něco o tom??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Vypadá to jako Abrex, ale ta cena...chystají klasickou Š110, tak že by to sfoukli najednou i s eRkem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Svého času byla takhle nabízená kdesi TATRA 138, a bylo to celé nějak pofiderní..byla kolem toho docela debata na modelfóru.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 138 nebo 813? Podle časáku to vypadá na něco jako kultovky, ale podle fotky je to Abrex, ale kdo ví co to nakonec prodávají...na stránkách Abrexu nic o eRku není, teď jsem koukal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Právě že ta cena mě zarazila :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 (upraveno) 110R je moc pěkný, uvidíme, co z toho bude. Koukal jsem na stránky toho prodejce a tam jsem nic nenašel. Jinak jsem se odhodlal k tomu, abych se konečně vrhnul do polepování modelů. Měl jsem z toho strach, naposled jsem polepoval letadla kdysi před 20 lety. Napřed jsem polepil Fabii od Solida 1/18. Pár obtisků to bylo, navíc velký a tak nešlo celkem o nic. Nakonec jsem začal dělat Favorita z Klik Klaku, ten všichni znáte. Mám k tomu obtisky od REJI a nějaké leptané díly jako kola, stěrače, stříška aj.. Teď jsem ve fázi, že musím nalakovat nějaké díly a upravit kola.Navíc času je málo, jen obtisky jsem dělal celé odpoledne. Upraveno Březen 20, 2011 uživatelem madcore 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Vypadá to dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 (upraveno) Díky, mám z toho radost. Šlo to kupodivu dobře, teplá voda, pinzeta a klidné ruce. Docela mě to chytlo. Upraveno Březen 20, 2011 uživatelem madcore 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Já se už jen závodní Škodovky, civila jsem nekoupil ani nepamatuju. Tady dvě závodničky, sám přemýšlím, jestli si aspoň jednu nepořídit, ale ty cenofky :FEVE: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Také jsem koukal, ale je to drahý. Odtud http://spacirmodely.wz.cz/skoda.html mám zatím Favorita a ceny upravených Fabiích jsou trochu jinde(sice už asi nemá výše zmíněné). Navíc je záruka, že tento člověk dělá opravdu dobře. U těchto modelů - Duval a Novikov je velmi důležité zpracování, protože obtisky jsou velkoplošné a hodně se tím dá pokazit. Uvažuji, že bych zakoupil jen obtisky a upravoval sám http://www.boutique-miniature.com/index.ph...t=4a&page=1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Ten francouzský butique znám, taky jsem přemýšlel, jestli si neobjednat obtisky či nějaké sady a udělat si model sám. Jinak díky za odkaz na Špacír modely, dobrá reference cen :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Ja uz svitim konecne! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Pěkná, v náhledu to vypadá jak bar Chtělo by to ještě pár poliček navíc, nemyslíš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Vyrabim svepomoci takove policky, vecer nafotim.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Dane takovýhle vitrínky bych taky potřeboval. To jsi fakt dělal nebo kde jsi ji koupil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Neeeeeee, tohle jsem nedelal, ale delam si ze dreva takove stojanky na auta, policku atp. Tato vitrinka je z KIKA Peto, kde byla asi o 1500 levnejsi, nez SCONTO (uplne stejna!!!) Neni uplne pevna co se stability tyce, ale tento ucel, kdyz se o ni nikdo neopira, plni bezvadne! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 díky pane ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 nevite nekdo o eshopu kde by se dal objednat model A5 sportback tak 1:38 a vetsi ? a nejlip cervenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PlumJelinek Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Ve Foxtoysu maj červenej sportback 1:43, ale větší jsem snad nikde ani neviděl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Na ebay Anglie maji taky, ale jen bilou a taky 1:43! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 V takových dvou krásných aukcích jsem měl přihozeno a pak prošvihl konec, až jsem z toho smutný :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 to jsou origo abrexy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Ne, přestavby. Jména obrázků odpovídají číslům aukcí, takže se můžeš podívat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 (upraveno) dobrý,mě zajímají jen origa, i tak je jich dost,zvláště když beru všechna měřítka... a pokud by někdo viděl kanárkově žlutýho superba I AAA taxi 1:72 tak mi ho prosím hned vemte nikde jsem ho neviděl,díky Upraveno Duben 1, 2011 uživatelem škodik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Blázen, ten člověk je blázen :) Kam to dáváš? Já mám jedno měřítko a dvě vitríny a to zdaleka nemám všechno, co bych chtěl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 V takových dvou krásných aukcích jsem měl přihozeno a pak prošvihl konec, až jsem z toho smutný :/ Tak nakonec jsem rád, že jsem ty aukce nevyhrál, našel jsem detailnější fotky a jsou to předělávky asi jak když jsme v první třídě začal lepit modely letadel :) Aneb nápad dobrý, snaha byla, ale provedení je slabší... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 jestli ti jde o to je jen předělat tak mi napiš co chceš já ti to předělám, zaplatíš otisky a práci a je to. Modelařil jsem,takže sem tam bych ti něco spíchl. Já si chci takhle udělat svoji edici škodovek co jsem vlastnil a byly vrůzných stadiich ,,tuningu" :) Jinak mám jen a čistě Abrexy nic jinýho, kromě jednoho co si nejsem schopnej vyzvednout.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.