labus Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 Zdravím, Když mám zařazenou 1 nebo 2 rychlost, tak mi vibruje řadící páka. Když je v neutrálu tak ok. Také má docela velkou "mrtvou zónu" nebo jak bych to nazval. Když řadím 1 tak od neutrálu jde do levé strany hodně z lehka. Přitom rychlosti jdou celkem přesně řadit - na nájezd 160 000km. Nesetkal se už někdo s tím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hoppy Odesláno Leden 25, 2012 Sdílet Odesláno Leden 25, 2012 Tak mě jde naopak jednička ztuha a řadící páka mi vibruje v podstatě pořád. Otázka je, jak moc silné ty vibrace jsou. Mě vibruje od té doby, co Raketu mám, tak nevím jestli je to dobře, nebo špatně. Tímto se vlastně přidávám k Tvé otázce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Leden 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Na starý 1.6i jsem nechal promazat táhla (nebo lanka - už nevím, jak to měla) a řazení šlo mnohem lehčeji. Ale řadička mi nevibrovala. Tak nevím, jestli je to převodovkou :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Zalezi jak moc ta radicka vybruje, ja kdyz dam ruku na radicku, tak taky citim jak vybruje, ale to je zpusobeno, ze 1.6 ma tahla a ty prenasi od prevodovky vybrace. Pokud jde videt pouhym okem, ze radicka vybruje, tak to uz je neco spatne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Leden 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 Okem to vidět je. Je to i slyšet. Ale stane se to jenom někdy. Jako kdybych někdy špatně zařadil rychlost. Ale auto jede ok, jen ta řadička se klepe... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Tak to možná budou špatný nějaký silentbloky v uchycení motoru (tuším že na převodovce je taky nějakej) a tím pádem vibrace, který by měly ty silentbloky pohltit jdou do řadičky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 může být vymačkany uložení řadičky, vlastně toho kloubu. Já jsem to tak měl na feldě, řadička mi drnčela nejvíc při zařazené jedna ,tři, pět a mrtvá zona byla taky hodně velká. Musel jsem vyměnit celý mechanismus řazení, a je klid, řazení jak na novým autě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Únor 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0711550-dil-vodici-kluzny-oe-21860.html Trochu to ozivim:-) Myslite ze mi novy vodic pomuze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 18, 2016 Sdílet Odesláno Květen 18, 2016 Tak toto by mě taky zajímalo ...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.