Kajman Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 Vyřešil jste to někdo? Na SH k tomu je pár témat, že se ta guma někomu načala loupat, ale všechno končí tím, že vyměnit za jiná s nebo bez gumy. Uspokojivé řešení jak dolů s tou gumou jsem nenašel. Chci je nalakovat, předpokládám že na tu gumu základ nechytne resp. nehodlám to ani zkoušet. Ani ředidlem C6000 to nejde - a to je sajrajt, který plasty spolehlivě leptá (dokonce se dá použít jako základ!) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 cau taky se me to začalo loupat tak jsem to normalne prste sloupal hce to trosku zatlaci a mit nervy ale da se to za 15 min hrani jsem to mel dole pak lehce obrousis daš zaklad na plasty plnic lak a bezbarvej lak odolnej narazu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 jj, už to mám dávno dole, nalakované, atd. Chemií mi to boužel nešlo, takže klasika mechanicky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 14, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 mě se osvědčila horká voda a cca 2hodinky odmočit, pak to jde hned snáz a pokud se použije "režák" tak to jde skoro samo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 no ty jo, žes to nenapsal dřív... nemusel jsem se s tím tak jeb..t ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 Předem děkuji za postřehy, namočil jsem do horké vody, nechal ohřát a pak to sice ne uplně samo ale mnohem lip sundal ;) . Následovalo vybroušení, základ na plasty, plnič vybrousit, černá matná, do toho stříbrnou styl karbonu a zalakovat. Popravdě byla fakt kosa tak sem se s tím mocka nepáral a výsledek není hůplně suprovej ale oproti tomu jak to vypadalo je to sto a jedna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 tak to je pěknej ekl možná by to ale líp vypadalo s tímhle http://www.detailingworld.co.uk/forum/show...ad.php?t=144980 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Ty woe..co to je za fólii? To vypadá hoodně dobře...asi bych to nacpal na ty moje podřený plasty....fakt pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Karbonová, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 (upraveno) to bych si ještě všimnul..myslel jsem typ a cenu...vypadá to že to je 3M Di-NOC 421...je mooc pěkná...a cena taky, ale podle všeho se s ní parádně dělá: Aplikace 3M Di-NOC Docela bomba....asi zvážím tu černou do interiéru... Upraveno Leden 24, 2010 uživatelem Holy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Na Focus fóru s tím 3M kluci taky celkem kouzlí a prý se s tím skvěle dělá Ríšo. Jde to opakovaně při aplikaci přelepovat, tvarovat fénem apod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Tak budu možná jedinej, komu se to nelíbí, ale prostě mi to tam nesedí, k těm stříbrným dekorům už vůbec ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Leden 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 ViktorMPI: nejsi jediný, taky myslím, že by to chtělo aspoň ty dveřní lišty nastejno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 to máte pravdu, ale v porovnání s výtvorem Cizy je to 3M nebe a dudy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Lišty ve dveřích by šly samo taky...časem. Začal bych s jednoduššíma věcma, ta fólie je kurevsky drahá, 100x122cm vyjde na 2500 Kč, takže není prostor pro omyly. Pokud by někdo věděl o lepší ceně, rád se přizpůsobím :P Koukal jsem na netu na videa a fak to vypadá že práce je v pohodě....Dostalo mě jak předělali červený Ferrari na Stealth karbon...to nemělo chybu. Pustím se do toho....přiměřeně ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Leden 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 no ze 100x122 by to mlo stačit na celé lišty v interiéru, rámeček, popelník, atd. ne? Ty dveřní lišty by neměl být problém polepit, nejvíc práce myslím bude dostat je ven a pak zase zpátky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 (upraveno) Problém je, že oba zadní tapecy mají od předchozího majitele proražený mřížky repráků :) takže bych musel oba vyměnit. Jinak co jsem viděl na videích, ty lišty by šly určitě udělat i bez demontáže. Upraveno Leden 26, 2010 uživatelem Holy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Mně by se moc líbila imitace broušenýho hliníku (dekory dveří a palubky, rámeček rádia, popelník a rámeček kolem řadičky), jenže manuálně na to nejsem zřejmě vybaven ani nástroji ani svou manuální zdatností a když jsem psal do jedný český firmy, která to dělá, tak mi bylo odpovězeno, že chtějí mít všechny díly demontované.. a s těma dveřníma dekorama je to trochu problém no :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Leden 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Holy: Pokud ty lišty jsou zvládnout bez demontáže, tak nečekej... ;) Všechno ostatní jde vyndat/nasadit celkem snadno. Jinak mřížka repro LZ dveře by se mi taky hodila, děti šikovné, prokoply. no co, rezignoval jsem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Problém je, že ta mřížka je součástí toho tapecu...není samostatná, takže nejde vyměnit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 pokud by jste nekdo chtel mam ty madla,ale uz ty novejsi,ktere nejsou pogumovane... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Únor 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Problém je, že ta mřížka je součástí toho tapecu...není samostatná, takže nejde vyměnit. Vyměnit půjde, je tam zatavená asi na šesti místech, jen to bude víc práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Duben 21, 2010 Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 (upraveno) Tak panove po prvni nemoc podařené zimní rychlovce jsem se rozhodl z duvodu že jsem mel poškrabane okrasne lišty i lištu kolem spinače svetel k celkove rekonstrukci interierovych okrasnych list. Meli ste samo pravdu ze ty madla za nic nestaly, snad toto bude mit lepsi krytiku. ;) nebejt vas tak si to tam necham a jezdim s tou hruzouuuu :) ne to ne, ani mne se to moc po namontovani nelibilo, bylo to lepsi nez ty oloupany madla ale k dokonalosti bylo daleko. Snad toto bude lepsi. Foto: odvrtani list z bocniho tapecu, priprava na lakovani, a stribrna pred finalnim zalakovanim bezbarvym lakem. Jen opatrne pri odvrtavani, radsi mene nez to prohucet, min a pak to odlomit kombinajdama at neprohulite ten plast. Upraveno Duben 21, 2010 uživatelem Ciza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mahoney Odesláno Duben 21, 2010 Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 Ahoj, potřebuji vyměnit odřená tlačítka v madle př. dveří viz. příloha. Jenže nevím, jak to madlo rozdělat, nechci to dělat násilím, nerad bych něco ulomil. Můžete mi poradit jak na to? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Duben 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 Vrchní část opatrně tahem nahoru, začni odpředu a jakoby zevnitř od tapecu vyklopit k sobě, pozor vzadu toho krytu u madla je něco jako otočný zámek, tam nepáčit nahoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Duben 21, 2010 Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 Jak rika Kajman, velice opatrne, me se zadarilo vzadu ulomit jednu prichytku ;) zadna katastrofa ale nasere to takze fakt bacha. A taky je horor vytahnout ty talcitka ale prej je nejlepsi tam dat nozik nebo tenkej plech, ne sroubovak, a pak to de samo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mahoney Odesláno Duben 21, 2010 Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 Tak jsem to udělal přesně podle vašeho postupu, jak s madlem, tak s tlačítkama a je to hotové, aniž bych něco ulomil. Moc děkuji za odbornou pomoc ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 (upraveno) Tak vnitrek hotovej, foto k nahlednuti prikladam zde: myslim ze se to povedlo snad se vam to bude libit, uz chybi jen dat lišty do tapeců a pak honem do dveři a snad to bude všechno ok a bude to vypadat dobre. :) Upraveno Duben 24, 2010 uživatelem Ciza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 25, 2010 Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 Vypadá to překvapivě dobře :) Mám zničené madlo od snubáku, takže to taky budu muset nějak řešit, tohle je fakt good 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Duben 25, 2010 Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 dekuji sem rad ze se libi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.