Přejít na obsah

Přední světla


Guest Aichman

Doporučené příspěvky

Guest Aichman

Zdravim vsechny.Chtel jsem se zeptat jak vam sviti vase octa2?? Ja jsem presedlal z Renaultu a mam pocit ze jezdim poslepu.Nevite cim to muze byt ?? Myslim ze zarovky jsou original mam najeto asi 70 000km a pokud byli meneny tak urcite v autorizovanem servisu.Muze mi nekdo tedy poradit nebo doporucit co s tim.diky za kazdou radu.

Odkaz ke komentáři

Zdravim vsechny.Chtel jsem se zeptat jak vam sviti vase octa2?? Ja jsem presedlal z Renaultu a mam pocit ze jezdim poslepu.Nevite cim to muze byt ?? Myslim ze zarovky jsou original mam najeto asi 70 000km a pokud byli meneny tak urcite v autorizovanem servisu.Muze mi nekdo tedy poradit nebo doporucit co s tim.diky za kazdou radu.

 

 

Nevim me sviti xenony paradne,pokud chces zajed si na STK tam ti za 50kc seridi svetla a pokud ti po serizeni budou svitit porad malo nebeo nejak spatne vymen je za zarovky OSHRAM NIGHT BRACKER :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Budu muset zrejme vymenit zarovky alespon u toho zacnu.svetla sviti slabe ne ze svitili treba hodne do strany.

mám osram

night bracker a svítí stejně na hovno a jsou seřízený,chci xenon origo s certifikatem.Prosím co k tomu potřebuji?????

Odkaz ke komentáři

Cau oktavaci mam dotaz chci si koupit mracitka na predni svetla. Vim ze musej mit homologaci. Jenze na netu jsem nasel dve homologace TÜV a 8SD. Bylo mi receno ze tuv policajt neuznavaj. Pak mi bylp receno odjinyho cloveka ze to polocajti uznavaj a ze tuv plati pro celou EU. Takze nevim jestli je mam vzit nebo ne.

 

Pak se chci zeptat kdyz s koupim s homologaci 8SD muzu s tim bezproblemu vycestovat do jinych zemi anichz byc se bal ze dostanu pokutu za ne???.

 

Dik za pomoc :-)

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

Každopádně bych zvolil ty s atestem 8SD jsou určená přímo na náš trh TUV je zase pro německý trh nejlepší by bylo kdyby byla kombinace obou popřípadě homologace KBA ta už je celoevropská :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...
  • o měsíc později...

Moje obycajne svetla (nie projektorove) svietili rovnako zle, tak som ich dal nastavit do servisu. Zoštelovali ich tak, ze svietili este horsie, mimo mesta som musel ist 60, lebo som nic nevidel. Poriesil som to tak, ze som si ich sam pridvihol. Ale nie velmi, aby to neoslepovalo oprotiiducich, stale svietia nizsie nez ine xenonove auta.

 

Kazdopadne so svetlami zla skusenost a s nastavenim v servise tiez. Potom som presadol do OII FL, ktora mala projektorove halogeny a chvilu som si myslel, ze mam xenony. Je to nebe a dudy, tie svetla svietia tak, ze je v dialke presne vidiet hranu, kde sa konci svetlo

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 8 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...
  • o měsíc později...

5000kc svetla, 3000kc cidla(lze pouzit jen zadni cidlo a nakodovat jen na snimani zadniho cidla), kabelaz,1000kc jednotka,1000kc velka nadrzka na ostrikovace 500kc motorek na ostrikovace, 260kc kdkrytky ostrikovace a 2000kc ostrikovace svetel (nekdy jsou i s drzakama do narazniku) k problwmu u OII predFL problem je s vypalenou parabolou. Svetla opravuje v praze clen VW clubu a aufikludu a dieselfora apod s nickem Satas. Dela komplet renovace svetel.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Inzerát platí jen do 14.5.!Prodám Škodu Octavia, 1.9 TDI, v provedení TourRegistrováno 12.11.2009Najeto 437 000 KmVIN TMBDS41U4A8840113Typ 1U, Variante: STAXRX01, Verze NFM5S5Barva: šedá tmavá metalízaHistorie:Do r. 2009 – 2019 firemní vozidlo otce, který spravuje vozový park firmy. Sám staví veterány, takže vozidlo bylo pravidelně servisováno a udržováno v perfektním stavu.2019 – 2024 odkoupeno od firmy, řídila jsem jen já, (jezdím 16 let bez vážnější nehody).Průběh nehody: Řidič přede mnou z vysoké rychlosti prudce zabrzdil aby vpustil chodce, kterého přehlédl kvůli špatné viditelnosti. Na mokré silnici jsem nestihla dobrzdit.Opravy a změny:Do r. 2019 vše zapsáno v servisní knížcePo r. 2020 měněn pouze startér a kloub s manžetou na LP kole, levé zrcátkoPovrchové škrábance laku jsem letos plánovala rozleštit a nechala jsem namíchat lak – přenechám.Plánovala jsem ji opravit a udržovat co nejdéle ideálně až do stavu veterána, ale bohužel dlouhodobě nevyhovuje mým aktivitám, nyní odkupujeme od firmy combi.Pojišťovna vyčíslila hodnotu vozu před poškozením na 37 000 a nabízí odkup (do 14.5.), ale rozhodli jsme se nabídnout ho touto formou i jiným zájemcům.Pro více informací volejte 722 706 180.
    • No ono po výměně brzd vibrace nejsou, ale kolo se hřeje vyměnilo se vše kolem brzd a bez výsledku. Proto se ptám jestli to může dělat náboj když při jízdě nehučí, každopádně už je objednaný takže v úterý by měl dorazit a ve středu se hned vymění tak doufám že bude klid už.
×
×
  • Vytvořit...