ciimaa Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 cau chci ze zeptat,chci si dát na TDi rs koncovku že tam bude pasovat atd vím ale jen mě zajímá jestli po víměně jenom koncovky změní zvuk ? má v sobě originální RS koncovka uvnitř jakýsy gril kde se láme zvuk a tím zniká ten efekt nebo tam nic nemá a je hladká ? jiné koncovky to mají ale u tý rsový nevím ten kdo má tak mi to určitě poví :) viz obr. co myslím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 Myslím že RS koncovka je volně průchozí, ale i kdyby měla tu mřížku, tak u tebe je to stejně jedno, máš TDi a tento motor bude mít (téměř) pořád stejnej zvuk, pokud chceš sportovní zvuk, budeš si muset koupit benzín ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 ano to je udel naftaku :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 o zvuk mi nejde spíš o efekt ;) pro mě je to nejhezčí koncovka pro octuly tak jí tam chci na jaře šoupnout :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 i z O2 jsou pekne podivej se do topicu Majinkovi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 RS koncovka mřížku nemá, je hladká, a zvuk nezmění :) taky se mi líbila nejvíc zevšech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 (upraveno) žádná jenom koncovka ti zvuk nezmění. Jinak pokud chceš sportovní zvuk na dieselu, tak si nenech radit od 1.6ky :D a kup si cely sportovní výfuk pro TDI měl ho kamarád na octavii a zněl docela dobře při jízdě. Volnoběh je tichý a klepe naftak:D tady toho máš dost, ale ten kámošův tu není http://www.zbozi.cz/?q=sportovn%C3%AD%20v%C3%BDfuk%20tdi&typ=nabidky Upraveno Leden 31, 2012 uživatelem Maxim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NomadS90 Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Kde se da sehnat ta koncovka kucííí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 Teďka je to už problematické - vyskytuje se to velmi málo, hledej zde na fóru, bazoš, Škodahome fórum atd. Jinak přímo ve Škodovce bude určitě jako ND, ale bude to mastné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 jj jak pise Martin hledat po inzercich,nezamerovat se jen na koncovku ale i na nabourane a nahradni dily z octy,takle sem sehnal ja .... nebo skoda ale tam bude cena vysoka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Listopad 10, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2014 Chci se zeptat dneska sem sehnal pouzitou koncovku z RS aji s cca 30cm trubkama. Mam 1.8T a je tam ladak, ktery uz je prorezly. Takze schanim nejaky zanovni vyfuk abych si to mohl upravit a potrebuju vedet jestli musim schanet zadni dil jen pro 1.8T nebo i z jinych motorizaci? A ty dve fajfky u origo vyfuku budou mit mensi průměr nez maji trubky u RS koncovky ze? Meril jsem je a maji obe 45mm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Listopad 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2014 Sežen zadní díl výfuku pro danou motorizaci 1.8T,pruměr trubek je stejný sice to nevím na 100% ale ja u dieselu měl stejnej pruměr ani sem to nevařil jen sem to přichitil obímkou na výfuk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.