Radek20VT Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 hoď pls link. Já teda sháním něco do černa abych ztmavil interiér, ale musí to bejt něco co mě hned zaujme Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 link dam v nedeli, pac jsem se dneska zapomnel calounice zeptat... tak uz chybi jenom B sloupky a zadni vrata, ale vse by melo byt pristi tyden. pak uz jenom az budou repra a domecky na vysky v A sloupcich, tak uz to pak bude komplet. jeste bych chtel pres vikend dobastlit antenu a doskladat komplet kufr. a taky by to chtelo konecne nejaky lepsi fotky :D Odkaz ke komentáři
Mary.J Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 (upraveno) Tak na to koukám a je to opravdu moc pěkný a to napojení vzoru na sloupky klobouk dolu. Upraveno Červenec 6, 2012 uživatelem Mary.J Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 ve skutecnosti je to hezci. bohuzel ten muj mobil ty barvy vzdycky hodi takovy, jak se mu zrovna chce... ale pristi vikend musis mrknout na zivo. uz je v aute i antena. signal bude stat urcite zahouby, ale na strese ani nalepene v okne by se mi to nelibilo. Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 tak ty jsi dobrý pacient :palec: Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 gdyz to uz poskladas Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 no jak jsem psal. pristi tyden budu mit zbytek sloukpu. do konce srpna necham zafoliovat zbytek auta a snad se stihnou udealt i vyplne dveri, takze do konce srpna by to mohlo byt cele az na predni dvere a A sloupky, protoze to vse se bude moct udelat az budu mit koupene predni repro. a na to asi budou penizky az v zari/rijnu. ale do prosince chci mit hotovo. no a pak zase upgrade hudby a snizeni predku... Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 tak latka je odsud? http://www.kolovrat.cz/katalog-tkanin Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 nevim cim to je, ale pokazde, kdyz se posledni dobou do neceho pustim, tak mi neco zbyde chtel jsem preomotat svazek v LZ dverich a jeden drat uz to mel skoro za sebou, druhy jenom pozkozenou izolaci. tak uz jsem rovnou i vypletl prebytecne draty k vyskam. Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 ... njn oni to tam ti inženýři snad dávají schválně navíc Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 no hlavne kdyz tam narvu tolik kg tlumeni, tak je potreba to zase nekde odlehcit Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 tak uz chybi jenom B sloupky a zadni vrata, ale vse by melo byt pristi tyden. pak uz jenom az budou repra a domecky na vysky v A sloupcich, tak uz to pak bude komplet. jeste bych chtel pres vikend dobastlit antenu a doskladat komplet kufr. Kubii, ty woe to je nádhera Moc se mi to líbí. Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 diky. ja jsem z toho taky unesenej. vcera kdyz jsem to doskladal, tak jsem pak tak jenom sedel v aute a koukal jsem se na to :D Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 Ten strop je fakt nádhernej a ani se ti nedivím, že jsi v tom autě seděl jen tak a kochal se Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 ta látka je fakt super! a ješte jak si pohrála s tím napojením.. není co dodat! Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Srpen 14, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 tak ten introš s tou látkou je peckovej.. do eresa bych si to nedal, ani u deka se mi to vůbec nelíbí, ale tohle je luxus Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Srpen 14, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 Těším se, až to uvidím na živo. Jedeš s tím "Alem Borlandem" na sraz? Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2012 tak abych to tady trosku zaktualizoval... -kola se mi nepodarilo protlacit do TP, takze jsou pryc. -strop se odlepil, takze mam ted v aute orvanou stropnici a z calounice se mi podarilo vyrazit jenom penize za latku, ale o tom se rozepisu jinde... -momentalne mam kola na zimu na opiskovani a na laku a chysta se upgrade hudby. bude 4pasmo v aktivu, tak to snad do pristi sezony stihnu. jinak jezdi porad bez problemu a do konce roku pokorime 200t km. po kolikate, to se uz asi nikdo nedovi :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 23, 2012 Sdílet Odesláno Září 23, 2012 sáfra, nebyla ta čalounice nějaká tvoje známá? nebo si s někým pletu? to je mazec :(((( Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2012 ee, znama to nebyla. hlavne me stve to, ze jak jsem jel na dovolenou, tak jsem musel dat auto zase dokupy a veskery diry na plechsroubky uz to maji skoro za sebou, takze to vidim skoro na odvrtani a nanytovani nytovacich matic. proste je to nahouby. alespon, ze se mi zacinaji hezky schazet komponenty na hudbu Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 LOCK DELETE dekuju :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky