Swed Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 (upraveno) Zdravím všechny,konečně po nějaké době jsem se taky odhodlal...Jedná se o moje 1. auto (předchozí samé služební). Jinak rok výroby 12/2007 v provozu od 03/2008. Dovezené z Německa při stavu poctivých 98313 km. Motor: 2,0 TDI, BMMVýbava Elegance Sport:- el. střešní okno- sportovní sedačky- sportovní podvozek- dešťový senzorHotovo:- zadní svetla FL "black"- komplet led osvětlení (kromě přihrádky před spolujezdcem a dveří)- folie Winfol (vpředu 88% a vzadu 22% propustnost)- lakované lišty dveří- maska bez znaku- lité kola NEPTUNE 18" s pneu 225/40 Continental- RS pedály- MF volant RS face, řadička a madlo ruční brzdy - RED EDITION- radio BOLERO- úprava prdelky (RS nárazník + koncovky)- úprava předku (RS nárazník)- snížení o cca 30 mm vpředu i v zadu- rozšíření nápravy vzadu 2x15mm- komplet interier - RED EDITION - nalakování brzdových třmenů (červená) - chip od DieselPower - vymeněny xenony + výbojky Philips 6000k - zadní LED světla made Škoda Auto Další plán: - celolak + ochranná průhledná fólie Upraveno Říjen 12, 2014 uživatelem Swed 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 krasna chlape černá je dobrá:) :) udělej víc fotek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 pekna ako pise chipmann cierna je dobra tesim sa na dalsie foto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Únor 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Dík chlapi. Fotky určitě udělam a hodím sem. Jen je z toho cestování trochu špinavá... ...a dávat zasrané auto od soli atd ;-). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 o2 na pallasech a kor predface moc muzu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 hezky auticko at slouzi a mnoho km bez nehod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 krasnej vuz,cerna je mooc hezka!! Ale bila... :D At slouzi a at stale mas vic a vic km bez nehod Hod nejake foto aj interieru,folie urcite dej a RS narazniky taky!! Bude to pecka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 dobrej potencial, hezky plany preji prijemnou zabavu pri upravovani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Únor 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 Dik moc chlapi. Fotky urcite udelam a dam sem. Jen je ted jak jetel...Hold cerna barva a sul na dalnicich To Princes: rozhodovaní bylo mezi cernou a bilou ale kdyz jsem uvidel nazivo tudle tak bylo rozhodnuto :D laska na 1. pohled :rolleyes: Ted bude krapanek casu (nucena dovolena) :D tak udelam aspon fotky interieru... Jinak zadni tmave svetla jsem delal venku v -15 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Únor 9, 2012 Sdílet Odesláno Únor 9, 2012 mooc pekna.. at slouzi a problemy se vyhybaji ;) a ty Pallasy tomu preface slusi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 Dik moc chlapi. Fotky urcite udelam a dam sem. Jen je ted jak jetel...Hold cerna barva a sul na dalnicich To Princes: rozhodovaní bylo mezi cernou a bilou ale kdyz jsem uvidel nazivo tudle tak bylo rozhodnuto :D laska na 1. pohled :rolleyes: Ted bude krapanek casu (nucena dovolena) :D tak udelam aspon fotky interieru... Jinak zadni tmave svetla jsem delal venku v -15 Ty jsi blazen,a libi se svetla??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 ty zadní světla budu mít taky, fakt se na to těšim vid princes :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 ty zadní světla budu mít taky, fakt se na to těšim vid princes :lool: Jasne pane! Ma je aj O.V.I pak se pozname jek nekdo bude mit ty cerne svetla tak budem vedet ze jsem s fora kamosi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Únor 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 Svetla jsou bomba!!! Sice na nich nebylo tesneni ;) ale dal jsem z tech co byly na aute. Ted jen pomalu zacit delat na tom zbytku :-).... ...jinak byl jsem tak nateseny ze jsem to musel vymenit i v tom mrazu :D a taky jsem mel hned kupce na ty co jsem mel na aute Jinak presne jak pises Princes hned se pak pozname ze jsme z OC :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 14, 2012 Sdílet Odesláno Únor 14, 2012 Jo tesneni tam neni,jak kdy podle toho jak mi to ten pan da,nekdy tam je tesneni nekdy neni no,zato ja fakt nemohu,ale da se nahradit s puvodniho,taky to tak mam Tak at slouzi dobre,at mas radost,mej se pekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Březen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 (upraveno) Pribylo konecne pra fotek. Dalsi budou taky i se zbytkem pomalu se naplnujicich planu :-) PS: Kdo pozna rozdil. Kuci dali jste mi takoveho brouka do hlavy ze to jinak neslo Upraveno Březen 27, 2012 uživatelem Sweds 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 28, 2012 Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 Takže za nás tipujeme ...fólie.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 28, 2012 Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 jee ono se to i leskne :) :) jo No vidíš fólie pěkně to prokouklo ještě kolesa pane tak kde jsi to nakonec nechal polepit ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 28, 2012 Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 (upraveno) Co se leskne..tak já asi koukal na jiný auto.. Upraveno Březen 28, 2012 uživatelem Ataner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Březen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 ty jo koumal jsem koumal a nakonec jsem se bavil s kolegou a dal mi tip. nechaval si to tam delat na predchozim aute a bez problemu. a mi se to hodilo pac jsem stejne auto nepotreboval a mezi tim co jsem byl v kanclu a delal tak se mi delalo i auto . nechal jsem to delat v tech pocernicich jak jsme se bavili.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 28, 2012 Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 No bombice druhý den po srazu..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Březen 28, 2012 Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 folie, fakt dobry - na ty cerny - super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Březen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 No mel jsem to v hlave uz dlouho. Proto jsem sedal Chipovi do auta abych vedel videl atd. K tomu jsem jeste hladal na netu info + doporuceni kamose a to ze jsem to nechaval delat cca 500 m od kanclu. Auto by stejne stalo na parkingu a tak jsem ho tam hned odvez no a bylo vymalovano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 28, 2012 Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 Potřebuju taky parking..po vyjetí o tři čtyři čísla snížené plus nové čočky a budu spokojenej..:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 28, 2012 Sdílet Odesláno Březen 28, 2012 jo tak to jo já myslel že jsi byl tady a ani jsi se neozval dali bychom aspoň kávu:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Září 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2012 Takže, jelikož dlouho nebyl čas skoro na nic než na práci musím se taky připomenout . Samo že jsem se snažil nezahálet. Tímto všechny zdravím a přidávám fotky mé nejmilejší Z nejaktuálnějších věci jsou kola NEPTUNE black R18. Předchozí PALLASY zvažuju nechat na zimu ale uvidím. Pak kosmetické záležitosti jako např. nový znak v zadu, odstranění označení modelu, nové znáčky v kolech a krátký prut antény. Dál musím ještě stihnout RS zadní nárazník. Ten je koupený a nachystaný jen nahodit a nechat nastříkat. Ještě k tomu nárazníku budou RS koncovky. Možná že ještě RS pedály.... Postupuju pomalu ale snazim se . Na vás borci nemam . Zato za rok a měsíc ježdění krásných 57.000 km a ani jednou mě nenechala ve štychu prdelka moje Tak snad se bude líbit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Září 16, 2012 Sdílet Odesláno Září 16, 2012 Máš jí moc pěknou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Září 16, 2012 Sdílet Odesláno Září 16, 2012 Hezky auto,hezky pozadi,hezky fotky :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Září 16, 2012 Sdílet Odesláno Září 16, 2012 pěkná gratuluji jen tak dál, nabírá to rychlost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Září 16, 2012 Sdílet Odesláno Září 16, 2012 tož, fajné....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.