LukášV Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 Tak ačkoliv se toho s audi moc dělat nebude , resp. nebudou se dít takové zásadní změny jako s oktou , tak jsem přýmšlel zda vůbec zakládat téma... Auto máme už asi 3 týdny a zatím naprostá spokojenost Abych to trošku popsal :-Sline Motor 2.5TDI V6 - 150kw již v sérii ,ale něco málo ještě přidal Mvolesko - profituning-odměřené to bohužel nemám , protože nemá brzdu na 4kolku.-Sline vnitřek tudíž černý strop, černé sloupky , černé lampičky no prostě je tam vše co bych jinak už dodělával -Sline podvozek oproti serii -30mm auto již snižovat nebudu , už takhle to je tvrdé a myslím , že na quattro i nízké Co se týče nějakého dodělávání,oprav ,..Budu tam dávat zpětné samostmívací zrcátko co jsem měl v OI (původem je stejnak z audi) a čekají mě rozvody,které by bych chtěl udělat tento týden ...Pak už jen vybrat nějaké hezké kola (designem chci pouze origo) na léto a vozit se O víkendu proběhla první úprava - sundání poklic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 Krasne auticko quattro snizovat to by byla blbost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 y kresla vypadaji hooodne povedene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 Ty sedačky jsou bomba ! V pohodlnějších jsem neseděl. A to srovnávám s Touaregem,Q5,Q7 ,.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 Je fakt pěkná, kolik měla nacvrkáno když si ji kupoval, tohle se strašně líbí mladý, akorát jsem bohužel na 2,5 V6 Tdi moc chvíli obecně neslyšel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 Má najeto 250tkm. Ex majitel na ní měnil vačky a vše okolo s tím spojené - prostě takový ten repas set. Mé pní se právě pořád líbila A6 ,ale když srovnáš A6/A4 rok 2003 tak ta A4 mi přijde taková mladší , navíc tahle byla za velmi slušné peníze , s výbavou , kde jsem jinde neviděl ( tím myslím Sline vnitřek) Ano popravdě jsem také říkal , že V6 mi do baráku nikdy nepůjde. Bohužel jsem se v tom svezl a nadchlo mě to ! Když v tom autě sedíč tak cítíš jak je to auto těžké , těžkochůdné , prostě to na mě působí pocitem bezpečí. Mimochodem kamarád má A6 v aut. má najeto 370tkm a vše funguje :) ! Jediné co je u toho auta mínus je spotřeba. Město s klidnou nohou jede za 9 l ,ale zase si řikám , má pohodlnější , BEZPEČNÝ auto hlavně co se týče malého na zadní sedačce a ona zas tolik kilometrů měsíčně nenajede.. Na autě je špatný termostat , který budu dělat zároveň s rozvodama - auto se ohřeje max na 55-60st , tak až se termostat vymění , tak doufám , že by spotřeba mohla trošku padnout , díky tomu ,že auto nebude jezdit ''podchlazené'' což mu hlavně vůbec nesvědčí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 Todle je snad nejhezci A4 combi co se delala, az snad na tu posledni v allroad verzi ;) At slouzi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 allroad je muj sen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 14, 2012 Sdílet Odesláno Únor 14, 2012 allroad je muj sen Pekna kara :) prvni uprava ale byla uz asi od puvodniho majitele ne? Ramecek masky je cernej :P Co ted planujes? Uz mas kola? Mam na prodej ty svoje lesteny z A8 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2012 Ta maska tam prý už byla z De. :) No co plánuju ? Je toho dost ,ale nevím jestli všechno zvládnu , když se dívám na ceny do autorizáku , nebo na ebay , tak z toho nejsem štasten Kola ještě nemám , ale asi pujdu do S4 , nebo RS4 nevím no Co by jsi chtěl za ty kola ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 14, 2012 Sdílet Odesláno Únor 14, 2012 (upraveno) Co by jsi chtěl za ty kola ? Na kolech jsou pneu Dunlop SP Sport Maxx asi 4-5mm, ale uz jsou starsi no, tak 15tis. Upraveno Únor 14, 2012 uživatelem konwas design 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Únor 15, 2012 Sdílet Odesláno Únor 15, 2012 tak pocit z jízdy s 2,5 znám a taky mě tenkrát dostal u mě ještě umocněno tiptronem. baví mě strašně ten zvuk akorát mě nebaví ta spotřeba :-D já mám pruměr 11,5 a nedokážu to stalčit ani o prd. Ať slouží je to krasavice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2012 Spotřeba je opravdu jedno jediné mínus . Ráno když jsem jel do práce , tak jsem si o hodinu přivstal a lehce před 6h jsem už lítal po místech , kde ještě sypač nedělal cestu ranním autobusům :-) (chuděrov,žežice,..) Prostě quattro A to máš v serii ? Já mám město 9,5l , když se jede mimo (tp,dc,..) tak 7,8l 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Únor 15, 2012 Sdílet Odesláno Únor 15, 2012 takovýmu přivstání docela rozumím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Únor 15, 2012 Sdílet Odesláno Únor 15, 2012 (upraveno) A to máš v serii ? Já mám město 9,5l , když se jede mimo (tp,dc,..) tak 7,8l Jj mám serii když jedu Dečín,Teplice tak mám tak 8 ale loudám se minulej pátek sem jel Beroun za 8 po dálnici ale je to loudačka dálnice max 150. Jen když jsem ve Švýcarsku tak se tam dostavám na krásnejch 6,8 na dálnici.Jenže tam je povolená 120 a já tam jezdim budíkovejch cca 135. Upraveno Únor 15, 2012 uživatelem čermi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2012 No nemysli , že já tomu nakládádm za tuhle spotřebu .. Když fakt chceš aby to jelo tak těch 12-13 .. Ale to je pořád plnej .. Zase na druhou stranu mam quattro a říkal jsem si kdybych na léto odpojil zadek , tak že by šla spotřeba dolu , ale jak koukám tak asi ne :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 16, 2012 Sdílet Odesláno Únor 16, 2012 Mate si koupit benzin a neblbnout :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2012 Tak větší servis už je hotov. Konečně se odstranily ty šustivé zvuky -Olej v převodovce + diferáku -Kompletní sada rozvodu - kladky,řemeny,napínač,tlumič rozvodu , termostat . -Visko spojka větráku + držák viska . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 Super kára! Neprodáš? :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Prodám jí až bude hotová a zas mě přestane bavit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Tak zase jedna menší oprava , bál jsem se aby přes to ''nahlodané'' těsnění neteklo do kufru. Antenu jsem koupil rovnou v černym klavíru od zvířátka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 4, 2012 Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 Ahoj, gratuluji k nové kárce . Už octa se mi líbila, takže vím, že audi je v dobrých rukách... Anténa je super, jak je to se signálem a co koštuje takhle v laku? Mám černou black magic OI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2012 Ahoj , Díky díky :-) No já anténu - žraloka mam jen na GPS , zbytek mam v oknech. Ale když jsem dával žraloka na O1 tak ten signál byl tragickej ! JInak koupil jsem ji tady a přehodil do toho spodek s gps deskou z mé staré anteny : http://shop.vwmaniac-club.cz/index.php?route=product/product&filter_name=ant%C3%A9na&product_id=351 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Ahoj , Díky díky :-) No já anténu - žraloka mam jen na GPS , zbytek mam v oknech. Ale když jsem dával žraloka na O1 tak ten signál byl tragickej ! route=product/product&filter_name=ant%C3%A9na&product_id=351 A3 8P taky nema vubec zadnou antenu na strese :P :) je to krasa co ma Audi za veci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 Po koupi vozu nesvítila levá lampa SPZ. Řekl jsem si to bude jen žárovkou.. Ejhle co na mě čekalo . O víkendu jsem to konečně předělal. :-) Samořezky , které drží samotné světélka jsem dal nerezové a navíc ještě ten otvor ,kam se samořezka šroubuje vyplnil voděodpudivou vazelínou , tak doufám , že už to mam takhle ''pojištěný'' do konce života auta :-) Ledky svítí nádharně a chybu nehází !!! :banan: Ještě udělám večer foto jak to svítí. Opět se to vůbec nedá srovnávat s LED sufitkama :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 svítí to jak ku*va 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Březen 14, 2012 Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 (upraveno) Ohh, to sviti moc.. to bych nechtel :D spis naopak Upraveno Březen 14, 2012 uživatelem Dakie necituj předchozí příspěvek a ještě k tomu s fotkou! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 Jen ať to svítí ... :) Jinak na léto jsem pořídil tyto kola :) Chtěl jsem pořád 19'' ,ale takhle to taky nevypadá nejhůř. Rozměr na tom je 245/40/18 , chtěl bych na to navlíknout rozměr co mam v techničáku 235/40/18 aby byl klid.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Březen 15, 2012 Sdílet Odesláno Březen 15, 2012 Neblbni 205/40 max 215/40 :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2012 Ty vole , teď je to stejně tvrdý jak OI se štelovákem + 205/50/17 ! Hlavně tady v ústí je od policajtů taková buzerace ,že jsem tam ani podložky nedával a fakt chci mít na autě nazuto , to co mam napsaný v papírech. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.