Přejít na obsah

VW T5 Multivitamín

LukášV

Doporučené příspěvky

Kube : dyť na tom není nic extra složitého ;)

Neználek : no když už jsem se takhle staral o OI a zařekl jsem se , že do audi sypat nebudu tak to stejně skončilo tak jak skončilo :lol:

Tak jsem o víkendu vyndal světla a vyhodil čočky.

Ty originál čočky co byli ve světlech měli půlku té odrazové plochy zploštělou nacož ty nové jsou kulaté - nevím proč.

Je to vidět i na fotce.

img3145mf.jpg

Porovnání stará / nová čočka

20121104155425.jpg

20121104155442.jpg

Vůbec ty čočky nebyli vypálené - !!! nedoporučuji neoriginální výbojky !!! :angry:

img3164dl.jpg

Zde již připravená nová s novou originální výbojkou

img3140tl.jpg

A tady ostatky z původní čočky..

Abych řekl , tak jsem ani večer nezkoušel jak to svítí - pršelo a nechtělo se mi ven

Nyní tam mám výbojky 4300K , předtím jsem měl 6000K , tak uvidím jak se to bude tvářit.

Jestli to už teď nebude svítit tak nevím , udělal jsem pro to maximum :pest:

img3169t.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak jsem to včera večer projel kolem baráku abych viděl jak to svítí a jako dobrý ,ale díky tomu , že tam jsou výbojky originál s barvou 4300K tak mi to přijde moc žluté :D

A mi zítra mají přijít tyhle :D http://www.e-xenony.cz/d1s--d2s-r--d3s-r--d4s-r/osram-12v-d1s-35w-xenarc-coolblue-intense-5000k/

Mohl jsem koupit výbojky s 6000K ,které jsem v autě měl , ale to jsou zpravidla číny a ty už do auta nikdy !! :angry:

Pro porovnání origo 4300K / 5000K coolblue http://www.youtube.com/watch?v=m_kIl9ctxac

Odkaz ke komentáři

Co bych na to řekl ?

Jediné co vím tak odchází elektronické klapky. Mvolesko měl krátkou A4ku v 3.0tdiQ upravenou co si matně pamatuju na 240hp? a liboval si ..

Jinak můj sen do budoucna je B7 avant 3.0tdiQ s velkym Skovym čumákem. Ten 3.0 se s 2.5tdi absolutně nedá srovnávat hlavně i co se týče spotřeby :palec:

Ta B7ma má uplně do chloupku stejnej iterier jako B6 , jen má jinej čumák a zadek a hlavně nový motory 2.0tdi a 3.0tdi ..

Odkaz ke komentáři

No pořád je to A4 já mám B6 , pak je B7 stejně se to označuje jako u passatu ,..

Dokonce i boční dveře a střechu má B6 s B7 stejnou opravdu se liší jen čumák a prdel a to auto vypadá uplně jinak.

No uplně jsem se v tom ztratil , ono se dělá víc verzí toho 3.0tdi s tím , že ta 171kw je nejspolehlivější verze co se týče i vstřiků. Tak to měl asi upravené kolem 270-280hp ,ale nejlíp ti řekne on sám.

Spotřeba je s tím 3.0 o 2-3 l/100 míně než u té 2.5tdi takže město kolem 7-7,5l

Odchází vířivé klapky v sání a pokud to má okolo 250t km tak i napínáky rozvodového řetězu ale to už při takových km je na zváženou zda neudělat komplet výměnu rozvodů cca za 30tis kč

Tohle je A4 B7 , takovej můj sen :wub:user92910pic14497111403.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak výbojky ještě přehozené nemám, udělám to o víkendu v týdnu než dorazím z práce tak je tma..

Ale ještě mě ve světlech hrozně štvala jedna věc a to starej typ patice na parkovačce.

Vystřihl jsem tedy nový typ patice z nějakého svazku co jsem měl doma. :)

Pak přišlo na řadu připravit žárovku. Do předního světla se mi moc nechce rvát nějaké SMD diody , protože pořád je vidět ta kontstrukce té diody.

A tak jsem pátral a našel tyhle žárovky, shodou okolností jsou to také Osram coolblue jako výbojky :wub: a hlavně mají stejnej tvar jako originální parkovačky

http://www.levnealarmy.cz/eshop/externi-sortiment/svetla-zarovky-led/autozarovky-svetla/osram-halogenove-autozarovky/osram-12v-w5w-w2-1x9-5d-5w-cool-blue-intense-1ks-os2825hcbi.html

Barva svítivosti se přiblížila xenonu a tak si myslím , že to je fajn :)

20121108190852.jpg

20121108190646.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...