Přejít na obsah

VW T5 Multivitamín

LukášV

Doporučené příspěvky

Michal : víš já si myslím , že to je všechno obchod a přece ti do auta nebudou jen tak cpát ''zadarmo'' něco lepšího.

Octavius : je to fakt brutál :palec: , pokud chceš mohu udělat foto s dálkou :lool:

Jinak ty do golfa potřebuješ výbojky D2S , které jsou o něco levnější , než ty D1S co mám já. ;)

Odkaz ke komentáři

Hale já co jsem koukal tak dle fotek je D3S stejná jako D1S , koukni schválně ;)

Edit : Žárovky D1S a D3S jsou stejné akorát D3S jsou šetrnější k životnímu prostředí , není tam tolik rtuti jako u klasických D1S. Tohle info jsem našel na netu.

Octavius : koukni na zboží.cz co jsem koukal tak nejlevněji se dá sehnat od 1620,-/ks

Jen pozor na to v jakém máš stavu odrazové plochy čočky ! aby jsi nekoupil výbojky a pak nebyl zklamán ;)

Odkaz ke komentáři

Tak jelikož jsem všechny díly interiéru, které byli ošoupané vyměnil tak mi tu zbyl ovladač světel. Nový stojí 2800,- a použitý ať v čechách nebo na allegru i tak vyjde na dost peněz a není to top.

A tak mě napad nápad :lool:

Očistil jsem to až na plast, v reklamce si nechat vyřezat symboly, které jsem nalepil na ten bílý plast a celé to 4x přestříkl a ty vyřezané symboly sloupl.

Není to sice jako originál, ale než seženu originál tak to snad tolik ostudy neudělá :)

20121024090022.jpg

20121124084249.jpg

20121124200243.jpg

Odkaz ke komentáři

No poloha O je vajíčko .. to je děsný, ale jsem rád aspoň za tohle :lool:

Hodinu a půl jsem špendlíkama přenášel ty symboly. Děsný

A našel jsem firmu (mají praxi více jak 6let a bez reklamace) , která dělá repase parabol světel. (ve vakuu nanáší novou vrstvu chromu, ta stará se musí jemně opískovat)

Obě dvě parabolky mě vyšli i s poštovným na 900,-

Takže teď mám doma navíc 2x kompletní čočku vč. bixenon mechanismu + zrenovované parabolky :pivo:

20121104192059.jpg

20121104192127.jpg

20121116204119.jpg

20121116204115.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • I když je toto vlákno již několik let mrtvé, rád bych popsal pro ty, kteří před tímto problémem stojí poprvé, jak se dveře štelují správně. Dveře se štelují šrouby na pantech vždy v horizontální rovině. Přítlak spodního nebo horního rohu dveří se šteluje šrouby na dveřích. Výška dveří na straně zámku (většinou dveře stářím spadnou a jdou špatně zavřít) se šteluje šroubama na spodním pantu na karoserii. Na předních dveřích je jeden šroub z interiéru a druhý z venku (na předních dveřích se k tomu šroubu dá dostat po oddělání zástěrky a částečně podběhu předního kola). Na horní pant, pokud není poškozený, většinou není nutno sahat. Pokud je auto na heveru, je nutno počítat s tím, že až se auto sundá, tak se karoserie prohne a dveře si trochu sednou. Tudíž je nutno dveře v autě na heveru utáhnout tak, aby byly mírně nad ideální polohou zámku. Postup výškového seštelování předních dveří: povolit šrouby na přením kole a dát auto na hever sundat přední kolo a zástěrku (na třech šroubech a dvou plastových západkách, které by se měly před sundáním vyvlíknout) vyšroubovat 2 šrouby na podběhu na straně ke dveřím (není nutno sundavat celý podběh) a povolit šroub na spodním pantu dveří, který je za podběhem dobře dosažitelný. Nyní dveře visí na spodním pantu pouze na jednom šroubu. sundat obložení interiéru z duhé strany spodního pantu (na dvou šroubech) a povolit druhý šroub pantu. Šroub je poměrně hluboko v díře u držáku konektoru kabelů dveří. Je nutná ráčna s nástavcem, nebo torx zástrčný klíč s nějakou trubkovou násadkou. V tomto okamžiku se dveře vlastní vahou propadnou a jdou zavřít jen, když se nadzvednou. dveře přivřít a podložit tak, aby byly mírně nad ideální polohou (používat dřevo a hadry, aby se nepoškrábala barva). Pokud člověk nemá k dispozici dříví příslušné velikosti, dá se použít druhý hever. Utáhnout vnější šroub pantu od kola. Musí se to párkrát vyzkoušet a dostat do ruky sílu utažení šroubu i výšku nadsazení dveří. Nakonec utáhnout vnitřní šroub. Je to docela milimetrová práce, protože při odhadování nadsazení dveří je nutno vzít v úvahu, že dveře si sednou dvakrát: jednou, když se sundá podložení dveří po utáhnutí šroubu pantu a podruhé, když se auto sundá z heveru. Takže se to musí párkrát zopakovat. Nicméně, kdo si dá záležet, má dveře seštelovány lépe než ze servisu, kde se s tím nikdo nepáře.  
    • Tak dnes jsem překonal 1500 km, píšu si to tady do deníčku 😄. Přes víkend to kašlu, to vedro je hrozné, dnes jsem jel 40 km a tachometr mi ukazoval 35,9°C - hruzinec. Jet nějaký delší kopec, tak mě jebne.🙈
    • No myslím, že jsi určitě neudělal chybu. Tak ať jsi taky spokojený. Já jsem zatím max. spokojený 😉👍 
  • Vytvořit...