Přejít na obsah

VW T5 Multivitamín

LukášV

Doporučené příspěvky

#snb-rider: je na dovolene u nejake slane vody ;)

#LukášV: dneska jsem si konecne sedl do 'tvoji' bejvalky, pecka stav, kolegacek konecne vi, proc jsem mu rikal, at jde po klubovym autu, jeste jsem koukal, ze jsi to krasne naolejoval, sedacky super, zabouchli jsme vlevo vzadu dalsiho kolegu, kde byla zapla detska pojistka :palec: :palec:

jednoznacne super kara a diky za bonus v kastliku, urcite ho proinvestuju a jsem rad, ze jsem pomohl najit noveho a nadseneho majitele :pivo::pivo:

Odkaz ke komentáři

Tak sem dávám poslední fota audi, bylo to foceno pár minut před prodejem. Jak psal raym0n, už týden má audi nového majitele, já jsem ještě na rychlo odjel na pár dní do chorvastka tak jsem ani neměl čas sem něco napsat.

raym0n: takže i na Tebe udělala dojem ? To jsem rád :wub:

Nojo za řidičem (manželkou) seděl starší syn :)

Za bonus v kastlíku neděkuj, já děkuji ;)

Co se týče toho ''olejování'' sedaček tak na všechny auta používám jedině tohle ! Říkal jsem kolegovi, že to doporučuji zakoupit! Je na tom super, že to je jak na plasty tak na kůži. http://shop.advasro.cz/DetailPage.asp?DPG=87843

6aa9.jpg

0tbt.jpg

79wi.jpg

gd1l.jpg

uo56.jpg

rln6.jpg

fb0q.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak sem dám taky nějaké fotky Mulťase

Máme s nim již najeto 4500km (před měsícem itálie a před týdnem chorvatsko) a musím zaťukat, ale vše v pořádku. :palec:

Průměrnou spotřebu od koupi to ukazuje 9,1l, což očekávám až to bude na zimních 17'' tak spotřeba pujde rapidně dolu.

Jinak jak jsem říkal, že chceme auto hlavně na cestování tak už máme první díl skládačky. :wub: Velikost lůžka při rozložení je 160x200cm

Šuplíky jsou z obou stran, ze strany interieru je jeden velký široký.

Cestou z chorvatska jsem se stavili ve Villachu na pár fotek :)

jtvh.jpg

i3pg.jpg

vcxt.jpg

rvkf.jpg

p00s.jpg

0h3t.jpg

b9be.jpg

e6e9.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak jsem v sobotu udělal ze svého příhřevu plnohodnotné teplovodní nezávislé topení B)

Kemar mi dodal jednotku + ovladač a pak už to bylo pouze o dotažení jednoho pinu od topení směrem k jednotce dálky. :palec:

Takže nyní si teplovodu spínám dálkou a horkovzduch si časuji hodinkama ve stropě - nicméně ten horkovzduch bude používán pouze na přespávání.

z8wx.jpg

st69.jpg

ma2p.jpg

3ryh.jpg

ww6b.jpg

f0lk.jpg

wwtc.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Jo už nám také přišlo melaminové nádobí :pivo:

ectr.jpg

A na starých lampičkách na osvit schůdku jsem začal vymýšlet jak zvednout svítivost.

Tak mě napadlo tam implementovat led pásek namísto žároviček. Jenže pásek svítil jen směrem dolu a když jsem zkoušel dát ještě jeden za nápis multivan, tak to prosvětlovalo bodově.

Tudíž tam zůstali jak žárovičky tak i led pásek. :)

krdt.jpg

2qwi.jpg

hwbt.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...