jar_da Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 Dlouho jsem tu nebyl a lecos jsem propasnul koukam :( Perfektni postup! Jediny co si myslim ze by se uz u takovyho auta vyplatilo je vzduchovy podvozek ;) Meli by to vetsi ucinek opticky a i uzitkove to u takovyho auta neni uplne k zahozeni. Ale jak rikam, neskutecnej skok!!! jo, ten by byl super, on i existuje, ale cena je masakr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Červenec 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 O víkendu jsme poprvé vyjeli s rakví a předstanem. Z hecu jsem před odjezdem jel na váhu a plně naloženo vč. rodiny 2970kg :) Upřímně čekal jsem víc... No nic cesta do německa k jezerům ubýhala a na autě bylo cí !@#$%^&*, že má naloženo,tudiž mu bylo šlapáno.. Abych to zkrátil tak mi zase po roce a 15tkm praskly svody. Tak už řeším v německu náhradu a tím bych mohl vyměnit serii za celonerez. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Mas to krasny chlape! Ty svody to je hrozna T5 nemoc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Paradni vůz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Červenec 4, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 jo, ten by byl super, on i existuje, ale cena je masakr No jako nevidel bych to tak nejhur, beru v potaz jen kvalitni kompletni podvozek, na to co to vse umi a jak se to chova, si myslim ze ta cena je velice v poradku. Jinak hrozne mne u tehle aut fascinuje jak to na tu vahu je podbrzdeny. Tyhle auta hlavne teda proskleny verze kde je predpoklad i dalnicnich vyletu si zaslouzili lepsi brzdy nez klasicky verze co maji treba i delnici na skakani po meste..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 4, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 to je pravda, už T4 brzdila blbě, vypadá to, že by tam mohli jít šestipístky z Touarega 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Červenec 4, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 No tak ne uplne, ale neco podobnyho :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 průměr a šířka kotouče sedí, takže teď prozkoumat držáky .... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Mam dojem ze Marena Tdi resil nejakou T5 co ladily ohledne brzd ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 mam v zaloze reseni spolu s 365 kotoucem vic nerikam :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Srpen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 Tak po dlouhé době UP :) Svody jsou již měsíc na autě a zatím dobré tak snad už to dá pokoj a nebudu se k tomu muset vracet V čerenci jsme byli týden v okolí dvora králového a spalo se pouze v autě a teď dva víkendy po sobě jsme byli u berouna. V obi se koupil nůžkovej párty stan, protože stavět origo stan na den dva je nesmysl. Tohle je za 2min i s bočnicema postavené No a aby toho nebylo málo tak v pátek přestala jít klima. Jednotka bez chyb, a když jsem se díval v měřených hodnotách tak tlak kompresu 0 bar. (klimu jsem plnil před 2měsícema) Tak nevím jestli ten tlak se má zobrazovat už jen tlak v potrubí, nebo tlak, který dělá kompresor?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Srpen 4, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 Ty svody jsou parádní, to je nějaká zakázková výroba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Srpen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 Vyrábí to v Německu. Je to komplet nerez vč. toho vlnovce. Cena kompletu 14tis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 4, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 Uf , tak to je pálka ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Srpen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2014 Tak jsem narouboval denní led svícení do mlhovek u céca. Samozřejmě, že když jsem ty staré mlhovky vyndal a viděl jak jsou oťukané od kamínků, tak jsem objednal i nové mlhovky, které jsem stejnak vykuchal a k tomu rovnou i nové blinkry Také jsem měnil zadní díl výfuku a nechal ho před montaží na auto nechat poplivat hliníkem. B) No a ty poslední fotky bez komentáře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Srpen 8, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2014 hm hmm, než jsem si stihl přečíst, že jsi koupil nové mlhy, tak mi ta myšlenka proběhla automaticky v případě tvých vozů :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 8, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2014 Opět nádherná práce! Palec nahoru! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Srpen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Abych při dalším kempování neměl skříplej kabel prodlužováku mezi prahem a dveřma jsem vymyslel jednu vyfikundaci tzv. ALL in ONE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Srpen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 U baterky mám klubo 15m prodlužováku a zbytek jsem táhl do interiéru pod spolujezdce sedačku. Myšlenka je taková, že v kampu otevřu kapotu,kabel prohodím motorákem pod auto a napíchnu se na rozvodný skříňce. No a dále jsem tahal od druhé baterky 12V pod sedačku spolujezdce. Na pevno jsem nalepil mamutem měnič napětí na stěnu držáku. Pod přední hranu držáku sedadla (u spolejzdce nohou) jsem nainstaloval vypínatelnej jistič (vypadá to jako klasická pojistka na autohifi) a tím odpalím přívod 12V. Měnič jsem zapojil přes relé - zapínám jej spodním vypínačem a je z něj napájena prostřední zásuvka 220V, ty dvě krajní fungují pouze po zapojení v kempu Druhý vypínač slouží k horní řadě zásuvek a je to také ovládáno přes relé ( USB 1 a 2A , cigaretová zásuvka a displey s voltmetrem, hodinami a teplotou - ty dvě funkce jsem ani nechtěl) Jinak snažil jsem se ty kable nějak učesat, ale jak je toho hodně tak to nebude nikdy dělat úhlednej efekt. Hlavně jsem si na všem nechával 15cm fora, abych mohl odšroubovat samořezky a cely panel bez nutnosti sundavání sedáku vytáhnout. Jo a zítra to ještě doplním o černě lakované samořezky B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 nóóó, tak to je čistá práce! Nestačím se divit praktickým vyfikundacím, které vymýšlíš! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Krásná práce Jeden dotaz ,co to je za měnič a jaké snese zatížení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Srpen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 Mirku já ten měnič už mám asi 8let, píší na něm 300/600W a zatím vše co jsem potřeboval rozhýbal. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 26, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 Luky krasna prace opet ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Září 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2014 Ještě posílám detail připojného bodu na 12V Přiděláno na nerezovém plechu.A všechny kabely omotány svazkovací páskou ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Září 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2014 A také jsem včera na auto pověsil komplet nový výfuk vč. držáků natřený 3x vypalovacím alkytonem -_- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Září 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2014 Také před odjezdem na dovolenou vyřešena další z bolestí T5 s dvoj výparníkem u zadního kola. (proto najednou utíkala náplň) Jelikož jde trubka odzadu až dopředu v kuse a nová stojí 7k, tak jsem jí řízl a použil spojky se zářeznými prsteny. Vyhnilá část se nahradila hadicí s opletem.Klima naplněna barvivem a nikde nic neutíká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Září 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2014 Tak proběhla dovolená v itálii.. Cesta super, ubytování také tak max spokojenost když člověk to auto využívá na max. Co se týče spotřeby tak jsem maximálně spokojen při rychlosti 140-160gps a naloženosti auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 Moc pěkný auto;-). Jen koukám, že ti moc netrefili barvu, když to stříkali:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Září 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2014 Je to ok ;-) nenechal bych to kdyby to nebylo top. Na fotce to jen díky hdr zkresluje :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 Tak to je cajk;-). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.