LukášV Odesláno Listopad 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2014 Také proběhlo vyčištění chcípací klapky s egrem a rovnou jsem už také egr zaslepil :) Noo a v neposlední řadě jsem modul, kterým jsem ovládal příhřev jako nezavislé topení doplnil o GSM modul. No abych objasnil co umí to GSM. Dosah samozřejmě neomezený + to má aplikaci pro androida takže je vidět info v telefonu a veškeré ovládání probíha pohodlně v prostředí androidu.Všechny příkazi fungují přes SMS, takže když to začne topit tak mi přijde SMS a stojí mě to 0,50kč Ale mimo jiné to také umí informovat o teplotě ve voze + stav baterie. V kalendáři je možné plánovat jaký den jak dlouho to má topit. Dokonce to umí, například pokud je v pracovní den v 6h v autě méně jak 5st tak to začne samo topit. Vše se může libovolně programovat a upravovat.Teď ještě řeším s vývojářem aplikace, aby doplnil widget na plochu telefonu ve tvaru vozidla T5 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Listopad 28, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2014 pacient :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 28, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2014 Klobouk dolu!!! Jsi megaborec. Miluju takove lidi!:) opravdu moc pekne upravy a celkove cele vlakno! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bburago Odesláno Listopad 29, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2014 Luky,koukám ,že ty jsi taky VWšude . Ahoj Vendys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Prosinec 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2014 Včera jsem cvičně sundal horkovzduch vyčistil a vrátil zpět. Důvod byl jednoduchý. Při pokusu o letošní první start se nic nedělo. Dagnostika psala mechanická závada. Po odmazání chyby se horkovzduch rozeběhl, ale začlo v něm skřípat, takže jsem to rychle vypínal. První mě nepadli ložiska na rotoru..s tím, že se nechám překvapit co se stalo. No po vyndání webasta na stůl a sundání komory bylo vše jasné. :pinch: Bylo u dmychadla mraky bordelu,vlasů a kamínků a jeden jedinec zapadl mezi rotor a obal. Tak jsem vzal obě části do hladka jemně smirkem celé topení profoukal a mezi vstup sání a kastli vložil síťku. Vedle nás je firma, která dělá papírové a molitanové filtry, tak mám ještě přislíbeno molitanový plát o síle 10mm a vložím to z druhé strany mezi schůdek a kastli :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 13, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2014 Prima přístup viď, jo spalovací komoru už má T5 taky za sebou, vloni .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Prosinec 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2014 Jardo u toho horkovzduchu to je pohoda, ale s vodníkem to je horší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Prosinec 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Tak zpátky k tématu..Za poslední měsíc co auto stálo se událo pár věcí.. :)Jako se vším, tak nic nebylo zapotřebí řešit, ale když ty věci byli doma a čumák dole tak proč to neudělat -nová vačka-nové hydra-nové ložiska vačky-nové žhavící svíčky-nové vstřiky + gumičky + seřízení klaviatury + nové zátky v hlavě a bloku-kontrola hlavy a uložení vstřiků vše je OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukkasV Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Noo a jelikož výkon 240hp/500nm byl fajn, ale pořád to nebylo to co jsem chtěl tak proběhla jedna radikální akce Dostal jsem doporučení na X lidí, kteří se zabývají stavbou vedení vzduchu vč. chladiče,.. ale cena a jejich ochota nutnost přistavit na týden auto a termín mě odradili, tak jsem si řekl co to nezkusit udělat sám- buď se povede, nebo ne A tak jsem vzal metr a začal měřit co by se tak mohlo místo originálu vejít.Hlavní podmínka byla posunout chladič do spodní mřížky v nárazníku.Parametr padl jasně a já už objednával chladič + al kolena + silikonové kolena + spony.No co následovalo.. Udělat spodní a vrchní držák na IC tak aby držel na chladičové stěně a mohl ''cestovat'' se stěnou a nepřenášet vibrace.Následně držák na komaxit + do jeklu záslepky. Na originálních hadícíh jsem musel odstranit bajonety abych do nich mohl zapojit nové IC.Také jsem rovnou kupoval nové čidlo tlaku a nakonec jsem byl donucen koupit i jednu novou origo hadici s bajonetama a i na té hadici ten bajonet uříznout.Jak najednou díky většímu IC se zvednul tlak, tak hadice vystřelovala. Samozřejmě komaxitem prošla i hliníková kolena, aby to zbytečně nebudilo pozornost.Celé to drží na pevnostních nerezových šroubech, které jsou ještě navíc zalepeny lepidlem na závity. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Prosinec 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Noo a před brzdou jsem ještě musel udělat záslepku s měděnou trubičkou + budíkem a vsadit na vstup ze svodů do egru.Tímto zařízení se nesledoval tlak turba, nýbrž tlak ve výfuku <_<Na brzdě se zjistilo že IC, má výtečnou účinnost a vše to úsilí mělo smysl :) Noooo a abych to shrnul.Výsledek je takový jaký jsem si představoval B) Co se týče spotřeby - ústí praha 7,8lA celková spotřeba tam a zpět vč. 40km najetých na brzdě 8,5lNa dálnici při 160kmh spotřeba 7lNemusím nikomu říkat jak jsem si cestu zpět úžíval A abych teda už konečně zveřejnil ty čísla ..270hp / 575Nm :D Jediná brzda ve vyšším výkonu je už teď originální výfuk, ale tak to už zůstane. :) Ještě detail IC. Přes horní masku nebude vůbec nic vidět ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Obdivuhodne:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 (upraveno) pěkný upravičky, to je slušnej výkon na Trandáka ;) Já jezdím s 75kw 2,5 TDI a tady pán tam má 200kw :D jinak hadice vystřelují i na sériovce no :D Upraveno Prosinec 19, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Neskutecny, klobouk dolu;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Mooooc pekny ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 hezký.... co to je za intercooler? hele ta vačka - na fotce je vidět její odření, bylo to tak hrozný?, vím, že silnější 2,5 tdi na tohle trpí, v Touaregu, který má stejný motor je taky už nová, tam to už blblo s rozvěcením kontrolky motoru .... co ložiska vačky? byla chycená nebo jsi měnil už preventivně, když to bylo rozhozené? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Prosinec 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 Ic je z HPP Vačku jsem měnil preventivně, ale nakonec se zjistilo, že to bylo skoro akorát. Bylo to klasika 1 a 3 válec jako u všech t5. Teď je vacka kolbenschmidt tak to snad něco vydrží. Ložiska vacky byli ok, jen mírné ojeti. Ale dával jsem je také nové když už ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Leden 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 Tak auto funguje jak má, dostává za uši a já mám vždy jen úsměv na tváři, protože když přišlápnu ve městě 3q od spoda tak to s tím cloumá pěkně Jen začínám pokukovat po velkých brzdách.. -_- Jardo nevíš co většího se dá použít? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 5, 2015 Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 Nádherná detailní a precizní práce ! Super parametry ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 5, 2015 Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 Tak auto funguje jak má, dostává za uši a já mám vždy jen úsměv na tváři, protože když přišlápnu ve městě 3q od spoda tak to s tím cloumá pěkně Jen začínám pokukovat po velkých brzdách.. -_- Jardo nevíš co většího se dá použít? myslím, že by mohly jít použít z Touarega, tedy přesně z Touarega TDI V6 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Leden 5, 2015 Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 Ohledne tech brzd, napis mi prosim tvoje momentalni rozmery tech brzd. Urcite ti neco slozime, co bude vyhovovat, a jaky max. kola uzivas na zimu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 7, 2015 Sdílet Odesláno Leden 7, 2015 Klobouk dolů, je to fakt luxus, počítáš si co do toho nasypeš? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 8, 2015 Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 Paradni prace ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Leden 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 Tak jsem si dnes dovolil dolepit jednu samolepku z koncernu.. Snad to nebude troufalé :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Leden 16, 2015 Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 no je fakt že to asi nikdo nemá ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 18, 2015 Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 http://suchen.mobile.de/auto-inserat/vw-t5-model-other-t5-th2rs-aachen/204014017.html?lang=de&pageNumber=3&__lp=100&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=34%2C50%2C51%2C52%2C53%2C32&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT&noec=1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Leden 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2015 Konečně zmizela ta ošoupaná manžeta u řadičky .. A když už tak se to sjednotilo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 28, 2015 Sdílet Odesláno Leden 28, 2015 to je móóc hezký... fakt pěkně sladěno, kde jsi to nechal dělat? je to pěkně provedený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Leden 28, 2015 Sdílet Odesláno Leden 28, 2015 sledujem ta tu pravidelne, velka parada este by to chcelo vymenit soferovu sedacku ci? za nieco s lepsim drzanim ked uz tam mas tolko ponikov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Leden 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 surfman: Dlouho jsem přemýšlel, jak to nakombinovat.. Aby to bylo decent a úpřímně.. dokud mi to nepřišlo tak jsem se bál i té perforace. Balík jsem neotvíral s nadšením, ale když jsem to dal do auta tak jsem maximálně spokojen. Dělal to Volantech a trvalo to 3hodiny. Dá se říct skoro na počkání feki: děkuji, nene sedačky zůstanou jaké jsou.. Místo bočního vedení, tě drží loketní opěrky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 Parádní práce! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.