iguka Odesláno Duben 30, 2012 Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 octávka pěkná, spíš ti zavidím ten věk :lool: ale tu RZ si zamaž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 30, 2012 Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Čeče ještě si s tím pohraj. Maska musí být blíže nárazníku moc velká mezera . Pod těmi světly je taky moc velká mezera alespoň pod tím levým. a světlo je nějak moc ven?. Musíš to lépe slícovat a můžeš si vypomoci tak, že pod světly ten nárazník něčím podložíš nějaké kousky plastu... snaž se, aby mezery byly stejně velké. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Duben 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 (upraveno) Já vím, jeste to musim doladit :)) dám tam nejspis podložky pod to aby to bylo více zvednuté s tím se pocita, ze se to udelá :) Ono to ale na zivot neni skoro vubec videt ta mezera jen ted na tech fotkach to trosku vyniklo .. ..) ale kazdopadne o tom vím a vyresimt to .. to uz je to nejmenší :) Upraveno Duben 30, 2012 uživatelem Steel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Duben 30, 2012 Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 čusák máš to pěkný to se musí uznat :) auto vypadá uplně jinak :) jak píše kolega o tý mezeře kdyby mě na to neupozornil tak bych si toho ani nevšimnul :) prostě bomba doufám že už teda budeš konečně jezdit na regionální srazy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Duben 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Díky moc :) jo a jinak s tím vetrákem byla nastesti jen vypálená pojistka :)) uz to zase šlape :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 30, 2012 Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Když ten předek ještě doladíš, tak to bude super, ale jako celkově je to teď úplně jiný auto . Co se týká těch blinkrů, tak doufám že tam dáš faceliftový, protože ty předface tam vůbec nepasují a i boční dej face nebo by bylo lepší tam dát kouřový (RS) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Duben 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Konny face blinkry uz mam obednany od nejakyho borce z aukra uz z 16.4. a porad mi nedosli rikal ze je v patek poslal tak doufam ze do stredy dojdou :)) a bocni dam taky neboj to uz jsou jen takové ptákoviny za pár drobnych hlavne jsem ted chtel ty narazníky a prepinovat svetla, coz se mi povedlo.. ted uz se muze jen doladovat ale uz nebdou takove tisicové výdaje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Duben 30, 2012 Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 No super !!! Proč máš vždy ty fotky tak tmavé!? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Duben 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Nevím nejsou nijak upravované je to primo z fotaku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 30, 2012 Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Teď se tak dívám, kdy se budou natírat brzdy? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Duben 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 myslíš bubny? ..Ja je sprejoval cernym sprejem ale prijde mi ze to nejak moc nedrzi.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 30, 2012 Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Myslel jsem brzdy jako celkově, tzn. přední i zadní. Co se týká bubnů, tak je myslím lepší použít normální barvu na štětec (dobrý zkušenosti mám s Alkytonem) a přední třmeny budeš barvit? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Duben 30, 2012 Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Vem to autolakem s tužidlem,,normál pastelovou lesklou..můžeš to i natřít a drží bez problému,,a že já brzdy nešetřim..pokud tu barvu nenatužíš,tak se spálí..Já to stříkal a vypadá to jak origo!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Duben 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Všechno bude jen hold to ted nejde vse najednou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 30, 2012 Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Jak napsal RudisTDic, na přední brzdy je dobrá barva s tužidlem, já jsem před 4 roky natíral přední brzdy RS zelenou barvou s tužidlem a ta barva je tam dodnes, ale asi příští rok tam půjde nový nátěr :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Tak pro inspiraci natřené třmeny na mém druhém vozu - Fabii dle přání ženy namícháno ze dvou barev Alkyton + vyměněny znaky kol za new design Škoda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Kde si sehnal ty středy nové? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 (upraveno) To čučíš..... a za dobrý peníz! Hodím do SZ odkaz! ;) Upraveno Květen 2, 2012 uživatelem Octavinek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Květen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 To čučíš..... a za dobrý peníz! Hodím do SZ odkaz! ;) Hod mi taky odkaz :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 TAky poprosím o odkaz případně kontakt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Květen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Obědnávky směřujte prosím přímo k Octavinkovi a né ke mně do vlákna.. :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Sorry...kámo...tak šup do mého vlákna...odkaz prý vložit nejde..tak posílám SZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Vše nejlepší k narozkám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Červen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 (upraveno) Děkuju :) Jinak octa uz má konečně face blinkry jak přední tak boční ... Boční jsou černé RS .) Upraveno Červen 1, 2012 uživatelem Steel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Červen 1, 2012 Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 Fotos??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Červen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 dodám nekdy.. :D neni ted cas.. jo a octavinku ty jsi mi lhal :D rikal si ze blinkry jsou stejny :D ale napasovali tam ty objímky na zarovky byli moc velký tak sem to tam do tech fl blinkru narval :D a prilepil vterinakem.. :D nejdriv sem byl v klidu.. jo koupim face objimky ale pak sem dostal psycho , vzal lepidlo a narval to tam a zalepil.. takze az budu menit zarovku tak to musim odtrhnout , vymenit a zase zalepit.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 1, 2012 Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 Takže jsem to říkal dobře, že ty objímky jsou jiný... ;) Jinak nějaké fotos tu bude vítáno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Červen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 Jo rikal jsi to dobre :) tak ja je pak taky koupim ty nové, tohle je zatim jen provizorně udělané :) a foto udelam nejspis zitra a hodim to sem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Červen 1, 2012 Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 Tak to mi řekni tedy co jsem měl za blinkry, že mi to páslo!? :o Neměl jsem sebemenší, problém, né že bych si vymýšlel.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.