Přejít na obsah

Steelová Octávečka

Doporučené příspěvky

Tak dnes jsem pokročil ve shánění dílu na facelift exterieru a naskytla se mi nabidka a to v podobe predniho faceliftoveho narazniku vcetne mrizek a lišty za 1.000kc no neberte to :)) uz jsem obednal i predni masku faceliftovou tak ted uz jen svetla a vystuhu .)

post-17587-0-25037000-1333980241_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

To si děláš srandu, že jsi sehnal facelift masku ve stejné barvě? :o Asi si u tebe někdy udělám v noci návštěvu a vypůjčím si ji (bez pana Navrátila :lol: ), nee jinak ti samozřejmě gratuluji k suprovému kupu, hlavně když to bylo za tak neodolatelnou cenu :palec:

Odkaz ke komentáři

Jn taky jsem se divil ze sem to sehnal ve stejne barve.. a klidne se stav :-D .. Ted potrebuju hlavne posetrit na svetla a blikace :)) zadni naraznik nejspis jeste chvili necham.. ted predni vymenit musimi jelikoz dnes kdyz sem si jel pro ten predni tak sem urval ten svuj starej o obrubník :D asi znamení.. pri ceste pro novej si rozbiju ten starej... :-D Co vse je jeste kuci potreba dopredu? :)) Mám predni naraznik, masku, chystam světla .. co dál.. ? :)

Odkaz ke komentáři

Máš štěstí, že to mám k tobě tak daleko... :D Jinak to že jsi si rozbil ten přední nárazník je asi fakt znamení, tak honem ať to máš brzo na autě. Jinak budeš ještě potřebovat, facelift výztuhu (nebo uptravit stávající), face konektory světel + blinkrů a pokud se nepletu, tak musíš mít i face držáky masky (pokud ji máš bez držáků) :)

Odkaz ke komentáři

Konny má pravdu, jen upravím - na blinkry jiné konektory nejsou. Na masku potřebuješ nové držáky pokud je nemáš s maskou, výztuhu buď uprav nebo koupíš tak za 800,- Kč. Joo konektory to je prácička, až se budeš chystat, na přepinování rád poradím. Tady je návod: http://www.skodaoctavia.cz/clanek/octavia-zapojeni-svetel-piny . Pokud si ještě na něco vzpomenu napíši.

Odkaz ke komentáři

Odkud? Ty sklerozo..Beroun... Sklepat, nevím čím do toho bušili, ale je pěkně tvrdá, já šel cestou - rozbruska. Ještě jsem si vzpomněl, než dáš světla musíš vyndat kus přívodu vzduchu do vzduchového filtru, co jde od masky za levým světlem.

Upraveno uživatelem Octavinek
Odkaz ke komentáři

Hele az to budu vse mit koupene coz bude tak za 3 mesice, jelikoz ted musim setrit na dovcu, tak ti dám vedet a třeba bych prijel s tema dilama a dali bychom to nejak vše do kupy ok? :))

o.k.!!

Chtěl bych si na auto koupit bezpečnostní šrouby.. muzete mi nejake doporucit :

Doporučuji origo :

http://aukro.cz/bezpecnostni-srouby-fabia-octavia-skoda-vw-seat-i2260416147.html

post-29-0-01797700-1334259209_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

až na to že tohle origo nejsou.

takhle vypadají originály http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_bezpecnostni_srouby_kol_original-000071597AOCT

na ně narazí nějakej nástavec (nebo do nich) a povolí každej kdo bude chtít si myslím :lool:

abych jen nemlel, doporučil bych ti buď ty originály, jestli máš ovšem orig. kola, nebo já jsem koupil Sicustar http://www.e-pneumatiky.cz/zabezpecovaci-system-sicustar-sada-4ks.html jim se protáčí ty hlavičky takže když na ně někdo něco narazí tak se mu to bude protáčet. Nebo jestli chceš ještě dražší tak nej jsou asi McGard

Odkaz ke komentáři

Určitě i ty co sis objednal budou dobré, to neměj strach ;) . Na každé kolo příjde jeden šroub a dotahují se míň než normální šrouby, ne tak na fest, protože právě hrozí, že si můžeš strhnout tu kytičku v tom ořechu!!! To se právě letos stalo mě, u jednoho kola jsem zabral víc než jsem měl, ještě k tomu jsem ten ořech neměl asi úplně nasazenej, tak se mi z toho bezpečáku svezl a strhl jsem si na té kytičce hrany, takže mi teď v těch šroubech nedrží pevně a při záběru mi vyskakuje ven :wallbash:

Jinak když jsi je objednával, dej si bacha ať mají správnou dosedací plochu (dělají se kola s kulovou a kuželovou dosedací plochou, podle toho musíš mít i ty šrouby)!!! :)

Odkaz ke komentáři

No tam u te obednavky se uvadel presne typ auta presne znacka: skoda model. octavia rok vyroby 1998 tak by to melo pasovat :)) takze staci dotahnout jen nejak rukou jop? nemam na to slapat nohou silne pri dotahovani jako u ostatnich sroubu... :)

Upraveno uživatelem Steel
Odkaz ke komentáři

Přesně tak, dotahovat trochu silněji rukou, žádné šlapání nohou!!!, to můžeš u ostatních šroubů. Jinak sice jsi si ty šrouby nakonfiguroval podle auta, ale kola nemáš originál Škoda, takže je možný (dost pravděpodobný), že máš objednaný šrouby s kulovou dosedací plochou (ty používá Škoda), ale kola máš s kuželovou dosedací plochou...

Odkaz ke komentáři

To je právě to, že nevím co přesně jsi objednal za šrouby... Jinak teď máš jaký šrouby, originál škoda nebo jsi k těm kolům dostal jiný? A ty dosedací plochy poznáš tak, že kulová plocha (origo. šroub) je do kulata a kuželová plocha je rovná (prostě tak jak vypadá kužel), takže jakou dosedací plochu mají teď stávající šrouby, tak takový aby byly i ty bezpečnostní

Teď mě ještě napadlo, uváděl jsi tam někde na jaký kola ty šrouby příjdou?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...