Gefro Odesláno Květen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Podarilo sa mi s tým zadným znakom niečo urobiť a tu je výsledok...je to slušné ale stálo to kopec roboty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 noo dobréé tak co mam teda kopit na ten zadek a udělat aby to sedělo díky!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 A jak si je teda sehnal? Sis je objednal přímo v servisu Škoda u vás v SK? Protože já byl tady u nás dva dny zpátky a nic nikdo neví... A na objednávku ti příjdou znaky staré :( Jinak to vypadá moooc dobře ... ukaž pak i ten přední až budeš mít masku hotovou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 A jak se to teda podařilo, že to tam nakonec paslo? Musel jsi něco pilovat nebo nějak zohýbat? U nás v Ostravě už ty znaky ve Škoda servisu mají, dají se objednat, objednal jsem si středy do kol. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Tak to je hodně zvláštní :D Vy to tam v Ostravě máte i se středy do kol a my tady v Teplicích o tom "ani nevíme" dá se říct ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Zkusím se optat mělo by to jít objednat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Volali mi teď ze servisu, kde jsem to dal na záruční opravu zámku bezpečnostních pásů (pořád mi to pípalo), že už ty krytky přišly, takže už je mám na autě. Jsem na ně zvědavý, dnes to vyfotím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Květen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 to Bazy a Libor F. : zmenšil som priemer toho znaku v práci na sústruhu,pôvodný priemer 89mm aj niečo na 80mm aj niečo...zadnú stranu som zabrúsil do tvaru karosérie,teda najlepšie ako som vedel a aby mi to tam sadlo,no a nakoniec mi kamoš kolega urobil taký prstenec okolo znaku aby sa zakryli miesta po obvode,ktoré vznikli po sústružení ;) ... simply clever 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Moc pekne teda!!! sikula 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Květen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Ešte pár fotiek so znakom...a konečne mi dorazili aj poťahy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 kde máš druhú koncovku výfuku? som zvedavý,ako bude vyzerať interiér s tými poťahmi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Květen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 ty si tiež všetko všimneš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 jo no jedna koncovka,nic moc teda :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 4, 2012 Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 Krasavec Gefro tak který mám tedy objednat..zadní nebo přední.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Květen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 Asi objednaj normálne zadný a daj ho tam ako nutty136 ;) obrázok je vo vlákne "nové znaky" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Květen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Pár fotiek z dnešného umývania a montáže poťahov ;) ...ináč pekná pakáreň 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Potahy pěkné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Ty vole to je pumelice Gefro...naprostá bomba.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 co to je za sedačku u spolujezdce? že tam má takovou velkou odkládací plochu a není výškově stavitelná? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Květen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Dík hoši za pochvalu :D ...to krocan:asi normálna sedačka pre spolujazdca,bez nastavenia...taká tam už bola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Koukám že samolepky pryč...a vážně to vypadá hned líp..ty kluku slovenská.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Květen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Dík Atíku ;)...neviem,či to je lepšie ale je to fuč :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Neděkuj večer mi pustíš poker.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 sakra chlape vyzerá to dobre s nálepkami si urobil dobre,že si ich odlepil,voľako si sa s úpravami rozbehol B) za čierny pás na čelnom skle ťa ešte zelení nez ? ...krajina pôvodu vozidla je prosím ťa aká? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Květen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 (upraveno) krajina pôvodu je NDR :D ,za ten tmavý pás zatial nič,ani neviem že sa to nesmie ...ináč koncovka výfuku je späť Gracho Upraveno Květen 8, 2012 uživatelem Gefro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 tak to vysvetľuje,prečo nemáš výškovo nastaviteľné sedadlo spolujazdca ...a môžu ťa "pokarhať" aj za dres,čo máš na spätnom zrkadle... koncovku som si všimol hneď :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Květen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Ako to myslíš s tým sedadlom????To akože pre autá do NDR s vybavou Ambiente sa montovali sedadlá spolujazdca bez nastavenia,alebo ako? ;) ...s tým dresom viem ,to mi už pár príslušníkov vysvetlovali ale to je v pohode,dokonca jeden mi povedal aby som to tam nechal,že aj on fandí ManU :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 presne tak som to myslel ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Květen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 (upraveno) poprosil by som niekoho aby mi dal masku do čiernej matnej a z rs narazníkom...fakt by mi to pomohlo ,dík ;) PS:možno ešte mračítka Upraveno Květen 14, 2012 uživatelem Gefro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 niečo také? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.